Reklama

Reklama

Green Day - Warning

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2000, 4 min

Recenze (2)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takže, niekto drie v továrni, niekto v kancli. Niekto sa zašpiní od hlavy po päty, niekto maximálne na brušku prsta atramentom od pera. No a zrejme podľa toho, si každý užíva po svojom. Môže, nemusí. Vizuálne podarené video. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Warning" je úvodná, v poradí prvá, skladba zo šiesteho štúdiového albumu kalifornskej neo punkovej hudobnej skupiny Green Day. Album nesie rovnaký názov ako táto skladba. Vyšiel tretieho októbra roku 2000 pod značkou vydavateľstva Reprise Records. Nerýchly, mdlý song "Warning" ma veru nijak zvlášť nenadchol. Videoklip ku nemu je síce profesionálne natočený, ale sledovať bežný deň akéhosi asociálneho mladého amerického hňupa ma vôbec nebavilo. *** ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Jméno muže je podle jeho jmenovky John Earle. (GreatestFan)
  • Muž ve videu dělá celou řadu nebezpečných činností. Začíná tím, že strhne z matrace cedulku nestrhávat. Myje si oči mýdlem. Polyká zubní pastu. Běhá s nůžkami. Pije zkyslé, zkažené mléko. Opustí dům , zatímco mu pracují jeho elektrospotřebiče. Zírá do slunce. Pije kafe a navíc telefonuje za jízdy a řídí nohama. Jí před plaváním. Jí jídlo z podlahy. Běhá kolem bazénu, kde může uklouznout. Zakrývá si za jízdy čelní sklo. Zastaví u budov, kde pracuje, nechá klíče v zapalování a navíc otevřené dveře. Před prácí s těžkými stroji si dá studenou medicínu. Jí při práci tyčinku. Urazí spolupracovnici, že řekne: ''Hezký zadek.'' Přejde cestu, aniž by se rozhlédl. Koupí si burrito, které prošlo datem spotřeby. Překračuje žlutou pásku, když přes ní střílí policajti. Své zkažené burrito si dává do mikrovlnky i s obalem. Později do ní i zírá z těsné vzdálenosti. Provozuje ospalý jeřáb a také ho pozastaví nad ostatními dělníky. Bez světlých pruhů na sobě běží v noci na cestě. Vezme si od cizího muže bonbon. Sní syrové kuře. Koukne na televizi z blízkostí pár centimetrů od obrazovky. Lehne si do postele, aniž by zhasnul. (GreatestFan)

Reklama

Reklama