Reklama

Reklama

Guo chan Ling Ling Qi

  • Hongkong 國產凌凌漆 (více)

V Číně je ukradena nedocenitelná kostra dinosaura, hlavním podezřelým se stává nepolapitelný kriminálník známý pod přezdívkou Muž se zlatou zbraní. Na vyšetřování případu je povolán zapomenutý neschopný tajný agent Ling Ling Qi, který v utajení na venkově vede řeznický stánek. Odjíždí proto do Hong Kongu, aby se setkal se svým kontaktem, krásnou Siu Kam. Netuší však, že ta je najata Mužem se zlatou zbraní s cílem jej zabít. (Raztubyl)

(více)

Recenze (22)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších parodií na bondovky. Tajný agent Stephen Chow musí zabránit muži se zlatou zbraní, aby ukradl hlavu zkamenělého dinosaura a prodal ji překupníkovi. Jenomže všichni ho chtějí zabít - jeho partnerka, dvojice hong kongských agentů i generál, který ho vyslal na misi. Nebude to mít lehké a bude ho stát hodně úsilí, aby zachránil svůj dokonalý účes... Kam se na tenhle film hrabe Johnny English. Spousta akce, humoru a jak už je u čínských akčních komedií běžné, i překvapivé množství krve. Poloha dokonalého agenta Stephenovi sedí, zdejší verze "bondgirl" je nádherná a hlavní padouch umí být opravdu zákeřný. Doporučuju! ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně tohle zas tolik nenadchlo. Tohle je jedna ze slabších komedií od Chowa, přitom parodie na Bonda je to skvělá, ale první půlka mně hodně zklamala, je to jak píše uživatel B!shop: " je vzdy nuda, vtipek, nuda, akce atd." Záverečná 20ti minutovka je už poměrně dobrá, zvláště jak vedou Chowa k popravě, pak je to jeden nářez za druhým. Za mně jen 65 % ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Šialenstvo v podaní Stephena Chova so všetkým čo k to mu patrí. FIlm exceluje po všetkých stránkach. Ako paródia, ako akčný film, čierna komédia a dokonca sa dostane aj na romatiku. Naviac to má krásnu atmosféru oldschoolových honkongských akčňákov. Namixované tak ako to dokáže iba Stephen Chow. Odporúčam každému, kto ulietava na jeho posledných filmoch. (Shaolin Soccer, Kung Fu Mela) (10/10) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tohle me zklamalo, cekal jsem trochu vic. Pribeh je takovej typicky bondovskej, nechybi ani specialni spionsky vychytavky, to jsou jedny z nejvtipnejsich casti filmu, samozrejme tu mame variaci na bondgirl a docela zajimavyho zaporaka. Akorat skoda, ze film nak nevysvetli, proc vsichni chtej lebku dinosaura, asi proste proto, ze je pekna, nebo fakt nevim. Jinak cely to trosku pripomina Get Smart, takze je tu docela slusna akce, ktera je misty celkem krvava a chcipne vetsina postav, jsou tu fajnovy vtipky a pak tu je Stephen Chow, kterej vetsinu filmu kouri cigaro, tvari se desne frajersky a i kdyz obcas neco zmrda, neni to vylozeny hovado a s nozem se ohani fantasticky. Problem je, ze celej film to je o jednotlivejch scenach, ne o nejaky akcne komedialni jizde, takze to je vzdy nuda, vtipek, nuda, akce atd. Lepsi 3*. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Jedna z nej asijských komedií co jsem měl tu čest vidět (takhle by to mohlo vypadat kdyby byl Brooks číňan),-a ty neskutečný,po východoasijsku lehce infantilní hlášky- ,,.......to jako ten obrovskej ještěr z Ruskýho parku?" ,,To nevím ,já viděl jen Jurskej park." ,,No já myslím toho ohromnýho,co žral děti." ,,Fuj,to by žádnej lidově demokratickej ještěr neudělal!" --Čím mě ale tentokrát naprosto odrovnali, byla špiónská superstolička ,sloužící k sezení při dlouhodobém pozorování podezřelých okolností! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Jméno hlavního hrdiny Ling Ling Qi v překladu znamená "Nula Nula Sedm". Originální název Guo chan Ling Ling Qi lze přeložit jako "Lokálně produkovaný Nula Nula Sedm". (Raztubyl)

Reklama

Reklama