Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ. O mnoho větší sympaťák je další nováček v příběhu, Gruův bratr Dru. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili). Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil. V tom mu nadšeně sekunduje jeho nově nalezený brácha Dru a jeho Mimoni, kteří si až ve vězení uvědomili, co je pro ně v životě nejdůležitější. (CinemArt)

(více)

Recenze (261)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Sice naprosto zbytečné pokračování, ale jinak pořád docela zábava. Hlavně ten osmdesátkovej padouch loupící na Michaela Jacksona. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Mimoni definitivně převzali nadvládu nad Padouchem. Jejich skeče + Agnes jsou to nejlepší, co třetí díl nabízí. Dru a Gru jsou tady jaksi navíc, stejně jako hlavní padouch Balthazar, který ale své scény aspoň koření perfektní osmdesátkovou hudbou a tanečními kreacemi. Mimoni se prý vrátí v pokračování v roce 2020. Co budeme bez nich ty tři roky dělat? :'( ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Menší prostor pro Mimoně Padouchovi rozhodně prospěl. Na druhou stranu se příběh tohohle animáku rozpadl do tří dějových linek a jejich vzájemné propojení pro mě bylo hodně kostrbaté. Ohromné plus je za padoucha z osmdesátek a za odpovídající výběr písniček. Kdo by nemiloval 99 luftballons?! ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že první dva díly (ani samostatné Minions) jsem zatím neviděl, měl jsem je ale zafixované jako fajn a vtipné animáky pro celou rodinu a proto jsem se na projekci nové trojky celkem těšil. Ovšem po odchodu z kina musím říct, že jsem zklamán. Nevím čím to je, jestli jsem šel na film se špatnou náladou a nebo jsem na tenhle typ animáků už moc starý, ale Despicable Me 3 mi nepřišel ani moc zábavný, ani moc vtipný. Třeba v porovnání s jiným animovaným filmem pro děti - Zootopia, který jsem viděl nedávno, se to kvalitou nedá srovnat. Celkově lepší 2* a popravdě moc motivace zhlédnout první dva díly po tomto ani nemám. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Je to stejné jako jednička a dvojka. Vtipy pro děti, vtipy pro starší děti, vtipy pro dospělé, něco povedené, něco bez nápadu, příběh o hovně. Aspoň se to nezastaví a 90 minut uteče jako voda. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Již čtvrtý díl mimoňské série, který i přes svou tvůrčí vyčerpanost dokáže bavit jak ty nejmenší, tak i odrostlejší diváky. Pro fanoušky série nutnost, pro ostatní naprostá zbytečnost, která nenadchne a nepřekvapí, ale dokáže na hodinu a půl pobavit a rozesmát. Nic víc, nic míň.5.5/10 Více v mé recenzi zde. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Trojka je sice nejhorším dílem celé série, ale stále dokáže pobavit. Záporák je třeba úplně úžasně vymyšlený. Myslím si že každý fanoušek parodií a amerických osmdesátek, si na něm smlsne. Tohleto se vážně tvůrcům povedlo. Jen si to vemte. Ve kterém jiném animáku byl motiv záporné postavy, zničit hoolywood. Toto je důkaz faktu, že tvůrcům síly nedošli a stále dokázali vymyslet něco originálního, co by pobavilo i náročnější divactvo. I Mimoni si po svém nepovedenném sóličku spravili reputaci. Jejich společná píseň byla nehorázně chytlavá.:D Zbytek trojky je taková klasika, co se animované tvorby týče. Akorát snímek působil trochu nedotaženě. Ale má to tempo, takže na nějaké nedostatky brzy zapomenete. Myslím si že i trojka se povedla a je důstojným završením této ságy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to už tak povedené jako druhý díl, ale má to nápad, novou postavu, která je docela dobrá, a hlavně dobrý osmdesátkový look, který se mi zamlouval, a to i díky tomu, že ve filmu zazněly opět docela pěkné hudební fláky. Pobavil jsem se navíc, jsem už dlouho nebyl v letním kině, tak tohle byl fajn příležitost. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Úsměvné, vtipné a bezva trestanec čtoucí noviny na záchodové míse, se kterou ho Mimoni přestěhovali též. Prostě oddechovka. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem být zklamaný, a tak jsem nic nečekal. A udělal jsem dobře. Třetí pokračování Padoucha je nudné, nápady okoukané a celé je to hlavně úplně zbytečné. Oživení nepřichází ani s novou postavou (Dru, bratr Grua), která děj nikam moc neposouvá a je taktéž k uzoufání nezajímavá. Kdybych šel do kina, byl bych hodně nasraný, tak jsem jenom zabil nedělní odpoledne, které jsem mohl strávit třeba u Vražd v Midsomeru, které se mi neomrzí ani na poosmé. Já padouch 3 se mně omrzel napoprvé. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

