Reklama

Reklama

Broad City

(seriál)
  • Austrálie Broad City
Trailer
USA, (2014–2019), 18 h 22 min (Minutáž: 21–25 min)

Hudba:

Tony Quattro

Hrají:

Ilana Glazer, Abbi Jacobson, Stephen Schneider, Fred Armisen, Will Janowitz, Matt Jones, Lane Kwederis, Arturo Castro, Giordona Aviv, Chivonne Michelle (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

Děj tohoto seriálu se točí kolem dvou přátel, kteří se protloukají životem v New York City, a i z těch nejtitěrnějších událostí dokáží mít hysterické záchvaty a těžkou hlavu. (Viacom)

Recenze uživatele Thomick k tomuto seriálu (1)

Broad City (2014) 

V recenzi od Emily Nussbaum z The New Yorker se můžete dočíst, že je Broad City na sitcomovýho nováčka "až nezvykle sebevědomý" a že se ("atraktivně") odmítá nechávat poutat "nudnym realismem". Což je veskrze přesný. V USA zřejmě nemálo populární dvojice Jacobson-Glazer (v březnu vyráží na jevištní turné po celých USA) v mnoha okamžicích připomíná postavičky z Girls, přitom ale ve svý ztřeštěnosti zachází ještě mnohem dál, často až na jaksi rušivou mez. Některý scény maj dokonce až groteskní charakter. Proto (a i pro nezvyklý vypípávání/zamlžování slova "fuck") jsem měl z pilotu přinejlepšim rozpačitý pocity; v dalších dvou dílech si mě ale Broad City z větší části získalo na svou stranu. Zatim osciluju mezi třema a čtyřma hvězdičkama. ()

Reklama

Reklama