Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff Obold a jeho půvabná žena Marla žijí v malém ale útulném domku. Mají sedmiletou dcerku Casey, jsou spolu šťastni, a jejich jediným problémem je nedostatek peněz. Jeff opravuje stará auta a po večerech vypomáhá v místní restauraci. A právě tady se setkává s Brunem Rubinem, který hledá majitele veterána GTO z roku 1969, který stojí venku na parkovišti. Představí se jako sběratel, který chce právě tohle auto koupit a přestože Jeff o prodej nemá zájem, muži si mají o čem popovídat. Když Bruno odejde, kolega Stutt Jeffa varuje tenhle chlapík má velmi špatnou pověst a říká se o něm, že je ve spojení s temnými silami. Když pak Jeff s rodinou přijme pozvání na večírek do Brunova domu, je to první krok k tragédii (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

UncleG 

všechny recenze uživatele

A hrome! Horor, v němž jakýsi žalostně nezajímavý hrdina bojuje s temným démonem v podobně gumovýho kojence. To je samo o sobě opravdu d-ě-s-i-v-é! Víc asi netřeba dodávat – nyní už máte dostatek indicií, abyste se týhle krizi vyhli širokým obloukem. Snad jen poznámka, že "pan Salieri" si tedy vážně nezasloužil být takhle brutálním způsobem zahozen do starýho železa. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, ale trapně zpracovaný. Hlas temnoty bych si představoval úplně jinak. Film měl ambice na slušný průměr, ale i konec ho sráží nebezpečně blízko odpadu. Jedna hvězda je především za pěkná auta. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

No začátek vypadal víc než slibně až do momentu vysící manželky někde v 10 metrech ve vzduchu. Směšné :-/....a pak se to pomalu propadávalo. Za ty káry dávám 30%. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak ta hysterie, jak je to strašné, která se tady kolem toho strhla je docela legrační. Tak mizerné to rozhodně není, spíš průměrné. První polovina je rozhodně lepší, protože v ní hraje F. Murray Abraham. Ve druhé půli už se příběh začíná trochu rozpadat, ale pořád to stačí na zábavný průměr. Kdyby ten scénář nechali ještě někým přepsat, propracovali víc psychologii a prodloužili to z 80 minut na 100, mohlo to být něco. Takhle je to průměrný a zábavný film, který minul šanci, stát se něčím lepším. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Dábel v lidské podobě i tak by se dal charakterizovat tenhle film. Místy je to koukatelný, ale bez pořádnýho zpracování je to prostě bída. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Velice nepovedený béčkový horor, F. Murray Abraham by si zasloužil mnohem lepší role a filmy, jeho herecké kvality jsou jistě nepopiratelné. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude B.B. (béčková blbost), ale výsledek předčil moje očekávání. Námět sice měl jistý potenciál, ale tím to bohužel hasne! Až na ty auta a (jako vždy) správně démonického F. M. "Ten-co-zabil-Mou-Zarta" Abrahama nemá The Darkling vážně co nabídnout ()

zajda001 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jak můžou nazvat hororem něco takového. U tohoto hororu jsem se ani nebála a ani jednou nevyděsila. Přišlo mi to jako neuvěřitelná slátanina s hodně ošklivým miminem coby hlasem temnoty. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

SPOILER!!! "Hlas temnoty" jsem poprvé viděla před 4 lety. Tehdy mě nezaujal. Ani dnes se mi nejeví jako báječný film. Přesto jsem v něm něco dobrého našla. Začátek se vyvíjí slibně. Divák má pocit, že nesleduje televizní film, ale hollywoodský trhák (za ty nádherná auta dávám jedno velké plus!) Jenže pak film začal padat dolů! Začalo to nelogickou smrtí, kdy manželka hlavního hrdiny skončila na sloupu elektrického vedení. Zdálo se mi to jako hloupost, ale přesto jsem filmu chtěla dát šanci. Ve chvíli, kdy se na scénu objevilo dítě, coby "Hlas temnoty" jsem začínala cítit hořkou chuť a film mě hodně naštval. Chtěla jsem ho vypnout, ale na to mě až příliš zaujal herec Aidan Gillen s oslnivě krásným úsměvem a vlasy. Zkrátka neodolatelný Ir to byl Roli v "Hlasu temnoty" dostal také herec F. Murray Abraham ("Amadeus"), což jsem se divila a říkala si, co tu vlastně dělá a jak se dostal k tak mizernému filmu? Zasloužil si tedy aspoň lepší scénář. Tvůrci si asi mysleli, že mají vyhráno, když obsadili do role tak kvalitního herce (v "Amadeusovi" svůj talent skutečně ukázal a přesvědčil o něm diváky ). Konec filmu, kdy se konečně objevila vražda, byl dalším zklamáním Sice vidíme, jak hrdinka letí napíchnout se na vrata garáže o nějaký hák, nebo věšák, či co to vlastně bylo , ale střih je tak mizerný, že vidíme jen, jak letí a pak tmu. Samozřejmě mrtvolu poté vidíme ještě jednou, ale už nabodnutou "Hlas temnoty" je dobrý zkouknout opravdu jen jednou a to z důvodu, že si z něho divák odnese pouze fakt, že ta auta byla opravdu nádherná. ()

Reklama

Reklama