Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

Castorr 

všechny recenze uživatele

První díl KOSTKY se mi docela líbil, ale co je proboha tohle!!!! Je vidět, že je to jen videofilm. Skoro žádná pořádná smrt, herci nic nepředváděli a horor.....HAHAHA. Spíš mi to připadalo jako parodie na jedničku. ()

tereza_p 

všechny recenze uživatele

Kam se podělo tajemno a strach, které byly přítomny v jedničce? Bohužel zmizely ve výmyslu jménem Hypercube. Postavy vypadají, jakoby se svou situací nesmírně bavily a ani si nedělaly obavy o svůj život. Navíc to ke konci je zmatené a překombinované ve snaze vytřískat z nápadu co nejvíc tak, aby z toho aspoň něco bylo, když se celý film postavy pohybují z jedné bílé krychle do druhé (i když pravda, že bílé místnosti působí možná hůř, než ty barevné v jedničce). Dvě hvězdy za to, že to místy bylo aspoň vtipné. ()

Scevola 

všechny recenze uživatele

Pokracovanie v ktorom slovo "hyper" znamena ako chceli autori nadviazat na uspesnu jednotku. Bolo to vsetko matematicky komplikovanejsie (pridany dalsi rozmer) ale do takej miery ze to uz bolo az neuveritelne. Slusny pokus ale jednotka tazila hlavne z originalneho nametu co sa uz teraz nemohlo zopakovat. 6/10 ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Roztomilá blbůstka, i když asi ne pro klaustrofobiky, schizofreniky a podobnou svoloč, těm ze všech těch Kostek musí hrabat. V podstatě nic neřešící / všekopírující vypatlanost klesající oproti CUBE 1 někam na úroveň B- mi v rámci této série kupodivu prokazatelně nebrání v tom, abych se (docela) dobře bavil. Závěr überkostky je pak ze škatulky "WTF?!". ()

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu je to hrozná nuda. Žádné pořádné pasti a těm šaškům stačilo jen počkat až vyprší čas. Na konci mě obzvlášť nasrali, protože ta poprava fakt nebyla nutná po té, čím si ta buchta prošla. ()

Mantis 

všechny recenze uživatele

Porovnání s Kostkou (1) - více vizuálních efektu, více povrchní, horší scénář a nanicovatý konec s možností dalšího pokračování. Jen doufám že pokračování vůbec nevznikne nebo se autoři poučí z chyb. ()

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Béčková fantasmagorie s podprůměrným vizuálem. Film se snaží posunout svou důmyslností o stupeň výš, ale místo toho spadl na dno a vznikla z toho příšerná slátanina. 15% ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

slabsie ale v pohode pokracovanie skoda ze sa prakticky nedalo ujist tie hry s casoprostorom celkom kvalitne ale uplny konec naprd nemali ju zabit ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Kvalitativní posun dolů, oproti jedničce, je tu znát. Výprava je tu podstatně omezenější, než tomu bylo v předcházejícím díle, efekty stojí za starou bačkoru a herecké výkony také nic moc. Přesto mě na Kostce II zaujala opět kvalitní stísněná atmosféra a ještě větší pocit bezvýchodnosti situace. Navíc je film inovován o různé časové roviny, které se v něm odehrávají, což mi příjde jako nápad docela zajímavý. Bohužel celé je to jakoby nedotažené a určitě šlo z tohoto námětu vytřískat mnohem více, což se například povedlo v jedničce. První Kostka, byla mechanická, zatímco dvojka je virtuální a proto by měla mít i mnohem větší potenciál, který zůstává bohužel nevyužit. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Videl som kocky síce v následnosti 1,3,2, musím ale uznať, že každá má niečo do seba a dokáže zaujať. Dvojka nie je taký krvák ako nulka a jednotka, ponúka však trošku možno humornejší, modernejší, sci-fi náhľad na kockovú vec a je pre mňa porovnateľná s ostatnými. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, tohle mi prostě po výborném prvním filmu nesedlo, včetně závěrečného vysvětlení. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Možná budu jediný, ale mně se tohle pokračování líbilo více než první díl. Prostředí je o něco modernější, hezčí a herci mi tady tak moc nevadili, jako v prvním díle.. 62% ()

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo na tomto filme môžem pochváliť, je nápad s paralernými dimenziami.  Samotné prevedenie tejto myšlienky je ale jedným slovom... hrôza. Zúfalo hrajúci herci, ktorí hrajú totálne komicky napísané postavy. Vizuálne efekty o 2 levely nižšie ako 5 rokov staršia originálna Kocka ! Kocka 2 - Hyperkocka tak ostáva jedným z najhorších príkladov "ako sa NEMÁ dojiť značka". Vďaka Bohu že Andrzej Sekula po tejto blamáži ostal nadobro za kamerou a zabudol na režisérsku stoličku, ktorá proste nie je preňho. Zamrzí aj to, že nepokračujeme tam, kde skončil prvý diel, ale sledujeme úplne nový príbeh a koniec prvého dielu tak naďalej ostáva záhadou. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Sklamaním boli slabé efekty, nespojný dej a slabí herci. A úplný průser je ten konec!!! Zostáva len horkosť na konci “jazyka”. ()

hacho 

všechny recenze uživatele

Film hodne ztraci tim, ze cloveka nezaskoci napad jako v jednicce ale presto na napeti mnoho neztraci. Konec uz mi neprisel tak dobre vyreseny. ()

Reklama

Reklama