Reklama

Reklama

Rokudžóma no šinrjakuša!?

(seriál)
  • Japonsko 六畳間の侵略者!? (více)
Trailer 1

Epizody(12)

Obsahy(1)

Když Satomi Kotaro začal studovat na střední škole, rozhodl se žít na vlastní pěst, a tak si pronajal pokoj 106 complexu Corona, protože to bylo levné. Bohužel, Kotaro brzy zjistí, že různí mimozemšťané a nadpřirozené bytosti (v podobě mladých dívek) také chtějí tento prostor z různých důvodů vlastnit a nehodlají ustoupit. V důsledku toho jsou Kotaro a dívky nuceni žít společně a snaží se vyřešit spor o to, kdo skončí jako právoplatný obyvatel místnosti. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Když tady vidím některé negativní komentáře a hodnocení, tak mi to nedá. Pro všechny, kteří seriál odsoudili protože bordel bych řekl asi tolik - Je všeobecné známé, že v jednoduchých věcech a pořádku se vyzná každý, ale pouze génius se dokáže vyznat v chaosu. A je pravda, že tady je chaos pořádný o pokoj 106 nám zde bojuje opravdu dosti svérázná partička charakterů z nichž každý je něčím na jednu stranu unikátní a na druhou stranu i lehce klišé (třeba tsundere blond princezna mimozemšťanka). Na jednu stranu je to dost komplikovaný a překombinovaný seriál, ale na druhou je to v podstatě jednoduchý příběh o přátelství a odvaze a samozřejmě vzhledem k poměru dívek a chlapců také lehce harém, zkrátka zdá se to složité, možná pro někoho nekoukatelné, nebo pitomé, ale po shlédnutí pár dílu člověk zjistí, že ačkoli se věci stále více komplikují, tak ono to ve skutečnosti zase tak složité není... No a nyní k pozitivům - bylo to zajímavé, mělo to napětí a bylo to vtipné takže pro mě relativně dobrý zážitek, ale proč tedy dávám 4 hvězdy když by se dalo říct z toho co jsem napsal, že jde o průměr? Na to je jediná odpověď - Yurika! Tahle ubrečená, nešikovná a skoro až tragická postavička se mi opravdu dokázala dostat pod kůži a já, který takovéto postavy běžně nesnáším, jsem zde plně podlehl její roztomilosti... Bylo to jako sledovat malé krůčky neohrabaného štěněte, které bojuje s nástrahami všedního života a snaží se všechny přesvědčit, že je vlastně velký silný pes... A tak se stalo, že z průměrného zážitku se vyklubalo něco, na co jsem se těšil a pokud se na něco těším, tak prostě pod 4* jít nemůžu... 7/10 ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Jediná zaujímavá vec na celom seriále? Yurika. Roztomilá, nešikovná, sama, nikto jej neverí... Žral som ju od začiatku a bol to vlastne jediný dôvod prečo som seriál pozeral. Inak je to bordel, piate cez deviate. Občas sa človek zasmeje, inak trpí drísty. Bolo by to tak na jednu a pol ale Yurika... Yurika to ťahá na tri, špeciálne časti kde sa to točí viac okolo nej majú dokonca nábeh na viac. Ale tvorcovia jej to nedoprajú, ešte aj v divadle musí hrať koňa :D 3* ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

No po prvním dílu jsem si říkal, že to bude úplna pikačovina - přece jenom smíchat tolik různých věcí dohromady opravdu nedopadá dobře a je z toho hroznej guláš, kterej se přebíjí. Nakonec jsem tomu dal šanci, protože to bylo alespoň trochu vtipné a nebyl jsem úplně zklamán. Vtipné situace se sem tam objevují, napětí je tam taky (celkem by mě zajímalo i jak to nakonec s tím Koutarem bylo) a to je tak nějak vše. Spíše je to další film o přátelství. Animace i hudba byla celkem slušná. ()

Lukas222 

všechny recenze uživatele

Prvé 2-3 časti som nechápal, čo že to vlastne pozerám. Ale potom som pochopil, že podstatou tohto seriálu nie je ani tak dej, ako postavy. Dej je jednoduchý a pomerne priamočiary. Zato postavy (hlavné aj vedľajšie) sú paródiou postavových archetypov z japonského anime a mangy.. Ku koncu seriálu som sa už len bavil, škoda, že seriál nikdy nedostal pokračovanie, ktoré by dokázalo zodpovedať mnoho v seriáli neodhalených otázok (a k odpovediam na ktoré som sa dostal len skrz to, že som prešmejdil fandom stránku). Jedna z mála háremoviek, ktorá funguje a nie je pritom "okorenená" nekonečnou záplavou klišé. Fanservis sa síce vyskytuje (Kiriha), ale nie je zásadne rušivý. ()

Reklama

Reklama