Reklama

Reklama

Velké dobrodružství Pima a Poma

  • Nizozemsko Pim & Pom: Het grote avontuur

VOD (1)

Obsahy(1)

Kočky Pim a Pom jsou přátelé navěky a žíjí se svou „Paní". Jednoho dne přijede jejich Paní navštívit neteře Tracey a Stacey a vezmou kočky do parku na piknik. Nikdo však netuší, že neteře si chtějí kočky ponechat a vymyslí plán, jak se jich zmocní a unesou je. Pim a Pom se podaří neteřím uniknout, ale ztratí se a skončí na ulici, kde bojují o přežití. Zde se setkávají se skupinkami pouličních koček a v těchto chvílích se nejlépe ukáže jak silné je přátelství mezi Pim a Pom. Zůstanou spolu a najdou cestu domů? (Filmbox)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Celkom sympatický dobrodružný príbeh, ktorý si hlavne od polky drží solídne tempo, degraduje zjednodušená až detinsky tupá animácia. Na druhej strane je animák okorenený o nevtieravý humor a ani zápletka nie je zlá. Len tá hrozná a divne štylizovaná animácia to kazí. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Bylo by to hezké, kdyby ta animace byla trochu víc propracovaná, stejně jako všechny detaily. V jedné scéně je něco, co v další chybí. Připadá mi to takové odfláknuté. A ten velký počet zpívajících scén je také spíše na škodu. Nicméně pro malé děti je to asi uspokojující a zábavné a dokonce to má i zajímavý příběh, který ale vrhá špatné světlo na děti, takže je to takové rozporuplné. ()

Reklama

Galerie (49)

Reklama

Reklama