Reklama

Reklama

Bad Johnson

  • USA Johnson (neoficiální název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Príbeh o charizmatickom sukničkárovi Richovi Johnsonovi (Cam Gigandet), ktorý dostane ​​zaslúžený trest, keď jeho penis záhadne opustí jeho telo a vezme na seba ľudskú podobu. Podarí sa Richovi napraviť svoje hriechy a všetko vrátiť do normálneho stavu? (misterz)

Recenze (6)

Morholt 

všechny recenze uživatele

10% za nápad, kterej byl fakt ulítlej a dával prostor spoustě nápadů. Jenže zůstalo jen u toho, že k pravé lásce nepotřebujete péro. A to je jedna z největších hovadin, jaká kdy byla do světa filmu vypuštěná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase jednou docela fajn ujetý nápad, který je nakonec zabitý tím, kam se příběh vydá. Chlapík zahýbá a jednou se mu to vymstí. Přeje si pak, aby neměl penis. A ten ho skutečně opustí a promění se v chlapa. Jak říkám, skvělý ujetý nápad. Jenže je to zase celé jen moralizování o tom, jak se hlavní hrdina polepší a jak nakonec ke svému penisu přijde. Škoda, jednou by se někdo mohl pokusit o jiný vývoj. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech naprosto průměrná komedie, ale se skvělým ujetým nápadem, ze kterého se možná dalo vytěžit malinko víc. S krátkou stopáží nenudí a hudba taky ujde, takže takový ten film na cestu vlakem - ok. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Ďalšia priemerná americká komédia o tom, ako musí prísť zázrak, aby sa nejaký amík zobudil a začal sa chovať normálne. Nápad nie je zlý, a občas to smeruje k humorným situáciám, ale aj k niekoľkým úplne trápnym + kopec vecí tam nedávalo zmysel. Slabé 35% - 2* ()

Reklama

Reklama