Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Šibakiho jediným zájmom sú dievčatá, avšak keďže je známy ako najperverznejší žiak školy, jeho objekty záujmu sa mu vyhýbajú ako moru. Keď teda v školskej knižnici natrafí na knihu, ktorá garantuje jedno splnené prianie, neváha túto šancu využiť. Nanešťastie, kvôli hanblivosti zo žartu prednesie, že si želá dievčenské nohavičky, ktoré následne skutočne nájde položené na stolíku po príchode domov. Háčik je v tom, že dané naplnenie túžby by ho malo stáť život a tento ortieľ by nemal vykonať nik iný, než drobná, roztomilá čarodejnica Rurumo, ktorá splnila aj Šibakiho spomínané prianie. (HDeer)

(více)

Recenze (2)

JackStrange odpad!

všechny recenze uživatele

Po třech epizodách, mohu se 100% jistotou prohlásit, že je to naprostý odpad. Netřeba dalších slov na tomhle anime je špatně asi vše. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Rurumo, kterou jsem si dokázal během pár dílů velmi oblíbit, tak by se to dostalo někam mezi 1* a 2*, ale díky hlavní hrdince, jejíž roztomilost v kombinaci se zvláštní povahou, tak nějak bez emocí, mě bavila a také díky Shibakiho matince, která mě občas dokázala rozesmát, tomu dám slabé 3*. Za normálních okolností bych šel možná i výš, protože když mě něco baví, tak hodnocení dost nadsazuji třeba až za hranice průměru, protože můj zážitek ze sledování byl přeci nadprůměrný, ačkoli dílo jako takové být nadprůměrné nemusí, ale Shibaki a ta kočka Chiro byly místy na hranici snesitelnosti a ta banda holek co Shibakiho pořád pronásledovala a umravňovala a dělala z toho místy ještě větší frašku než sám Shibaki tu hranici často dokázala překročit. Shrnuto - občas jsem se dobře bavil a rozplýval se nad hlavní hrdinkou a občas jsem měl chuť mlátit hlavou o zeď a tak výsledek končí někde uprostřed. 4,8/10 ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama