Reklama

Reklama

Green Day - When I Come Around

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1994, 3 min

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "When I Come Around" je v poradí desiatou skladbou z tretieho štúdiového albumu kalifornskej hudobnej skupiny Green Day. Album sa volá "Dookie". Vyšiel prvého februára roku 1994. Ku pomalšiemu songu "When I Come Around" bol profesionálne natočený videoklip, ktorý im zrežíroval Mark Kohr. Spevák a gitarista Billie Joe Armstrong, bubeník Tré Cool a basgitarista Mike Dirnt boli vtedy ešte len mladíci, ale už bolo jasne cítiť, že patria medzi špičku amerického neo-punku. *** ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chlapci z Green Daye se prošli po ulici a předvedli svou umírněnou rebelii spočívající ve vyvěšení sluchátka veřejného telefonního automatu. Od kapely, která se do toho občas umí řádně punkově opřít, je to trochu málo, ale já mám tuhle vlezlou odrhovačku tak nějak rád. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

When I Come Around. A tak sa kapela tohto názvu držala a vzala to pešky. Atmoséru 90. rokov z toho cítiť na míle. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Jde o první video kapely, kde se vůbec objevuje současný oficiální a původně pouze cestovní kytarista Jason White. Objevuje se v roli kluka, který se líbá se svou přítelkyní. Tehdy navíc ještě s kapelou vůbec nehrál, byl jen kamarádem členů kapely. (GreatestFan)

Reklama

Reklama