Reklama

Reklama

Zkáza Pompejí

  • USA Apocalypse Pompeii (více)
Trailer

Pompeje, současnost. Bývalý velitel speciálních jednotek přichází do ruin starověkého města. Jeho manželku a dceru tu znenadání uvězní sopka Vesuv, která vybuchne s nepředstavitelnou silou, kterou žádný z vulkanologů nepředvídal. Jeho rodina bojuje o přežití pod smrtelnou vrstvou horké lávy a popela, zatímco on se snaží získat pomoc členů bývalého týmu a společně s nimi uskutečnit odvážnou operaci pod tentokrát již zcela zničenými Pompejemi. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (16)

mateas.matt odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase o hodinu a par drobnejch starsi, snad i obohacenej, kdybych nahodou byl u sopky, ktera by se rozhodla po mne hazet sutraky a prdet na me plyn, o nejake ty informace, tepelnou vlnu a nejaky ty zplynovany sutraky, co si to sinou 450 mil/h, ale jinak film o nicem a tentokrat bych dal za pravdu otcoj, ze zabijim cas kravinama. Jak pise LIVINGDEAD, obal dvd je pekny, ale to je tak vse. Taky byste sverili nabiflovane holce svuj zivot? ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

THE ASYLUM, co dodat :-) Muzeum má skleněné dveře, ale tlaková vlna je nerozbije :-) Ale jako vždy, obal BLU RAY/DVD je parádní!!! ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Turisti s blbýma kecama na cestě k sopce co vybuchne levně a skoro to nikdo nezaznamená. Pak se tam hraje na floor je láva a všichni se ji snaží vyhýbat, ale až posledních 5 minut filmu.. předtim jenom blbý kecy. Jo a zajímavost tohle je sequel k 100 degrees below zero, takže to musím taky dohnat tento skvost. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No nevadí mi film který má slabé efekty, ale tady to bylo hodně slabé. Herci celkem v pohodě ale prostě příběh a snaha někdy nestačí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V časoch mojej školou povinnej dochádzky, som si aj ja predstavoval scenáre rôznorodých fiktívnych, alebo ináč podaných, vtedy premiérovaných trhákov. Keď som pri svojom ,,režijnom,, talente niečo ,,natočil,, pomyslel som si, aký som originálny a ako perfektne by to vyzeralo na veľkom plátne. Niečo podobné prežívajú ľudkovia s The Asylum štúdia s tým, že síce na to majú určitý obnos peňazí, ale svoje fantázie do filmových obrázkov dať nevedia. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Prostě Asylum :) Blbé triky, hrozní herci, děsný scénář, imbecilní dialogy, sem tam nějaký známý ksicht, který si už jinde neškrtá. Problém je, že to celý je jen ultralevné a blbé. Ale není to tak ultrablbé, aby to bylo zábavné. Proto to není na odpad, protože u Asylumu je Odpad! tím nejlepším hodnocením. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jde do kin něco nového, katastrofického, je velká pravděpodobnost, že se objeví levnější verze takového snímku. Béčková, se špatným scénářem a většinou nudná. Vzhledem k tomu, že Paul W. S. Anderson vyslal do kin "Pompeje", nenechala na sebe nízkorozpočtová verze dlouho čekat. Rozdíl je ale mimo jiné i v tom, že "Apocalypse Pompeii" se odehrává v současnosti, nikoli v době skutečného výbuchu Vesuvu. Dostanete přesně to, co čekáte. Kvalita je strašná, ale místy je to stejně zábava. ()

chelsea63 odpad!

všechny recenze uživatele

Lepší kulisy má i amatérské divadlo z Horní Dolní. O ději se snad ani nedá psát. Včera na plese hrály i čtyřletý děti líp. Jak na tohle může někdo dát peníze? To je totiž největší záhada tohodle filmu. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ak sa už raz človek rozhodne pozrieť niečo od borcov známych pod obchodnou značkou THE ASYLUM, asi by mal vedieť, do akého sveta vstupuje. Svet, ktorý s realitou nemá nič spoločné,kde sa nič nedá brať vážne a kde niet neriešiteľnej situácie. Tentokrát nám moji starí známi predkladajú ďalšiu lahôdku. Po tom, čo sa tohoto roku zviezli na Robocopovi s Android Copom, na Maleficent so Sleeping Beauty a plánujú aj SVOJHO Hercula, pohroma neobišla ani Pompeje. Samozrejme, vyrobiť antický veľkofilm v štýle mockbuster je vec trošku ošemetná aj pre ľudí, čo nechávajú pršať žralokov z nebies a tak sa rozhodli pre malú fintu a nalákali len na tie Pompeje súčasnosti. Rambo sa oženil a tak sa s manželkou a mladou slečnou Rambovou (asi členkou MENSY a držiteľkou doktorátu z vulkanológie) vydal do Neapola a Pompeji. Škoda, že si otecka strihol Mr. Drevo alias Adrian Paul, ktorý mi už kedysi dávno sprotivil televízneho Highlandera. mamička aj s dcérkou celkom ujdú, akurát mať doma okrem starej aj mladú, čo má stále pravdu, v kombinácii so služobnou zbraňou, buď by dievča bolo polosirotu alebo... Radšej nič. Škoda, že na azylákov to bolo príliš suché, bolo to LEN blbé, nedosiahlo to kvality megablbosti, ktorá by to všetko mohla zachrániť a na smiech obrátiť. Zopár chuťoviek v podobe lávy štverajúca sa hore po schodoch, tepelnej vlny, ktorej pôsobením vzbĺknu ľudské telá, nechá listy na stromoch sýtozelenej farby, či krádeže helikoptéry z vojenského letiska, blamáž už neodvráti. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Asylum seká filmy jako přes kopírák. Ale tentokrát nezachraňuje pár týpků s notebooky celý svět, nýbrž jen táta svoji rodinu. A v tom mu pomáhá pár lidí, kteří mu jsou vděční. Nutno říci, že lépe by působilo, kdyby hlavní hrdina nepůsobil jako někdo, kdo jim pomohl tak, že jim dal potřebné razítko na úřadě, nežli hrdina, který pro ně nasazoval život. Jinak vše jede podle předvídatelných linií, klasické triky made in Asylum a žádné překvapení. Dal bych dvě hvězdičky za snahu, ale protože tyto filmy obvykle nadhodnocuji, tak dnes budeme objektivnější. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Proboha, co to je? Tvůrci měli dostat větší rozpočet a film mohl bý lepší. Téma se mi líbí, ale takový absurdity svět neviděl jako např. proč je tráva stále zelená, když těch pár týpků, co utekli, jsou ugrilovaní, jakto že skleněné dveře vydrželi tlak popela a že vojanda po pás v lávě klidným hlasem říká, at ji nechají být. To je snad provokace na téma Vesuv a Pompeje. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Apocalypse Pompeii - tak tento film asi měl být potenciální trhák, nicméně ve skutečnosti se to režisérovi Benu Demareemu všechno nějak zvrtlo. Film je určitě horší, než se očekávalo. Děj neobsahuje žádné převratné inovace v historii a vše je lehce předvidatelné, klišé a stereotypní. Jednoduchý příběh o americké rodině, která se přestěhovala do Itálie. Jednoho dne se rodinka rozhodla navštívit ruiny Pompejí. Následuje výbuch Vesuvu a přírodní katastrofa. Rodina i další turisté musejí tvrdě bojovat o život. Toto je v podstatě celý příběh, který se dá shrnout do pár řádků. Ve filmu není žádné překvapení a herecké výkony odpovídají filmu tohoto kalibru. Film doporučuji pouze v případě, že nemáte nic lepšího po ruce, nebo opravdu nic lepšího na práci...1* ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Je to Asylum, je to pre komerčné televízie a teda pre najmenej náročných divákov. 15 minút stačí, som nepoučiteľný, zdá sa. ()

Renciasko 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď sa pustíte natočiť katastrofický film a nemáte na to. Herecké výkony by stáli tak za 2 hviezdy, ale keď prijdú na rad technické scény, tak to sa nedá pozerať.. -> 0 bodov.. preto výsledná => 1* ()

Reklama

Reklama