Reklama

Reklama

Guo chan Ling Ling Qi

  • Hongkong 國產凌凌漆 (více)

V Číně je ukradena nedocenitelná kostra dinosaura, hlavním podezřelým se stává nepolapitelný kriminálník známý pod přezdívkou Muž se zlatou zbraní. Na vyšetřování případu je povolán zapomenutý neschopný tajný agent Ling Ling Qi, který v utajení na venkově vede řeznický stánek. Odjíždí proto do Hong Kongu, aby se setkal se svým kontaktem, krásnou Siu Kam. Netuší však, že ta je najata Mužem se zlatou zbraní s cílem jej zabít. (Raztubyl)

(více)

Recenze (22)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších parodií na bondovky. Tajný agent Stephen Chow musí zabránit muži se zlatou zbraní, aby ukradl hlavu zkamenělého dinosaura a prodal ji překupníkovi. Jenomže všichni ho chtějí zabít - jeho partnerka, dvojice hong kongských agentů i generál, který ho vyslal na misi. Nebude to mít lehké a bude ho stát hodně úsilí, aby zachránil svůj dokonalý účes... Kam se na tenhle film hrabe Johnny English. Spousta akce, humoru a jak už je u čínských akčních komedií běžné, i překvapivé množství krve. Poloha dokonalého agenta Stephenovi sedí, zdejší verze "bondgirl" je nádherná a hlavní padouch umí být opravdu zákeřný. Doporučuju! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tohle me zklamalo, cekal jsem trochu vic. Pribeh je takovej typicky bondovskej, nechybi ani specialni spionsky vychytavky, to jsou jedny z nejvtipnejsich casti filmu, samozrejme tu mame variaci na bondgirl a docela zajimavyho zaporaka. Akorat skoda, ze film nak nevysvetli, proc vsichni chtej lebku dinosaura, asi proste proto, ze je pekna, nebo fakt nevim. Jinak cely to trosku pripomina Get Smart, takze je tu docela slusna akce, ktera je misty celkem krvava a chcipne vetsina postav, jsou tu fajnovy vtipky a pak tu je Stephen Chow, kterej vetsinu filmu kouri cigaro, tvari se desne frajersky a i kdyz obcas neco zmrda, neni to vylozeny hovado a s nozem se ohani fantasticky. Problem je, ze celej film to je o jednotlivejch scenach, ne o nejaky akcne komedialni jizde, takze to je vzdy nuda, vtipek, nuda, akce atd. Lepsi 3*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je absolutní komediální náklad a jedna z nej parodií, co sem viděl. Takhle zparodovat Bonda se nepodařilo ani Austinovi a to už je co říct. Stephen Chow tady samozřejmě opět naprosto září a posílal mě do kolen klidně 2x za minutu (vyndavání kulky z nohy) a tvoří 90% vtípků a tentokrát nemaj jeho fórky proměnlivou hodnotu, prostě jsou pořád nadoraz neuvěřitelně vtipný a já se bavil přímo neskutečně po celejch 80 minut bez přestávky. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Šialenstvo v podaní Stephena Chova so všetkým čo k to mu patrí. FIlm exceluje po všetkých stránkach. Ako paródia, ako akčný film, čierna komédia a dokonca sa dostane aj na romatiku. Naviac to má krásnu atmosféru oldschoolových honkongských akčňákov. Namixované tak ako to dokáže iba Stephen Chow. Odporúčam každému, kto ulietava na jeho posledných filmoch. (Shaolin Soccer, Kung Fu Mela) (10/10) ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Na filmový festival na půlnoční zábavu pro alkoholem opojené jedince ideální zábava, pro běžného konzumenta doma u videa myslím velmi těžko stravitelná věc... - 45% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow je komediálny Boh. Nepotrebuje veľký rozpočet ani zmysluplný naratív. Ide si ako sa mu páči a snaží sa byť pri tom originálny a svojský. Hoci tento mix špionážnych filmov - konkrétne bondoviek, na ktoré je tu množstvo odkazov a krimi filmov Johnnie Toa, je značne neukotvený. Ako prvotina to má svoje silné miesta, ale príde mi ako by sa tu Chow ešte uisťoval čo funguje a čo nie. Tým pádom sa tu skvelé scény striedajú s tými neuveriteľne nudnými. Je to nevyvážené, hoci podporené super hudbou. Ku koncu to dokonca pripomína Die Another Day s tým že je to o kúsoček lepšie. Inak taká nezáživná zábava ktorú už druhý krát vidieť nemusím. Chow má omnoho lepšie filmy. Hoci vtip s útekom pred popravčou čatou je geniálny. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Jedna z nej asijských komedií co jsem měl tu čest vidět (takhle by to mohlo vypadat kdyby byl Brooks číňan),-a ty neskutečný,po východoasijsku lehce infantilní hlášky- ,,.......to jako ten obrovskej ještěr z Ruskýho parku?" ,,To nevím ,já viděl jen Jurskej park." ,,No já myslím toho ohromnýho,co žral děti." ,,Fuj,to by žádnej lidově demokratickej ještěr neudělal!" --Čím mě ale tentokrát naprosto odrovnali, byla špiónská superstolička ,sloužící k sezení při dlouhodobém pozorování podezřelých okolností! ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Od parodie člověk často neočekává víc než slepenec více či méně trapných scének okorunovaných rádoby vtipným pitvořením hlavního hrdiny. From Beijing with Love se naštěstí celou dobu drží tak nějak v přijatelných mezích a nabízí i několik akčních a napínavých sekvencí, takže kromě toho že je to film vtipný, je zároveň i docela zábavný. Zlatý hřeb večera je ultimátní zbraň, která budí opravdu respekt ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Špiónská parodie in Stephen Chow style. Spousta bondovských klíšé a jako bonus i velmi slušné akční scény. Postřeh: na komedii zemře i poměrně dost nevinných lidí. 75 % ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Chow mě vždy dokáže výtečně pobavit. A nezklamal mě ani tentokrát. Parodie s velkým P mu jdou od ruky jako nic, a tahle parodie na bondovky byla opravdu znamenitá. Zábava a vtip jdou ruku v ruce pro pět hvězdiček ve své kategorii. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně tohle zas tolik nenadchlo. Tohle je jedna ze slabších komedií od Chowa, přitom parodie na Bonda je to skvělá, ale první půlka mně hodně zklamala, je to jak píše uživatel B!shop: " je vzdy nuda, vtipek, nuda, akce atd." Záverečná 20ti minutovka je už poměrně dobrá, zvláště jak vedou Chowa k popravě, pak je to jeden nářez za druhým. Za mně jen 65 % ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Od Chowa jsem už viděl výrazně vydařenější kousky, přesto tahle Bondovka svoje kvality má. Vtipy jsou poměrně dobré, ale jejich kadence není dostatečná a film tak obsahuje zbytečně vaty. Drsňácky Chow s neustálým žvárem v hubě je ale docela sekáč. Překvapila hromada krvavě popravených mrtvol, ale proti gustu :) ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Ucházející komedie, přemrštěné joky, ultrapřehrávající herci, tragické triky. Ale sem tam ucházející fórky. Dá se tim vyplnit čas. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Tak to je bomba, asijsky zvrácené a přitom dostatečně vtipné. A lidově demokratický dinosaurus vede :) ()

