Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lee Chak-Sing je mladý arogantni boháč, který tráví svůj čas zesměšňováním lidí ve svém okolí. Ve škole si dobírá šprtku Chung Chung a jejího otce, podivínského profesora Changa. Jednoho dne si Sing vyjde se sousedovou dcerou a když to zjistí její přítel, mafián Fumito, nastraží v Singově domě bombu. Po výbuchu zůstane ze Singa naživu jen mozek, profesor Chang mu však vytvoří robotické tělo se superhrdinskými schopnostmi. (Raztubyl)

(více)

Recenze (3)

wakage 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie jdoucí od znuděného milionáře, přes parodii na pulp fiction, až k vytvoření superhrdiny bojujícím se super padouchem. Prostě totálně ztřeštěná komedie, která sice nedosahuje kvality osvědčených klasik Stevena Chowa, ale rozhodně pobaví. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tak po tomhle kousku od Chowa už fakt myslím, že víc něčeho tak šileného asi jen tak brzy neuvidím. Tenhle film je totální šílenost, u které jsem se ale docela dost bavil (škola plná studentů kteří mlátí a šikanují učitele, Chow má místo přirození sprchu, po vylepšení má poté chobotnici, prostě dofl). Vedle Chowa tu zase sekunduje jeho kolega Tat Ng. 75 % ()

Reklama

Reklama