Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)

(více)

Recenze (475)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ve velkých celcích vizuálně ohromující, ale v každém jiném ohledu jenom další z řady nevýrazných, nenápaditých animáků, který je určen hlavně pro děti. Tvůrci neodhadli míru, a tak tu máme skutečně hromadu zvířecích hrdinů, z nichž většina je v podstatě nevyužitá. Značná část humoru jsou různé pády a grimasy zvířátek, a samotná zvěř slouží kolikrát jen jako rekvizita, která v celém filmu udělá jeden laciný žertík. Vtipný je samozřejmě roztomilý bílý králíček, posedlý vyhlazením nezodpovědných páníčků a paniček (v českém znění Martin Dejdar;)), naopak se dá setkat i s určitými strašidelnými scénami, které posouvají hranici doporučeného věku malého diváka o něco výš, než by se dalo u podobného filmu čekat. Vzato kolem a kolem, nenudil jsem se, ale nic nového jsem také neviděl. Na skutečnou A třídu se budou hoši z Illumination muset ještě dost naučit o filmovém průmyslu a vyjednáváních, která se v jeho rámci dějí. Za tu povedenou vizuální stránku a jasnou nenávist tvůrců ke kočkám jsem ochoten dát 70%. Na víc to podle mě nemá. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dílčí gagy výborné, občas geniální, ale jinak tradiční animák, často jsem se přistihl, že nejsem napnut, kam příběh směřuje, nuda nastoupila také. 70%. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi snesitelný rodinný snímek, který ani na vteřinu nespustí nohu z pedálu a pálí jeden gag za druhým. Navíc to moc pěkně vypadá. O žádné přidané hodnotě se však nedá mluvit, na to tady máme jiná, šikovnější studia. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $368,384,330Tržby Celosvetovo $875,457,937Tržby za predaj Blu-ray v USA $61,665,083Tržby za predaj DVD v USA $41,393,771 ║ jedno z milých prekvapení roka 2016, režisér Chris Renaud to opäť dokázal, z minima vykresal maximum, výborne pojal príbeh o domácich maznáčikoch a z maximálne úderným humorom baví po celý čas, dokonca dokáže aj dojať, plusom 3D efekt, výborná oddychovka, ktorá dokonca poráža konkurenciu v podobe Zootopie a Hľadá sa Dory /videl v kine 3D verziu 2x: 95%/ __pred týmto animákom v kine beží krátkometrážny film: Mimoni jsou sekáči ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Synátor i zbylé dětské osazenstvo sálu hýkalo nadšením, zatímco dospělé publikum to neprotrpělo mlácením hlavami o sedačky, ale bez újmy si to odevzdaně odsedělo. V úvodních gagy nabitých patnácti minutách se dokonce i skvěle bavilo. Pak však tvůrcům docházejí nápady (a ostatně i snaha) a přepínají do rutinního módu stokrát viděné upištěné eskapády se žvížátky pro nejmenší, kde ty lepší momenty jsou nestydatě ukradené z jiných animáků; od Příběhu hraček až po celovečerní Ovečku Shaun. Největší kámen úrazu však je, že v té přehršli postaviček/reklam na plyšový sortiment mají nějakou osobnost (a tedy zajímavost) přesně dvě, zbylé jsou promrhaným potenciálem (třeba dravec je v zásadě totožná postava co Hank v Dory, ale krom své úvodní scény už je pouze do počtu). ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nic extra, ale jelikož jsem pár minut před tím viděl píčovinu jménem Booksmart, tak tohle bylo jako balzám na duši. S chutí jsem se u toho párkrát zasmál. 70% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distributor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 4,381 // Otvárací Víkend v USA: $104,352,905 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní animák z druhé ruky, který mi vyrazil dech. Film má výborný nápad, který se zaměřuje na naše domácí mazlíčky a jejich tajná tajemství. Zvířátka mají úžasné charaktery a jsou zahrány velmi věrohodně. Úžasný je gangsta sněhový králík, tatoo vepřík, který má vytetované bacon a ribsy ( mě rozsekalo!) a hlavní ústřední dvojice psů je také velmi povedená. Pohádka má šílený spád, obsahuje akci i napětí a scény se zmijí jsou příjemně děsivé, při které děti budou zavírat oči každým coulem. Plusem je i velmi vychytaná animace, která si vykouzlila pátou hvězdu díky špičkovým detailům ( Už dlouho jsem neviděl tak parádně natočené podvodní záběry s vlnami a bublinami). Při filmu je potřeba být velmi bystrý, poněvadž detaily posouvají tenhle animák do velkých výšin( např, když pejsek kouká kočce do očí, z očí jde vidět odraz psa a podobných detailů je zde více) a hlavně je to obrovská legrace. Tvůrci si dali na filmu velmi záležet a mrzí mne, že zůstal diváky nedoceněn, poněvadž půl filmu nepochytili.95% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze jsem cekal o moc vic. V dnesni dobe uz nestaci mit jen partu vice ci mene sympatickejch zvirat, ktery nekam putujou. Sem tam je to sice vtipny, ale spis ve stylu, jeee roztomily zviratko, nez ze by tu byl nejakej vylozene megozni for. Tohle je podle me proste idealni animak pro mensi deti, u kteryho se budou rodice silne nudit. Jinak k tomu asi neni moc co dodat, i pres kratkou stopaz se film misty trochu tahne, ty nejlepsi vtipy byly predstaveny uz v ukazce a animace ani hudba k zadny spicce nepatri. Za me zklamani. