Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

Andy.6 odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mne nepochopitelná napodobenina Kostky, která sama o sobě byla průměrný film. Naprosto stejný děj. Režisér se akorát snaží přidat nový rozměr a chce dát filmu jakousi myšlenku v podobě podivného konce, který asi nikdo nechápe. Měl sem co dělat abych film vůbec dokoukal. Chtěl sem dát původně **, nakonec sem došel k závěru, že na filmu není vůbec nic k ocenění. ()

jcall2bad odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je úlet. Absolutně nulová atmosféra, debilní herci, směšné pasti, ještě směšnější romantika (měla-li ta zpomalená scéna v jedné z kostek být romantická), zbytečně zamotaný děj a absurdně napsaný scénář, no a těžko pochopitelný konec je jen třešnička na plesnivém dortu. Neostýchám se tvrdit, že je to jeden z nejhorších filmů, který byl nazvám sci-fi a horrorem. ()

brother 

všechny recenze uživatele

A jeje, po skvělé jedničce to šlo rapidně dolů... škoda, asi je to fakt prokletí těch dvojek nebo co. Sice ten základ je tam stále patrný, ale všechny ty super hyper turbo vymoženosti dělají svoje - já jim totiž přestal věřit, přišlo mi to přetažený za vlasy. V jedničce (vlastně i v 0) se to dá alespoň technicky a fyzicky vysvětlit, všechno se více či méně skutečně zakládá na fyzice a chemii, kdežto tady už je to přeci jenom postavené jen a jen na efekt. Přesto musím říct, že jsem se bavil, ovšem na jedničku se podívám opravdu radši. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Kostku z 97,a tak jsem i věděl do čeho jdu,a i tentokrát jsem byl příjemně překvapen pěkným dějem i herci. ()

pavont 

všechny recenze uživatele

Toto hodnotenie je cisto subjektivne nakolko som velky fanusik sci-fi a tento snimok s teoriou paralelnych dimenzii ma prinutil k rozmyslaniu a to mam rad. Aj ked skor kvoli nametu ako kvoli filmu samotnemu. Po kratkej dobe sa dostavuje stereotyp a obycajny divak si z toho vela neodnesie. Koniec je hrozny ale po jenicke sa snad ani nieje comu divit. ()

airman2655 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie. Toto sa skutočne nepodarilo. Po výbornej a prelomovej jednotke je toto jedno veľké sklamanie, pre ktoré by bolo lepšie keby ani nebolo. Páčil sa mi jedine námet, ale oproti jednotke neprináša vôbec nič nového. Nepáčili sa mi ani efekty ktoré boli až veľmi počítačové a v porovnaní s jednotkou také nejaké nemastné-neslané. Ako malé plus hodnotím snahu tvorcov a aspoň nejakú snahu ozrejmiť celé fungovanie kocky, ale to ani zďaleka nestačí na to, aby som bol počas celého filmu v napätí ako pri jednotke. (35%) ()

veere odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička byl zajímavý odpad, který po čase začal nudit, ale tohle je opravdu ubohost od první klapky, korunována dementními postavami (slepá asijská hackerka?), časoprostorovými krávovinami a idiotským koncem. Nesledovat ani nalitý, smát se tomu taky skoro nedá, přesáhlo to i tu míru trapnosti. ()

naytsirk 

všechny recenze uživatele

To hodnocení úplně nechápu. Jasně, první Kostka byla suprová, druhá o něco horší, ale pořád hodně slušná. No a tato Hyperkrychle je taky slušná. Mě bavila.... ()

cocaine 

všechny recenze uživatele

No jo, o stupeň horší než první díl. Moc přeplácaný těma hypernápadama...ale ono co vymyslet novýho mezi 6ti stěnami, že?!:-) ()

mrGhostly 

všechny recenze uživatele

Tam, kde složitost a zdánlivá nepochopitelnost vzbuzují příjemný pocit, že vše do sebe logicky zapadá, může tato kombinace způsobit, že nepochopitelnost už nebude jen zdánlivá. Nastane pak nepříjemný pocit, že se zamotal i sám pan režisér. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Nudné, až moc velká slátanina, kdyby to nechali tak, jak to bylo, udělali by lépe. Dobrá myšlenka, ale "špatně" provedená. Fantasy tomuhle nesedla. ()

Bohulib 

všechny recenze uživatele

Film těží z původní Kostky, ale kromě nápadu s rozměrem navíc a časoprostorových poruch místo pastí nic nového nepřináší. Vlastně by mě ještě zajímalo, jestli by tam Simon mohl sníst sám sebe. A mimochodem, Max a Julia skončili v podstatě celkem hezky. ()

rezor 

všechny recenze uživatele

Po velice dobře zvládnuté 1 po které jsem měl názor, že by film neměl mít pokračování jsem shlédnul druhý díl. Přesně jak jsem předpokládal, tak se i stalo. Scénář vyčerpal v předchozím díle prakticky skoro vše, co se dalo z tohoto konceptu vytěžit, a tak tvůrcům nezbylo nic jiného než vsadit na vizuální stránku věci, která se, dle mého názoru, vůbec nepovedla. Filmu ani nepomáhá slabý výběr hlavních postav, jejiž charakteristika měla zřejmě korespondovat s předchozím dílem, ale opakovaný vtip již zkrátka není vtipem. I po konci filmu si (narozdíl od 1) říkám WTF? Ani finální scéna nepřinesla rozuzlení, proč je celý koncept filmu tak zbytečně zašmodrchaný. Za mě slabá 1* pro některé efekty... ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem si že tohle pokračovaní bude o něco zajímavější, nemůžu ani vysloviť jak zatraceně jsem se sakra mýlila.. stejná kocka, lidi v ní, různe místnisti, totálně o ničem. Šibnutá babka tomu dávala trochu šmrc. Pointa příjde vcelku rychle, jenom konec se táhne jako týdení hovno .. ()

Essylt 

všechny recenze uživatele

98% filmu som bola ochotná dať mu celkom slušné tri hviezdičky - tie hrozne napísané postavy doteraz nie som schopná prekusnúť, ale.. potom prišiel ten záver, o ktorom si tvorcovia asi mysleli, že diváka totálne odrovná (v kladnom zmysle slova, akože "ach, šok!"), ale odrovnalo to akurát logiku celého príbehu.. aby som sa vyjadrila jasnejšie - fakt sprosté.. škoda. ()

Reklama

Reklama