Reklama

Reklama

Happyish

(seriál)
  • USA Trending Down (neoficiální název) (více)
Trailer
USA, 2015, 4 h 33 min (Minutáž: 23–30 min)

Tvůrci:

Shalom Auslander

Scénář:

Shalom Auslander

Kamera:

Ben Kutchins

Hudba:

Nathan Larson

Hrají:

Steve Coogan, Dylan Blue, Teena Byrd, Ellen Barkin, Kathryn Hahn, Rhys Ifans, Chris McGarry, Michael Oberholtzer, Philip Seymour Hoffman, Yolonda Ross (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Happyish je komediální satirická sonda o honbě za štěstím. O honbě, která dost možná je důvodem, proč žijeme nešťastné životy ve šťastné době. Thom Payne (Steve Coogan) je ženatý čtyřicátník, hlava rodiny. Jeho nový šéf, pětadvacetiletý génius, se mu snaží převrátit jeho představy o globálním vnímání štěstí. (geklon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Ciste peklo. Banda ludi, ktori si sami robia zo zivota peklo, rochnia sa v nom a obvinuju vsetkych a vsetko naokolo. First world problems. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Přesatirováno? Možná. Jde zatím hrozně blbě poznat, čím chce seriál do budoucna býti - jestli spíše komedií nebo dramatem. Obsáhlejší rozsudek si schovám až na celou řadu. Těžko říci, jak by to celé vypadalo s Hoffmanem, Coogan je ale dostatečný magor na to, aby show utáhl. ()

Reklama

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Projekt byl oznámen na začátku roku 2014. Stál za ním herec a producent Philip Seymour Hoffman, pro kterého byly příběh a především hlavní postava Thoma speciálně vytvořeny. (geklon)

Reklama

Reklama