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Prvních pět minut je božích, protože přesně tak dlouho trvá, než se podobný námět komediálně vytěží. Jakmile nastoupí na řadu zápletka, celé to bohužel velmi rychle zevšední a dnes už něco takového dokáže fakt zabavit asi jen ty nejmenší. Škoda, o to větší, pokud máte doma taky nějakého toho mazlíčka. Čas strávený hraní si s ním by totiž rozhodně byl o moc lepší. 5/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V prvních minutách jsem se rozplývala nad krásným animovaným New Yorkem a řehtala se nad perfektně dotaženým chováním a pohyby domácích mazlíčků. Pokud nějakého z nich vlastníte, rozhodně vás pobaví, jak moc se tahle zvířátka podobají těm vašim. Roztomilý, vtipný, trefný... takový je začátek filmu. Pak už jde jenom o tisíckrát ohraný příběh o tom, jak se jedna parta zvířátek snaží zachránit druhou partu nejen před útulkem. Dětem tahle story bude stačit, dospělým už spíš ne. 3* ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Já jsem se náhodou velice dobře bavila! Netvrdím, že to byla jedna velká šou od začátku do konce, hluchá místa jsem našla i tam, ale jinak legrace a smích! Opravdu krásná animace s některými skutečně velkolepými záběry, kdy jsem si říkala, že není špatné si sednout na okenní parapet stejně jako Kate, a kochat se pohledem na Nový Jork, místo čučení na bednu. Na druhou stranu já mám výhled na hory a to bych asi neměnila. Nakopla bych ale ty, kteří nechodí do kina včas a zavazí, když se snaží dostat ke svému místu. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na poli zvířecích animaků je to druhá liga (i dcera chtěla ať přepnu na Pixarovku), ale dá se na to koukat. Průlety New Yorkem jsou nádherné, ale zvířecí animace nic moc, scénář chaotický. Opravdu jediná zapamatovatelná postava je bílý králíček se skromným cílem vyhladit lidstvo. P.S: Nepovede se mu to. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ok, druhý Padouch se nekoná. Produkce vsadila na mladší publikum a do kasičky bylo samozřejmě nechutně nasypáno, ale já se fakt hrozně nudil. Některé věci vtipné byly a občas jsem se pousmál, ale jinak slabota a další důkaz toho, že animáky u mě uspějí už opravdu jen ty nejkvalitnější s dospělejšími ambicemi...4/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#6 Illumination. Není to vysloveně marnost nad marnost, ale dospělák si to tolik neužije jako děcko. Nicméně pokud se vám líbily vtípky z traileru, tak si mazlíčky dopřejte. Jsou tu kočičky a pejsci a rybišky a vůbec bezva žvířátka na všechny způsoby. Roztomilé tematické hračky měl i Happy Meal. #čsfdprojekce ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Co naši chlupatí miláčci dělají, když vytáhneme paty z domu. Tohle by rád věděl nejeden majitel nějakého chlupáčka (myslím, že zpochybňovat to, že ryby nadále plavou v akvárku, pokud zrovna to akvárko nepraskne, je zjevný nesmysl i pro hodně zažrané akvaristy). Popravdě, většinou spí, občas se poohlédnou, zda jsme někde nenechali příhodně v dosahu nějakou mňamku, nebo zda by se lépe nespalo v našich postelích, nebo zda nepotřebuje poupravit nějaká ta bota. Animované hrdiny však čeká velké dobrodružství v New Yorských ulicích i stokách, exkurse snů v továrně na párky a sblížení v rámci stoky i načančaných bytů. Zpodobnění jednotlivých zvířat je naprosto dokonalé, kdo má doma psa, musel v těch psících a jejich reakcích na míček, motýlka, cokoliv ... toho svého vidět. U koček to nejspíš bude podobné, ale ty tak zmapované nemám. Soudím-li ale podle morčete a králíka (ano, mám doma malého bílého ušatého teroristu) jsou nepochybně stejně zmáknuté i ty kočky. Za příběh objektivně tak něco lehce přes tři hvězdy, za ty psí oči a za bílého králíčka, kterého budu milovat až do konce života, další dvě. Kdo nemá speciální vztah ke králíkům, asi tohle hodnocení nedokáže pochopit, což je chyba jeho a ne králíků. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol zástancom zvieratiek v domácnosti. Nebol som tak vychovaný, nevedel som pochopiť, ako môže mať niekto v byte psíka či mačičku. Až som jedného dňa spoznal Ronyho :) ...tá štvrtá ☆ je len vďaka tebe Rončo! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Až moc pro děti. S určitýma pasážema jsem měl problém a tato pohádka jako celek u mě nesplnila očekávání. Přesto se přikláním k lepšímu hodnocení a nedokážu to ani obhájit. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Zeptám se svého tatéra, jestli taky někdy využil takového hravého, roztomilého a hlavně živého vepříka. Chro chro ... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

(Filmy s Miriam #1) Pár gagů výborných, kupa slabších, a mezi tím vším jedna, dvě napínavé scény, ale spíš tuna vaty, zbytečně překombinovaných akčních sekvencí a hlavně nudy. S děckem ale asi dobrý, dcerka se smála. [Netflix] ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama