Reklama

Reklama

Britney Baby, ještě jednou

  • USA Britney, Baby, One More Time

Obsahy(1)

Bláznivý příběh o zoufalém filmovém režisérovi, který udělá cokoliv, aby sehnal peníze na svůj další film. Režisér jménem Dude Schmitz (kterého hraje Mark Borchardt, jeden z protagonistů snímku Americký film režiséra Chrise Smitha, promítaného na MFF Karlovy Vary v roce 2000) dostane příležitost vydělat nějaké peníze, když si ho najme místní televizní stanice, aby natočil interview s Britney Spearsovou, teenagerským popovým idolem. Po indiskrétní otázce ho ovšem manažerka hvězdy vyhodí. Hned nato potká Schmitz transvestitu, který vyhrál soutěž o nejlepší dvojnici Britney Spearsové (což se doopravdy stalo). Schmitz se rozhodne natočit s ním falešné interview. Transvestita jménem Robert Stevens souhlasí, když mu slíbí, že ho později představí opravdové Britney. Film je chytrou satirou na média a také na nezávislý film. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

POMO 

všechny recenze uživatele

Digitálny amatérsky úlet, ktorý miestami trpí až príšernou amatérčinou (hlavne použitie pôvodnej hudby), ale na druhú stranu srší humorom, aký mu môže závidieť nejeden hollywoodský blockbuster. Svieža, trefná a zároveň srdečná a nekritická paródia na Britney Spears a všetko okolo nej. A tiež účinná náplasť na utrpenie z jej "skutočného filmu" Crossroads. ()

G3orgig 

všechny recenze uživatele

První film, který jsem měl možnost na Karlovarském filmovém festivalu vidět. Jednalo se tehdy do jeho 37. ročník, kdy festivalovými maskoty byly legendární Tros Sketos. Vzhledem k tomu, že tuto recenzi píšu o 21 let po jeho zhlédnutí, tak musím přiznat, že s filmu samotného si příliš nepamatuju. Nicméně pár vtipných momentů jej rozhodně doprovází z nichž nejvíc mi v paměti utkvělo, že tehdy ne všechny filmy byly vybaveny českými titulky. Diváci obdrželi v šatnách sluchátka s vysílačkou a děj na plátně byl simultánně tlumočen legendární Danou Hábovou, která každou repliku vyslovovala nahlas a zřetelně. Avšak při každém "Fuck!" nebo "Oh shit", kterých je tento film plný, velmi ztišila hlas a pronesla sotva srozumitelné "Do prdele" :-) ()

Reklama

Reklama