Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason a Evan se vydávají na dobrodružnou záchranou výpravu. Jejich kamarád Nardo se totiž ocitl nahý kdesi v Mexiku... Komedie od scénaristů filmu Pařba v Bangkoku a Stursky a Hutch. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer

Recenze (48)

TheDon odpad!

všechny recenze uživatele

Zábava hodná slabomyslnějšího fanouška Majka Spirita, nebo hůř Lucky Vondráčkové. Tohle nemůžete myslet vážne. Na pár detailů vomáčka uvařená z Pařby ve Vegas, Bangkoku atd. Od producentů Spongeboba nebo kýho čerta. Scote Armstrongu,go to hell hijo de puta! Dlužíš mi 93 minut mýho života ! Horší kást už asi nesehnali (kromě Alison Brie). Každorozhodopádně je to jeden z největších průjmů co sem za poslední rok viděl. Začinám přemýšlet, že si znova pustím Birdmana, abych si zkazil náladu ještě o level vejš. Procentuelně není co hodnotit. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film má společného se slavnou "pařmenskou" trilogií svého scenáristu - Scotta Armstronga, který ještě se dvěma málo známými spolupachateli na scénáři, čerpá a přebírá určité motivy ze slavného předchůdce, kterým dává co nejbláznivější rozměr. Před divákem se rozprostře celkem banální až ohraná story, jak vytáhnout kamaráda z úzkých kdesi v Mexiku. A tak na scénu nastupuje herecké trio zastoupené ne moc známým Adamem Pally, stejně je na tom i Thomas Middletitch, z mužského osazenstva je pak tím nejznámějším T.J.Miller. Zapamatovat si nějaký výrazný gag z filmu je dost složité, partička se vehementně snaží, všechno tak nějak ale splývá v jeden chuchvalec. Bláznivý chuchvalec. Režie je dost proměnlivá. Jede na vlně průměrnosti, ani se příliš nesnaží o "áčkový" rozměr, je znát, že za kamerou je debutant, spoléhající se, že herci podají gagy dostatečně humorně. A to se většinou daří, sice to nedává pořádný smysluplný ráz vyprávění, ale bláznivý humor není na škodu, v mnoha scénách se ani jiné řešení nenabízí. Určitě by se film v kinech ničím neprosadil, bylo tedy celkem rozumné jej do našich kin nepustit. V televizi, na dvd, na compu žádnou katastrofu nenapáchá. K dobru mu lze přičíst, že v něm účinkuje známá Alison Brie, která může být i jedním z důvodů, proč se na film podívat. Ta nějakou kvalitu do filmu vnesla. Scott Armstrong má s bláznivými a nekorektními komediemi bohaté scenáristické zkušenosti, vyzkoušel si tentokrát i režii. Ukázalo se ale, že v ní má ještě nemalé rezervy. Musel by se svými kolegy sepsat extra scénář, aby to vytáhl na víc než jen průměrnou komedii. A scénář právě vysokých kvalit nedosahuje. Je zcela průměrný, stejně jako celý tento film. Ovšem v jednotlivostech je docela zábavný. 5/10 ()

Reklama

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Trapná napodobenina předešlé úspěšné trilogie, co do obsazení a scénáře však se tváří jako nezávislá, nová komedie. Opak je však pravdou na což divák přijde po prvních 20ti minutách...Podobnost "rezavého" trotla, který všechny miluje, uhlazeného chlapíka, který žije svou prací a trochu ztřeštěného zamilovaného individua tu víc než kde jinde bije do očí... V podstatě jde o hodinu a půl nezajímavé trapnosti, která nepřišla vůbec, ale vůbec s něčím novým. Typická vykradačka a já jsem rád, že jsem zhlédnutí přežil a mám je za sebou. Už nikdy víc. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Současný trend....chlastají všichni, všechno a všude a aby to na první dobrou trefilo do nosu každého milce podobných dýchánků, tak tomu v tuzemské distribuci dáme název Pařba v ... No buďme k sobě upřímní na první pohled to vypadalo na takou amatérskou béčkovou kopii kdovíčeho. Máte pocit, že všechno už jste někdy viděli a bohužel v kvalitnějším provedení. Navíc ústřední trojice je sympatická asi jako Babiš zade dveřmi. Ale rozjelo se to......pár panáčků v hrdle navíc a už se to valí. Na kluky jsem si zvyknul (teda upřímně, Adam Pally mne nepřesvědčil až do konce) a uznávám, že to místy byla docela jízda......sice to pořád to působilo jako Adidas z tržnice, ale to triko už tolik nekousalo a v tmavé a opuštěné ulici docela slušelo. ()

sabo5 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film který kdyby nevytvořily by nikoho nenapadlo že vůbec něco tak hloupého může vzniknout . A ještě hloupější je to že vlastně film by byl o ničem kdyby se nestalo na začátku prozření pomocí trávy. A proč vlastně dávám 1* kvůli hereckému obsazeni nedůležitých postav a T.J.Millera kteří mi pomáhaly na chvilku zapomenout že je to špatný film ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Keď Nardo (Thomas Middleditch) kradol dílerom pick-up, tak mu rozstrieľali predné svetlá. O 5 minút neskôr na ňom prišiel do hotela a svetlá boli v poriadku. (Jayem)
  • V scéne oslobodzovania Narda z mexického väzenia je do očí bijúca chyba. Jason vo väzení "vyprovokuje" bitku s Evanom a prítomný policajt si ju začne nahrávať na mobilný telefón. Pri prestrihu scén je ale následne vidieť, že má obidve ruky vo vreckách a nič nenahráva. Pri ďalšom strihu však už opäť drží telefón v ruke a pokračuje s nahrávaním. (Majoslav11)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká scéna. (tb_23)

Reklama

Reklama