Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

tron 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom Marvelu, ale Iron Man 3 ma nijako intenzívne nechytil. Jednou z jeho najlepších súčastí bol Ben Kingsley ako ultimátny gauner Mandarin a absolútne šialený zvrat súvisiaci s touto postavou, z ktorého sa dodnes niektorí ľudia na planéte Zem nespamätali. Kingsley kraľuje aj v tomto kraťase. Jeho dej sa odohráva v base, kde Mandarin skončil. Uvidíme aj Sama Rockwella z Iron Mana 2. Na konci sa dočkáme vcelku očakávateľného napojenia na univerzum v tom zmysle, že skutočný Mandarin zrejme naozaj existuje. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Tieto One-shoty sú dobré jedine tak pre prehlbovanie chrakaterov postáv Marvelovského vesmíru. A to mi nevadí. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Znovu se Marvel překonal a spolu se sirem Benem Kingsleym, který si zde zopakoval svou, hned po Ghándím, nejikoničtější roli, doručili prozatím nejzábavnější bounsový kraťas. Kdo se trochu vyzná v komiksové mytologii Iron Mana bude nadšený. Závěr pak otevírá dveře do daleké budoucnosti, kde možná kovový muž poměří síly s naštvaným mágem. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnýho Mandarina asi nikdo nedoufal, ale alespoň se mluví o tom, že nějaký pravý skutečně existuje, ovšem rozpočet tohoto kraťasu by na nějaké CGi opulentnosti asi nestačil. Kingsley je ale furt boží...70% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Když jsem se přestal smát pokračování nehorázně zábavné kreace Bena Kingsleyho alias Trevora Slatteryho alias Mandarina, zaútočil mi na bránici starý známý Tonyho Starka, a to už byl vážně konec. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Což o to, pár povedených gagů se najde a Ben Kingsley je pořád super. Tu nejlepší pointu třetího Iron Mana (možná dokonce všech marvelovek) si však tvůrci pošlapávat nemuseli. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Parádní marvelácká jednohubka, jejímiž nejdůležitějšími přísadami jsou perfektní herec v hlavní úloze a ukázkově vystavěná gradace, ústící do téměř až R-kového mini-finále. Vtip a akce v té nejkrystaličtějí krátkometrážní podobě. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Marvel najal Shana Blacka. Black natočil Iron Mana 3. V Iron Manovi byl Mandarin. Mandarin byl zkoněn. zkonění se nelíbilo magořivým fandům (a mě). Magořiví fandové se vztekali. Vztekání se nelíbilo Marvelu. Marvel natočil All hail the king. All hail the king se povedl. Konec příběhu. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

"Kiss my rings bitch." "And you will never see me coming..." "Three words: the lovely drugs." Ben Kingsley je proste geniálny, a toto je doteraz asi najlepší Marvel One-Shot vôbec. Geniálne navnadí, rozosmeje a na konci nahodí luxusnú udičku pre diváka, ktorý si povie jediné - čo bude ďalej? 85% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl pomalejší, ale po čase to začalo dávat smysl. Trevor je prostě zabiják. Alespoň to vysvětluje, proč byl Mandarin taková lama. Na toho pravého si ještě budeme muset počkat. Potěšil mě i štěk Justina Hammera. "Trevore, řekni svou hlášku." :D ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Částečně se zde vysvětlí, že si MCU komiksovým Mandarinem tak úplně prdel nevytřeli, malá naděje v návrat ikonického a největšího nepřítele Iron mana....postupem času už ale naději ztrácím. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný krátkometráž, Mandarin byl to nejlepší na už tak výtečném třetím Iron Manovi a já chci prostě o tomhle borcovi regulérní celovečerák, 14 minut absolutní zábavy která když skončí, přejete te si, aby trvala ještě 120 minut, prostě miluju Marvel.100%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom milé a príjemné. Akurát nie také ming blowing ako by som čakal. Koniec utne v najlepšom a skôr ako v jednoznačnosti ma nechal na pochybách. Poteší štek Sama Rockwella ale nejaký výraznejší príbeh sa nekoná. Agentka Carterová sa tak stáva najlepším Marvel One-shotom aký bol zatiaľ natočený. Toto pobaví, ale nenadchne. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Po Agentce Carterové další super kraťas. Ze všech Marvel One Shotů je tenhle asi nejvtipnější. Kingsley klaním se. Pro ty, kteří se mnou nesouhlasí: "Kiss my rings bitch." ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Marvel príjemne navnadil do ďalekej budúcnosti, ktorú pre nás chystá. A ja sa veľmi teším, pretože to priamo upravuje koniec Iron Mana 3 a otvára dvere novým možnostiam. 80% - 4*. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Gandhi je mŕtvy, nech žije Trevor Slattery! Marvel sa opäť prekonáva a po pomerne nevýrazných prvotných kraťasoch (Item-47) servíruje ďalší nápaditý bonus, ktorý má v samotnom deji Iron Man 3 svoj zmysel a je dosť možné, že bude slúžiť ako pojítko k ďalším udalostiam v samostatnom filme „železňáka“ a navyše upokojuje pár naštvaných fanúšikov, ktorí odhalenie Mandarina dodnes nerozdýchali – za mňa však môžem povedať, že sa jednalo o doteraz to najodvážnejšie, a skutočne nápadité a vtipné, rozhodnutie zo všetkých natočených Marveloviek (vďaka ti Shane Black!). Po akčnom Agent Carter sa tento krát jedná o humorný kúsok s „falošným Mandarinom“, priam famózne stvárneným Benom Kingsleyim. Tento jeho výstup v úlohe Slatteryho by som mohol sledovať aj celé hodiny a nikdy by ma neomrzel. Nápadité, vtipné, s opäť skvele napísanými hláškami, výborne zahrané a hlavne sebaironické ("And you will never see me coming..."). Niektorých možno nenadchne tak ako Agent Carter, keďže tu chýba akcia alebo použitie CGI, a v podstate sa jedna o obyčajné vypočúvanie postavy vo väzení, ale ako bonusový kraťas viac ako výživné a rozhodne nie zbytočné. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, výborně obsazené a skvěle zahrané. Velká škoda je však neuzavřeného děje. Doufám, že se někdy v budoucnu dočkáme rozuzlení zajímavé zápletky. ()

Reklama

Reklama