3,5/5 | Ač jsem nebyl moc unaven, chvilkami jsem pospával (tzv. mikrospánky), což by se u filmu, který by mě víc bavil, nestalo... ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Prvních 15 minut jsem seděl zaraženej v kině a říkal jsem si, co to právě sleduji. Naštěstí mě film z této ponuré letargie dokázal vytrhnout svým švihem a občasným humorem, kde jsem i já se srdečně zasmál. Film celkem solidně frčí a když se začne zadýchávat, hned na nás vyskočí mimoni, aby zaplnili prázdný prostor a hned je legrace. Filmu hodně na kráse ubírá opravdu trapný a nevýrazný záporák. Horší záporáka jsem v animácích snad ještě nezažil a doufám, že už ani nezažiju. Doufám, že toto je opravdu již poslední díl, tvůrci nemají možnost vymyslet nic nového, co by stále bylo kvalitní a koukatelné. Mimochodem po grafické stránce jsme se od prvního dílu, která je už starý 7 let, opět někam posunuli a je to na obrazu dost znát. Přes některé nedostatky mírně doporučuji. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Tak po veľmi vlažnej (až ľadovej) dvojke som si k tretiemu pokračovaniu sadla s obavou. Avšak tentokrát na to išli režiséri trochu inak. Scenár zadali nejakým pánkom, ktorí po dejovej stránke nepriniesli do série Ja Zloduch nič nové, ale povinnosť si splnili viacmenej bez nejakej pohromy, pretože nebudete umierať nudou a po nástupe Gruovho brata Drua sa možno aj pousmejete. ;) Tvorcovia tentokrát zabodovali niečím až smiešne jednoduchým - hudobnými peckami z osemdesiatok. Ja viem, rozprávka rozhodne nie je o soundtracku - no najmenší sa zabavia tak či tak a nech mi žiaden dospelý nehovorí, že ho nepoteší (prípadne nezobudí, ale myslím že zaspať nestihne) Take On Me, Jump alebo Bad od Jacksona. A ak ani jedno z toho, tak 99 Luftballons vás už musí zlomiť. Ja som jednoducho 90 minút mala presne tú radosť, ktorú mám, keď rádio zahrá moju obľúbenú pesničku. :) A spolu s rozkošnou Agnes som nič viac nepotrebovala. A ešte Gruova múdrosť na záver... Źivot je niekedy jednoducho taký. Dúfame v jednorožca, a dostaneme kozu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na třetí díl to nebylo úplně špatné. Líbí se mi ten nápad "ztraceného bratra", je to originální, ale mrzelo mně to, že tři děvčata z původního filmu nedostali více prostoru, ale asi prostě neměli na ně co vymyslet. Mimoni byli jako vždy úžasní a vtipní, scény z vězení - nejlepší. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí nadává a kritizuje, ale zas tak špatné to nebylo... Tento díl ironizuje a paroduje věci, které byli oblíbené hlavně v šedesátých letech a nebo klasicky naráží na jiné filmy (zabití Nemova otce). Po příběhové stránce je hlavní padouch Evil Bratt a druhá část příběhu je o Gruovi a bratrovi Druovi. .. Můj názor je, že třetí díl je nejslabší, ale né špatný. .... HODNOCENÍ: 69% (3*) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Je mi to ľúto, ale na prvé dva diely sa toto jednoducho už akosi nechytalo. Áno, stále tam bolo kopu dobrého dôvtipu s viacerými dvojzmyslami a niektoré scénky skutočne pobavili, ale ten samotný príbeh a zápletka ma nijakým spôsobom neuchvátili. Žuvačkový ukrivdený zloduch z 80tych rokov ma proste nebavil, ale tak ono už je asi ťažko vymyslieť niečo nové. Snaha bola, len niekedy je fakt zbytočné tlačiť na pílu a za každú cenu produkovať ďalšie a ďalšie pokračovania úspešných filmov. No napriek tejto mojej kritike, stále si to držalo aspoň ten priemerný štandard, čiže 3*. