Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ. O mnoho větší sympaťák je další nováček v příběhu, Gruův bratr Dru. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili). Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil. V tom mu nadšeně sekunduje jeho nově nalezený brácha Dru a jeho Mimoni, kteří si až ve vězení uvědomili, co je pro ně v životě nejdůležitější. (CinemArt)

(více)

Recenze (262)

Erumocio 

všechny recenze uživatele

Největším neduhem filmu je trailer, kde stejně jak u Mimoňů vyzradili většinu vtipných scén. Proto za 3 a né 4. Mimoňi opět bezvadní a Agnes jim zdatně konkuruje. :) ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Tak takhle teda ne! Nadčasový a vynalézavý nápad, který doprovázel první dva filmy, je ten tam a už se jen těží ze značky. Z mimoňů se stali drzé figurky a Grua a Lucy velice špatní rodiče.Jestli první filmy byly krásným mixem pro děti i dospělé, tak trojka cílí pouze na ty nejjednodušší mozečky mezi námi. Zasmál jsem se jen jednou...když jsem odcházel. 35% ()

HH 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel sešup na cestě od jedničky k dalším dílům je rychlejší, než jsem čekal. Tady je asi hlavním plusem to, že má film jenom 90 minut. Jenže za celou dobu se tam povedly asi tři vtipy a to je fakt málo...Příběh nic moc a i dabing, který byl v prvnách dvou dílech špičkový, tady pokulhává. ()

TheHofi 

všechny recenze uživatele

No, pro mě hodně velké zklamání. Přeji si, aby další film z teto série už nebyl vůbec natočený. Mě to prostě nebavilo. Během celého filmu jsem se zasmál asi jen třikrát a to je vše. Já osobně to doporučuji, ale jen dětem do 10 let. Těm se to asi líbit bude. Je to nejslabší film ze série „Já, padouch“ a je to úplně zbytečné pokračování, které kdyby nevzniklo, tak se nic nestane. Ale ať neházím jen špínu. Film má hezké animace a hudební retro výběr taky není špatný, ale jinak to je film, který má u mě 20%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na tretí pokus to nevyšlo! To, čo sme mali radi v jedničke a dvojke, je tu minimum. Silný začiatok a koniec, ale stredný pasáž priemer (miestami dokonca podpriemer). Hudba však fantastická a dokonale vybraná pre každú scénu. Celé to držia nad vodou naše milovaní Minoni. Majú málo scén, ale tie stoja za to (napr. scény vo väzení). Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se zasmála, ale o dost méně než u předchozích dílů či u Mimoňů. Některé vtipy mi navíc přišly dost předvídatelné a někdy až hloupé – a to je právě to, co jsem u předchozích dílů nezaznamenala a čím mě tak nadchly. Třetí díl je pro mě bohužel spíše průměrný. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Proč jen 62%? Jede to na stejné vlně jsko předešlé díly a jako bonus jsou tu bratr Grua -Dru a mulletí záporák se shoulder pads a disco hudbou - Balthazar Bratt. Mimoni jsou stále skvělí a jejich scény nijak nesklouzávají do trapnosti. Gru a Dru se skvěle doplňují. Pro Universal byl v roce 2017 třetí díl Despicable me druhým nejvýdělečnějším filmem celého roku hned za F&F 8. 4* ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Určitě to je nejslabší ze všech filmů s mimoni. Ty sice neztratili svůj důvtip, ale na druhou stranu už nemají co nabídnout. Gru je bezva taťka, ale jeho bracha Dru je takový idiot, že se nedal snést. Záporák byl trapný, ikdyž nakonec zábavný. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

A padáme dolů. Třetí díl je totiž tuctový animák, který mimoňů a dalších postav využívá pramálo. Jako jistě, něco se povedlo, ale jinak je to opravdu více směřované na děti. Opravdu škoda, 2,5* ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Plusové body za retro záporáka a málo mimoňov (ale o to pekelnejších, s muzikálovými výstupmi). Scenáristicky sa ale už začína variť z vody, inak sa nástup Gruovho dvojčaťa na scénu vysvetliť nedá. Snaha o humor je síce citeľná, no únavu materiálu je cítiť a namiesto deja je to skôr zlepenec vtipných scénok, ktorý zrazu po pol druhej hodine skončí. 5-/10 ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Vynechte padoucha a těch dest minut, kdy jsou na scéně žluté tic-tacy jsou dokonalé. Přesně těch deset minut, protože jak všichni víme, věnovat jim více času nebyl dobrý nápad ;). Prostě jednička je jednička. Zde jen průměrných 50 %. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvělá, dvojka nudná, Mimoni fajn, a regulérní trojka Já Padouch příšerná. Je nudná, bezduchá, tragická a po jeho konci jsem nevěděl o čem vlastně byla, protože je to celý hlasitý, barevný a dětinský. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Vtipné osmdesátkové pokračování, které rozhodně nijak řadu nekazí. Ba možná v některých ohledech a scénách posouvá dál. Jen tak dál! ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Priemerný film. Pár častí bolo dobrých, zvyšok nevýrazných. Mimoni už tak nebavili ako v predchádzajúcich filmoch, ja keď život vo väzení bol celkom nápaditý. 6/10 ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol obrovský krok vedľa. Jednotka bola super (bola to novinka, bolo to vtipné), na dvojke sa človek bavil (dostatočne zaujímavý príbeh na pokračovanie a dobrý humor), ale trojka nemala ani jedno. Gruov protivník-záporák bol, bohužiaľ, hrozne nudný, príbeh vytvorený, len aby bol a keď to všetko dalo dokopy katastrofu, mimoni to nemali šancu zachrániť. Prosím, len už nie ďalšie pokračovanie. ()

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Reklama

Reklama