Modiwish 

všechny recenze uživatele

- ''Myslel jsem, že jste na mne za těch 10 zapomněli.'' -''I kousek toaletního papíru se jednou použije!'' Bláznivá komedie, napodobenina snad všeho, co kdy v Bondovi objevilo a skvělá parodie. I tak, tam je mnoho jiného a vlastního. Bavíte se od začátku do konce nad všemi tragikomickými situacemi. Stephen Chow dokázal diváka přikovat k filmu a nepustit. To, jak mě film vtáhnul do sebe je až neuvěřitelné. Vynikající dílo, které by nikomu nemělo ujít. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Další z mých neřestně špatných filmů, který kupodivu nebyl tak špatný. Popravdě když to porovnáme s bondovkami R. Moora, možná některé i předčí... Zápletku s ukradeným dinosaurem jsem asi vpravdě nevystopoval až do konce, nicméně co si budeme povídat - o zápletku v bondovkách snad nikdy nešlo. To že dílko Stephen Chow sepsal, režíroval i ztvárnil hlavní roli svědčí o tom, že je ve stejném klubu jako slavný Tommy Wisseau... nebo i Clint Eastwood? ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Výborná parodie na bondovky se vším, co k tomu patří. Otvírací akční scéna, nezaměnitelné titulky a hudba, šéfova sekretářka, šílený vynálezce a ultimátní nezničitelný agent. Až uvidíte baterku na solární pohon, co funguje jen ve dne, operaci s originální anestezií, scénu s popravčí četou a závěrečnou nejvražednější zbraň všech dob, tak pochopíte, proč jsou Chowovi komedie tak oblíbené. Navíc je to i strašnej krvák :-) ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Je to hovadina, ale zábavná hovadina, kde občas titulky pochází z jiné planety, občas to nesedne a občas to sedne skvěle. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Riadne ujetá paródia na Jamesa Bonda. Stephen Chow opäť raz nesklamal. Na paródiu je film dosť krvavý a niektoré scény (napr.anestézia) sú vskutku originálne. ()

Reklama

Reklama