Reklama

Reklama

Zkáza Pompejí

  • USA Apocalypse Pompeii (více)
Trailer

Pompeje, současnost. Bývalý velitel speciálních jednotek přichází do ruin starověkého města. Jeho manželku a dceru tu znenadání uvězní sopka Vesuv, která vybuchne s nepředstavitelnou silou, kterou žádný z vulkanologů nepředvídal. Jeho rodina bojuje o přežití pod smrtelnou vrstvou horké lávy a popela, zatímco on se snaží získat pomoc členů bývalého týmu a společně s nimi uskutečnit odvážnou operaci pod tentokrát již zcela zničenými Pompejemi. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Apocalypse Pompeii - tak tento film asi měl být potenciální trhák, nicméně ve skutečnosti se to režisérovi Benu Demareemu všechno nějak zvrtlo. Film je určitě horší, než se očekávalo. Děj neobsahuje žádné převratné inovace v historii a vše je lehce předvidatelné, klišé a stereotypní. Jednoduchý příběh o americké rodině, která se přestěhovala do Itálie. Jednoho dne se rodinka rozhodla navštívit ruiny Pompejí. Následuje výbuch Vesuvu a přírodní katastrofa. Rodina i další turisté musejí tvrdě bojovat o život. Toto je v podstatě celý příběh, který se dá shrnout do pár řádků. Ve filmu není žádné překvapení a herecké výkony odpovídají filmu tohoto kalibru. Film doporučuji pouze v případě, že nemáte nic lepšího po ruce, nebo opravdu nic lepšího na práci...1* ()

mateas.matt odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase o hodinu a par drobnejch starsi, snad i obohacenej, kdybych nahodou byl u sopky, ktera by se rozhodla po mne hazet sutraky a prdet na me plyn, o nejake ty informace, tepelnou vlnu a nejaky ty zplynovany sutraky, co si to sinou 450 mil/h, ale jinak film o nicem a tentokrat bych dal za pravdu otcoj, ze zabijim cas kravinama. Jak pise LIVINGDEAD, obal dvd je pekny, ale to je tak vse. Taky byste sverili nabiflovane holce svuj zivot? ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

V časoch mojej školou povinnej dochádzky, som si aj ja predstavoval scenáre rôznorodých fiktívnych, alebo ináč podaných, vtedy premiérovaných trhákov. Keď som pri svojom ,,režijnom,, talente niečo ,,natočil,, pomyslel som si, aký som originálny a ako perfektne by to vyzeralo na veľkom plátne. Niečo podobné prežívajú ľudkovia s The Asylum štúdia s tým, že síce na to majú určitý obnos peňazí, ale svoje fantázie do filmových obrázkov dať nevedia. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jde do kin něco nového, katastrofického, je velká pravděpodobnost, že se objeví levnější verze takového snímku. Béčková, se špatným scénářem a většinou nudná. Vzhledem k tomu, že Paul W. S. Anderson vyslal do kin "Pompeje", nenechala na sebe nízkorozpočtová verze dlouho čekat. Rozdíl je ale mimo jiné i v tom, že "Apocalypse Pompeii" se odehrává v současnosti, nikoli v době skutečného výbuchu Vesuvu. Dostanete přesně to, co čekáte. Kvalita je strašná, ale místy je to stejně zábava. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Proboha, co to je? Tvůrci měli dostat větší rozpočet a film mohl bý lepší. Téma se mi líbí, ale takový absurdity svět neviděl jako např. proč je tráva stále zelená, když těch pár týpků, co utekli, jsou ugrilovaní, jakto že skleněné dveře vydrželi tlak popela a že vojanda po pás v lávě klidným hlasem říká, at ji nechají být. To je snad provokace na téma Vesuv a Pompeje. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama