Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (187)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je to síce, čo sa týka rozprávania značne retro, ale žiadnu nostalgiu za priamočiarimi thrilermi vo mne Survivor nevyvolal. Berie sa nesmierne vážne, aj všetky svoje klišé a nám tak neostáva sa buď previnele baviť, alebo chytať za hlavu. U mňa to bolo tak na preskáčku, pričom v každej ďalšej scéne som sa utvrdzoval v až smiešnej predvídateľnosti deja. No a v podstate v tom spočívala aj jediná zábava z filmu vyplývajúca. Prípadne so sa zabavil na tom, že nadriadená agentka aj po tom, ako záporák odpáli nejakú budovu v Londýne, tvrdí, že hlavná hrdinka vytvára konšpiračné teórie. Ako čistá oddychovka po náročnom dni večer v telke to obstojí, ale v podstate ani nechápem, prečo to išlo v USA do kín a nie hneď rovno na DVD. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Hezky se na to dívalo, ovšem bylo to na spoustě místech nedomyšlený. Spousta věcí nebyla ve filmu vysvětlená a dalších několik bylo nepochopitelných. Tolik nejasností jsem ve filmu ještě neviděla. Proč si hrdinka nekoupila čepici a brýle aby ji bylo hůř poznat? Kde vzala nový pas? A jak na konci vysvětlila, že to nebyla ona? Navíc Milla od začátku kouká jako vyděšený štěně, co nic nechápe, ale přesto dokáže vodit za nos a následně i zpacifikovat nejlepšího nájemného vraha. No nechápu, prostě. 2,5* ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Brosnan mohl bejt lepší, ale scénař byl jasně proti němu a navíc to byl film, který ovládla jednoznačně Jovovich. Té sedla role na míru a po Dokonalém úniku další kvalitně odvedená práce, tentokrát jako americká expertka. Tu se pokusí zavraždit bombou i s kolegy, ale to se jim nepodaří. Ona jediná přežije, jelikož jde naproti do obchodu vyzvednout dárek. Záhy po ní jde ozbrojený můž, který není už nejmladší(promin Pierci). Ona uniká, ale v parku musí v sebeobraně zabít jednoho člena abasády a je s toho neprávem obviněna. Čas jde proti ní a navíc musí zabránit útoku na nevinné lidi. 60% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelná Milla nasere dokonalého záporáka Brosnana tak, že to radši zabalí sám. No není to tak přesně, ale tento film nemá vůbec žádný reálný podtext. To, co si špionské filmy tak těžce často budují (tedy jakousi aspoň jakože reálnost), je tady popřeno tolikrát a takovými způsoby, že to není už ani vtipné. Akčně to také není nic extra, kameraman si rozhodně nevybral ten nejlepší den a scénárista to asi psal u několika deci vína. Fantasmagorie, na které zaujme akorát tak Brosnan. O to větší škoda rychlého konce. Stručně řečeno - Brosnan v roli Willisova Šakala a Milla jakoby francouzský komisař Claude Lebel. Jen ta reálnost je prostě úplně v tahu. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Mám problém s filmem, kde nám v průběhu představí hlavního záporáka a zabijáka, o kterým řeknou, že je Hodinář (tzn. přesnej a neomylnej) a vlastně jeden z nejlepších a nejobávanějších na světě, a ten pak není schopen udělat nic dobře. Millu se mu nepodaří sejmout hned několikrát, dělá téměř školácký chyby a je z toho akorát nasranej. No a M. Jovovich tam mezi tím běhá a utíká, protože jí nikdo nevěří, takže kromě vrahouna Brosnana se ji snaží dostihnout i policie a spol. No a jak myslíte, že to dopadne? :) Není na to složitá odpověď. A přitom tam bylo tolik schopných herců. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama