Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Stretli sa pred rokmi pri natáčaní reklamy. Izumi bol vtedy preoblečený za dievča a Ryouma sa doňho zamiloval, v presvedčení, že je to roztomilé dievča. Po rokoch sa stretnú znova, pri natáčaní pokračovania spomínanej reklamy.
Z Ryoumu je už populárny mladý herec, ktorý súhlasí s účasťou v reklame len kvôli tomu, aby sa opäť stretol s Izumim. Aké to bude pre Ryoumu prekvapenie, keď zistí, že jeho milovaná Izumi je len nudne vyzerajúci "otaku" (bifľoš, pozn.), ktorý navštevuje vysokú školu a jeho snom je stať sa "mangakom" (autor manga komiksov, pozn.)? (Chinese Ashio)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (5)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Shounen-ai seriálů je jako šafránu a až na výjimky většinou ani za nic moc nestojí. Ani tento kousek není nic vyloženě přelomového, ale dívalo se něj překvapivě dobře. Místy je dokonce i dost vtipný (sloni). Na druhou stranu animace mě nijak extra nezaujala, ani opening s endingem. Ale kdyby bylo pokračování, ráda se do něj pustím. 8/10 ()

cesmine 

všechny recenze uživatele

Chvilkama závabné a krásně wholesome, chvilkama hloupé a rapey. Fajn bylo, že Izumi si jakožto otaku dost dobře uvědomoval, že je BL uke a občas to vytvořilo několik opravdu vtipných momentů. Ale typického přišpendlování ke zdi/podlaze/posteli tam bylo na můj vkus až moc. To já prostě nemám ráda a klidně bych se bez toho obešla. Celá Sena famílie je navíc děsně otravná, ačkoliv ve vedení je nekompromisně Shougo. Deset dílů naštěstí uteče opravdu rychle, ale přestože jsem toho od seriálu moc nečekala, dostala jsem toho ještě míň. ()

Reklama

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekala, že to nebude zrovna seriál pro mě, ale zase jsem si nemyslela že z něj budu až tak zklamaná. Co se týče romantiky, nebylo to nic extra, spíš než to zbytečné a "vtipné" připomínání, že Izumi vypadá jak holka, se mohli zaměřit na nějaké realističtější zachycení vztahu hlavního páru, mě dokonce přišlo, že se k sobě pomalu ani nehodí, takže proč bych měla mít vůbec radost z toho, že jim to nakonec vyšlo. Přijde mi, že když vyloženě nejste zapálení BL fanoušci, tak vám to prostě nic neřekne, navíc se tu objevuje vážně hodně klišé spojených s tímhle žánrem, která já osobně nemusím. Postavy mi přišly všechny strašně otravné v čele s bratrem Izumiho (málem jsem scény, kdy mluvil, přeskakovala), vedlejší zápletky šly naprosto mimo mě a přišly mi jen jako zbytečné zdržování a kresba mi taky vůbec nesedla. Ale jednu věc uznat musím, i když mě dost věcí v seriálu naštvalo, stejně mě to vlastně svým způsobem bavilo, takže se rozhodně nejedná o odpad, nebo tak něco, ale zklamání se neubráním. 4/10 ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Úspěšný herec Ryouma jako malý chlapec před deseti lety potkal v reklamě kouzelnou holčičku a od té doby na ni nemůže zapomenout. Když má být nyní natočena reklama pro stejného zadavatele, vymíní si účinkování všech původních herců jako podmínku, že se tam objeví, a tak se taky stane. Z malé holčičky vyrostla slečna nad jejíž krásou se tají dech... no tedy... až na to, že Izumi vlastně není slečna. Ryouma je zděšen, ale vypadá to, že ani to, že je jeho milovaná muž, nakonec jeho lásku nedokáže zničit... musí Izumiho získat pro sebe, ale ten myslí jen na to, jak se stát mangakou. Celkem zajímavá zápletka, která ale podle mého není dostatečně dobře využitá. Několik vtipných momentů (Ryoumův sen se slonem mě vážně rozesmál), ale hlavně ve většině dílů to vypadá, jako že se skoro nic neděje - naštěstí jich je jen 10. Kresba mi moc nesedla, i když to mohlo být i horší, stejně tak většina charakterů si mě nezískala, navíc mě hrozně iritoval hlas seiyu Izumiho bratra. Nelíbilo se mi černobílé kreslení vedlejších nepodstatných postav a to, jak se políbený rozpliznul do nějaké barvy místo toho, aby byl vidět. Opening ani ending na první pohled nezaujal ale písničky nakonec ano, takže op Lovest od Screen Mode, en Click your heart od Kazutomi Yamamoto. Celkově to nebylo špatné, ale prostě to ani zdaleka není Junjou Romantica. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Roztomilé, občas i vtipné. Izumi měl fakt nádherně duhové oči a jeho vtíravý bratr otravoval jen někdy. Ústředí pár se hezky doplňuje, jejich vztah je sympaticky kamarádsko-milenecký. Potěšilo mě, že sexuální stránka seriálu byla podaná věrohodnoně: ani znásilnění, ani okamžitá extáze, ale obavy, rozpaky a postupné objevování. SHRNUTÍ: Když zjistíš, že holčička, o které si léta snil, není tak úplně holčička, je to šok. Druhý přijde, když zjistíš, že to pro tebe není ani trochu důležité. ()

Galerie (147)

Reklama

Reklama