Reklama

Reklama

Jimmy Carr: Laughing and Joking

Velká Británie, 2013

Režie:

Brian Klein

Scénář:

Jimmy Carr

Hrají:

Jimmy Carr
(další profese)

Obsahy(1)

Další prvotřídní rok pro Jimmyho Carra a již osmé DVD se záznamem živého vystoupení. Turné pro již více než jeden a půl milionu diváků a moderování pořadů 8 out of 10 Cats, 10 O'Clock Live a The Big Fat Quiz of the Year ukazuje, že Jimmy má jeden, nebo dva poznatky o tom, jak lidi rozesmát. Vystoupení je nabité krátkými vtipy a příběhy. Některé jsou chytré, některé hrubé a několik z nich je absolutně nepřijatelných. Laughing & Joking vám přináší šanci vidět tohoto oceňovaného komika ve vší parádě a na hranici přijatelnosti. (YoKoKura)

(více)

Recenze (11)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Rozesmál mi ženu! No dobrá, ušklíbla se, přestala mým směrem házet předměty a špitla hromovým hlasem ,,TO JE DOBRÝ", aby po chvíli opět semkla brvy a metla piano, ale i tak. Je to hrdina jako Neckář, když v Šíleně smutné roztlemil Zombáčkovou. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"I heard a reporter on Sky News say: 'At least one person killed in suicide bomb attack!' ... yeah, obviously! That is the bare minimum you need to qualify." --- Úvodem: Methewovy výtky jsou opravdu legrační. Asi nikdy nepochopim, proč si jemu podobný lidi takový věci vůbec pouštěj, když musej mít nejpozdějc po půlce první věty jasno, že tenhle "záchodový humor" (wtf?!) neni pro ně. --- Nicméně jo, Jimmy se na svym nejnovějšim dývýdýčku ještě víc než obvykle rozkecal o sexu, probral ho pořádně do hloubky, a za vydatný pomoci diváků pojmenoval i ty největší zvrhlosti, co si člověk sotva dokáže představit. Ale pořád je to prostě zábavný ... sice možná svou vlastní zvrácenou cestou, ale hergot, PROTO si přece my "tupci" Jimmyho pouštíme! --- "Of course the worst thing about being bitten by a poisonous spider is that you're probably Australian ... are there any Australians in?" - "YEEAH!" - "Welcome back ..." ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Jimmy je nekorektné prasa a robí mi tým veľkú radosť. Hrdo sa hlásim ku skupine tupých, psychicky zaostalých, amorálnych jedincov, ktorí majú radi hlúpy záchodový humor (týmto chcem poďakovať za diagnózu od spravodlivo rozhnevaného Methewa). Mne je zase ľúto všetkých tých prudérnych suchárov, ktorí každému človeku vnucujú svoj neomylný morálny kompas. Ja tiež nepozerám Televarieté a Drišľakoviny. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Humor Jummyho Carra je hodně svérázný a rozhodně nemusí sednout každému. Já od něj zatím viděl jenom nějaké skeče na youtube a tak jsem se s vervou odhodlal pustit si i celovečerní verzi. Za sebe můžu říci, že mě nezklamal, dostal jsem dávku přesně toho co jsem očekával, černý nekorektní humor často zacházející až na hranici, kdy už si říkáte zda je vůbec ještě povoleno se těm vtipům smát. Sympatické mi příjde i to, že Jummy nevypráví historky, ale opravdu kulometnou rychlostí háže na lidi tipy, které prokládá dialogy s publikem. Je to takový mišmaš, který je konzistentní jenom z části. Přesto mě to bavilo do samotného konce. Nicméně to vystoupení mělo pár negativ. Segment s obrázky mi přišel tak trochu navíc, ale chápu, že je to jedna z mála příležitostí kdy si komik mohl docela odpočinou. Což Carr asi ocení když značná část jeho vystoupení je improvizovaná. Další vadou, i když nutno podotknout, že jde o vadu spíše mne jako diváka, jsou některé narážky, a protože nejsem občanem Velké Británie a neznám místní poměry, nemůžu nikdy pochopit jejich pointu. Mno a to nejlepší je jednoznačně interakce s publikem, které mohlo být i trochu víc. Je až s podivem co na sebe herci publikum vyžvaní a jak Jimmyho vůbec nešetří. Ten se ale neá a většinou je brutálně setře. Rozhodně hodnotím kladně, ale pozor opravdu to není zábava pro každého. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr je znám tím, že hodně komunikuje s publikem, a většinou je vždy dost setře, pokud na něho něco zkoušejí, jeho kadence rychlých a vypointovaných stěrů nezná hranic. Jimmy nevypráví historky, jen valí jeden vtip za druhým. Jimmy je pán humoru. Sexistická, černá, zvrácená, funny party, které nejde dát jinak než za 5. Jimmy přesahuje meze, jde za hranice, a jeho nejostřejší vtipy často dělí publikum, kdy někteří se až pozastavují nad tím jestli je tohle ještě v mezích kdy se máme smát, to on má rád, a já to kurevsky zbožňuju. Kdo nezná JImmyho, má hrubé mezery v kategorii černého humoru. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Is it that as me be a cynical, but thats this job being a stand-up comedian.“ Jimmy Carr jako obvykle chrlí jeden vtip za druhým. Některé jsou sprosté, jiné jsou urážlivé, ale všechny do jednoho jsou nesmírně vtipné a já si zažil hodinku a půl intenzivního tréninku mé bránice. Jimmy tentokrát více hovoří o sexu a přišlo mi, že víc komunikoval s diváky, kteří byli v dobrém rozpoložení. I Jimmyho improvizace byla tentokrát vynikající. Krátké pauzy s kreslenými vtipy mi nevadily, ale ty obyčejné mluvené byly o dost lepší. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr - anglicko-irský spisovatel, herec a moderátor opravdu umí diváky rozesmát a ví co divák žádá... Toto DVD je nabité vtipy a komickými scénami. Některé chytré, některé trochu hrubé a možná pro někoho i hůře stravitelné, ale divák se směje a o to tady přece jde. Jimmy Carr (Anthony James Patrick) je známý a oceňovaný, hlavně pro svůj zvláštní černý humor. Věřím, že si najde své obecenstvo i u nás... 4* ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr nestarne a jemu to vpodstate ani nehrozí. Hromada interakcie s publikom a hromada vtipov o sexe. Čo sa týka vtipov samotných, jedno z drsnejsich Jimmyho stand-up. Kráľovsky som sa bavil, pre fandov čierneho humoru jasná povinnosť. ()

Methew odpad!

všechny recenze uživatele

Osobne neznášam hlúpy záchodový humor. Obzvlášť o prirodzených a logických veciach, je to neúctivé a urážlivé. Preferujem len inteligentný humor a je mi srdečne ľúto všetkých tých tupých ľudí čo sa smejú na tých sprostostiach. A druhá vec súkromie je súkromie, to sa absolútne nehodí na verejné vtipkovanie, len psychicky zaostalý človek má niečo také hnusné a vulgárne rád. Amorálnosť prvého stupňa. ()

Reklama

Reklama