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Já padouch 3 si víc jak tři hvězdičky nezaslouží. Už se jedná o hrané téma, které lehce zapadává do „dětské“ zábavy. Příběh nic moc originální občas vylepšily scénky s mimoněmi, ale ti moc prostoru také žel nedostali, a tím pádem spadla trojka do průměru. První dva díly už nic nenahradí. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Děj mi byl povědomý, dlouho jsem si myslel, že už jsem film viděl. Mnohé z obsahu třetího "Padoucha" bylo recyklované. Navíc v první půli se nic moc neděje, chybí humor i akce. Ta přijde až s bratrským dobýváním diamantu. Jenže poté je konec. Slabší než předchozí filmy. ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Bylo to skoro přesně to, co jsem očekával. Tuctový animák dnešní doby, bez jediné špetky originality, se spoustou prdění a jiného infantilního humoru, zkrátka ráj dnešních dětí, které se z tohoto typu filmů mohou zbláznit smíchy. A to se vyplnilo hned na začátku u loga Illumination, když se celé plátno zaprdělo. Samotný začátek však překvapil, okamžitě vtáhnul do děje, představil origin padoucha (který ale fakt nebyl nic moc) a novou šéfku Antipadousšké ligy. Nástup nové šéfky výrazně potěšil, ale k vývinu tohoto skvělého charakteru s obrovským potenciálem bohužel nedochází. Poté se na scéně objevuje Grůuv rozmazlený bratr, který je sice zezačátku extrémně nesympatický, později se to ale docela zlepšuje. Ale vztah mezi bratry je tak hrozně neoriginální... nerozumějí si, začnou si rozumět, nejlepší kámoši, pohádají se a nakonec si ve finále navzájem pomůžou. Ve filmu mě ale zaujala jiná, vedlejší dějová linie a to vztah Lucy s dcerami, kdy se Lucy snaží, aby ji holky braly jako skutečnou matku, což se nedaří. Z celého toho filmu mě tato dějová linka zaujala asi nejvíc. Čekal jsem, že po Mimoních tvůrci zatlačí tyto stvoření do pozadí a nedají jim moc prostoru, což taky udělali, ale z celého filmu to byl asi nejlepší aspekt. Nesnažili s nimi dělat nějaké hrozné dojemnosti, ale spíš takové "dokreslení atmosféry". A finále? Inspirace animovaným seriálem ze záporákovy minulosti pobavila a Lucy v akci byla perfektní, jinak ale nic moc. Zkrátka, Já, Padouch 3 ani zdaleka nedosahuje na kvality prvního a druhého Já, Padouch, ale zase je to uplně něco jiného než nepodaření Mimoni. 43% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pro mě osobně druhý nejlepší padouch po dvojce.Tvůrci i přes opětovné opakování některých postupů udrželi laťku dost vysoko,přidali pár dobrých nápadů a spoustu fórků,které docení hlavně dospělí.Mimoňům navíc viditelně prospělo vrátit se tam kde fungují nejlépe...70% ()

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Reklama

Reklama