Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason a Evan se vydávají na dobrodružnou záchranou výpravu. Jejich kamarád Nardo se totiž ocitl nahý kdesi v Mexiku... Komedie od scénaristů filmu Pařba v Bangkoku a Stursky a Hutch. (Bioscop)

Recenze (48)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Síce to celé pôsobí akoby taká klišé skladačka všemožných road-comedies, ale napriek tomu to nebolo vôbec zlé. Práveže na to aké to má nízke hodnotenie, tak ma to celkom prekvapilo. Rukopis Scota Armstronga sa tu prejavil dosť výrazne, no treba uznať, že tento človek dokáže aj z blbosti spraviť celkom obstojnú komédiu, ktorá síce postráda mnoho logiky, ale ako oddychovka to bolo celkom fajn. Dokonca sa na tom dalo aj celkom fajn zasmiať (čo už je pri mnohých amerických komédiach skôr nevídané). No a tie herečky (menovite Alison Brie, Rosa Salazar a Shannon Woodward) - veľmi sympatické stvorenia ;) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film má společného se slavnou "pařmenskou" trilogií svého scenáristu - Scotta Armstronga, který ještě se dvěma málo známými spolupachateli na scénáři, čerpá a přebírá určité motivy ze slavného předchůdce, kterým dává co nejbláznivější rozměr. Před divákem se rozprostře celkem banální až ohraná story, jak vytáhnout kamaráda z úzkých kdesi v Mexiku. A tak na scénu nastupuje herecké trio zastoupené ne moc známým Adamem Pally, stejně je na tom i Thomas Middletitch, z mužského osazenstva je pak tím nejznámějším T.J.Miller. Zapamatovat si nějaký výrazný gag z filmu je dost složité, partička se vehementně snaží, všechno tak nějak ale splývá v jeden chuchvalec. Bláznivý chuchvalec. Režie je dost proměnlivá. Jede na vlně průměrnosti, ani se příliš nesnaží o "áčkový" rozměr, je znát, že za kamerou je debutant, spoléhající se, že herci podají gagy dostatečně humorně. A to se většinou daří, sice to nedává pořádný smysluplný ráz vyprávění, ale bláznivý humor není na škodu, v mnoha scénách se ani jiné řešení nenabízí. Určitě by se film v kinech ničím neprosadil, bylo tedy celkem rozumné jej do našich kin nepustit. V televizi, na dvd, na compu žádnou katastrofu nenapáchá. K dobru mu lze přičíst, že v něm účinkuje známá Alison Brie, která může být i jedním z důvodů, proč se na film podívat. Ta nějakou kvalitu do filmu vnesla. Scott Armstrong má s bláznivými a nekorektními komediemi bohaté scenáristické zkušenosti, vyzkoušel si tentokrát i režii. Ukázalo se ale, že v ní má ještě nemalé rezervy. Musel by se svými kolegy sepsat extra scénář, aby to vytáhl na víc než jen průměrnou komedii. A scénář právě vysokých kvalit nedosahuje. Je zcela průměrný, stejně jako celý tento film. Ovšem v jednotlivostech je docela zábavný. 5/10 ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Parta nesympatických kriplů, co si myslí bůhví jak nejsou vtipný se vydávají do mexika a zažívaj nezáživný sračky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Priemerný a ničím nevytŕčajúci film postavený na obohraných klišé opitých komédií. Takzvaní herci to tu nemajú kam ťahať ani scenárom, ani svojim osobným kúzlom. Celé mi to prišlo ako snaha priživiť sa na žánrovo vydarených snímkoch rovnakého charakteru. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem se moc nezasmál, bylo tam jen pár okamžiků, jako že fakt málo, takže film, co se mi za chvilku vytratí z hlavy. Taková napodobenina Hangoveru, jak už i český název napovídá. Naštěstí jsem se u toho aspoň moc nenudil, takže i přes absenci smíchu to je ještě za dvě hvězdy. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Parodie na úspěšnou trilogii Pařeb. Začátek se moc nepovedl, zápletka se mi moc nelíbila. Ale nakonec jsem se nenudil, dokázalo to zabavit. Ovšem mělo se jednat o komedii a já se za celý film zasmál asi 2x. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kdybys byl šťastnej, ptal by ses na to vůbec?............. Tak tohle mi připadalo spíš trapný. než veselý. Nedodělaný gegy, strašný hudební doprovod a nesympatické herecké obsazení. Tak na 40%. CITÁT - To byl vtip............. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip není vtipem, a tak je naprosto jedno, že tohle jsou tvůrci, kteří dělali i "Pařbu v Bangkoku", protože je to jen odvar celkem povedené série. Jenže tím, že se jí snaží napodobovat, jenom ukazují, že i sama série vyčpěla s prvním dílem a pak se jen opakovala. Tohle už je spíš tragédie komedie. ()

TheDon odpad!

všechny recenze uživatele

Zábava hodná slabomyslnějšího fanouška Majka Spirita, nebo hůř Lucky Vondráčkové. Tohle nemůžete myslet vážne. Na pár detailů vomáčka uvařená z Pařby ve Vegas, Bangkoku atd. Od producentů Spongeboba nebo kýho čerta. Scote Armstrongu,go to hell hijo de puta! Dlužíš mi 93 minut mýho života ! Horší kást už asi nesehnali (kromě Alison Brie). Každorozhodopádně je to jeden z největších průjmů co sem za poslední rok viděl. Začinám přemýšlet, že si znova pustím Birdmana, abych si zkazil náladu ještě o level vejš. Procentuelně není co hodnotit. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Len taky povrchny lacny vyplach, uvarilo sa to v rovnakej vode ako Parba ve Vegas z roku 2009. Nema cim zaujat, nuda suverenne prevazuje - nudna zivacka : 35 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě úplně minulo.Podobný filmy mám rád,ale tady nebylo moc vtipu,navíc třeba hlavní hrdina byl spíš retarda,jestli jste neviděli,neva,nestojí to za moc.40%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Sa mi páčilo, že neokopírovali bezhlavo zaužívaný námet, ale skúsili niečo nové. Pár vtipných situácií, ale nesympatický herci a celkovo ma to až tak neoslovilo. 2 z 5 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Rozhodně skvělá zábava. Bohužel, oproti ostatním Pařbám, které překvapivě ani nejsou uvedeny jako související, to bylo o poněkud hodně slabší. Zdálo se mi, že sotva se film rozjel, už nastalo finále. Obsahově tedy nic extra, komedie tentokrát nabrala i trochu absurdní rovinu. Ale jak říkám, já se při sledování docela dobře bavil. 63% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Variace na 'Pařby v (dosaďte)' se svůj vzor pokouší trumfnout ještě šílenějšími a absurdnějšími situacemi, do nichž celkem sympatické týpky / kaliče (zkrátka tři "nedospělé" třicátníky po zbabrané svatbě jednoho z nich) v Mexiku dostává. Problém nemám s jejich hysterickou přepáleností, ale s tím, že až na pár případů nejsou zrovna k popukání. ()

Reklama

Reklama