Reklama

Reklama

Tatry bez limitov

všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní
Slovensko, 2012, 25 min

Režie:

Jozef Páleník

Obsahy(1)

Parta slovenských vrcholových sportovců přijímá výzvu aby přepsali dějiny extrémních sportovních výkonů ve Vysokých Tatrách. V drsném počasí se snaží uspět ve své disciplíně. Podaří se jim zdolat zimní přelez legendární tatranské stěny. Snow kayak exhibice dramaticky končí v nemocnici, zimní bouldering je po mnohých pádech nakonec korunovaný úspěchem. Při historicky prvním B.A.S.E. jumpu ve Vysokých Tatrách z 2633 metrů vysokého Lomnického Štítu tuhla krv v žilách každému členovi týmu. Síla lidské vůle a touha po zdolávaní překážek je ale silnejší než to nejhorší horské počasí a v kritických podmínkách se rodí autentické přátelství. Ve filmu vystupují tito sportovci: lezci Martin Krasňanský a Tomaš Greksák, basejumper Roman Dubský, freestyle kajakáři Peter Csonka a Nina Csonková. (Expediční kamera)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (14)

pp 

všechny recenze uživatele

Na mě film působil spíš takhle: Partička slovenské zlaté mládeže vyrazí na hory. V chatě se nudí (asi už je nebaví chlastat a souložit), tak si každý vybere něco co "musí" dokázat. Jsou to samé übercool věci jako sjet ze střechy chaty v kajaku, nevyšplhat v zimě na šutr a pak o tom meditovat, vysekat si díru v ledu a na dvě vteřiny vlízt do vody. A všichni mají moc moc rádi Adidas. ()

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to má cenu dál rozepisovat, jak už zmínili ostatní. Reklama na adidas. Sjíždění kopců v kajaku? Pardon, ale se svými boby jsem sjel horší kopce, bez značkového vybavení a nikomu jsem to necpal. Boulder byla pěkná výzva, bohužel nezdolaná a Hvězdičky dávám jen za skok na lyžích zakončený seskokem s padákem a konečné koupání v horském plesu. ()

MeGab odpad!

všechny recenze uživatele

Nevíte, proč se mám dívat na magory, kteří nikam necestují, zato však zkouší bouldrovat namrzlou a zasněženou stěnu nebo na kajaku sjíždí střechu turistické chaty? Já to totiž nevím. Kdyby byli namol, tak bych byl schopen jejich předvádění se pochopit. Ale za střízliva? U takových filmů bych očekával, že budou ukryté ve stejné skříni jako soukromé fotografie z dětství, které taky nikoho cizího nezajímají. Film by totiž mohl posloužit výhradně jejich aktérům k tomu, aby si poté, až jej za 20 let najdou zapadaný prachem, mohli po jeho opětovném shlédnutí (bude-li na čem…) říct, že byli v mládí pěkně hloupí, když dělali takové věci. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemecký podnikateľ Adolf Dassler, spolu so svojim bratom Rudolfom, založil na začiatku dvadsiateho storočia firmu Adidas. Dnes patrí táto spoločnosť medzi najväčších výrobcov športrovej obuvy, oblečenia, potrieb, vybavenia a doplnkov. Práve táto firma zasponzorovala aj krátkometrážny film "Tatry bez limitov". A tak šiesti mladí športovci: Pavol Čučo - extrémny športovec, Roman Dubský - skydiver a B.A.S.E. jumper, Tomáš Greksák - boulderista, Martin Krasňanský - horolezec, Peter Csonka - freestyle kajakár a Nina Halašová Csonková - freestyle kajakárka, urobili nenápadne nápadnú dvadsaťpäť minútovú tatranskú reklamu na Adidas. ** ()

Reklama

Reklama