Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Recenze (132)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšil a jak už to bývá, těšil jsem se zbytečně. Bobří loutky jsou děsné a amatérské. Herecké výkony podprůměrné. K smíchu tam nebylo nic.... Má ségra u filmu zaspala. Děkuji překladateli " garan" za CZ titulky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo pustil Zombeavers aniž bych věděl, z jakého roku film je, tak bych tipoval 90 léta. Holky jsou zde sice nádherný a chválím jejich odvahu se takhle ukazovat, ale zbytek mě vůbec nezaujal. Bobři papíroví a umělí, gore taky špatně odvedené.. Hold není gore jako gore, to je to stejné jako bych si dal guláš v královské restauraci anebo v nějakém zaplivaném pajzlu, rozdíl a kvalita je tam velká a to já nerad! Škoda, doufal jsem, že to bude podobná gore jízda jako Piraňě, ale mýlil jsem se. Průjem jsem naštěstí nedostal, vrásky mi taky nevyskákaly, takže se na to koukat dá. 45% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to fakt šíílená blbost!! Sice jsou tam hezký holky, kozičky, bobří zombies a pak ještě něco ... ehm ... , věděl sem dopředu, že to bude taková odychovka, ale podle mě se film bral až příliš vážně a tím mne teda dost nudil ... on totiž postrádá humor, to je ono ...Kdyby tam bylo víc humoru, hodnotil bych výš ... Ale i tak doporučuju ... nenáročná zábava. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zombie Fever of Beavers. Mnou očekávaná novinka, pokračující v tradici klasických eko-horrorů, nakonec skončila někde v půli cesty. Nudit sice nestihne, bobři jsou celkem legrační (Critters to ale nejsou) a kozy vystavuje ta nejkrásnější slečna z tria, na druhou stranu tu člověk o nápady nebo inovaci ani nezakopne, triky a masky jsou místy dokonce hříšně nezvládnutý. Svou roli béčkové blbůstky (pobavit, neurazit) však plní solidně. Asi. Takže teď bych prosil ty veverky! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Amatérská taškařice Zombeavers je blbá asi jako dotaz pro pana Uzla do někdejšího časopisu Bravo: Můj otec sa často visemení do ručníku v kópelně. Do něj si ja utírám ruce, kterími si pak šaham na pošťaka. Můžu tuto cestou otěhótnět? Nerada bysem, abi se mi narodil další retard. Aranka, 26 let. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hoši a bitches od Bobří řeky.. Ať už jste zanícený zoolog či workoholický gynekolog, moc si bobrů neužijete. Jen jakýchsi třepajících se taxidermických loutek z Kouzelné školky a solitérní ukázky poprsí, za kterou je aktérka po zásluze odměněna nejdelším plac-timem. Pokud si však nepostavíte hráz proti nadhledu, uvidíte relativně vtipnou, na amatérismus triků sázející hororovou taškařici, ve které navíc zemře Gosling strašlivou smrtí.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Fantastická zábava, alebo ako ti vecheť tváriaca sa ako zombobr modeluje TV terror. Úžas, ktorý sa dá skonzumovať, len ak si je divák vedomý, že dnes sa už požiera všetko, čo má zombie puch. Pre sýtych divákov nestrávitelné. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Toxická nehoda spôsobí mutáciu bobrov v prírodnej oblasti, kde si práve na víkend vyrazí partia mladých dievčat. Onedlho ich tu prekvapia aj chalani; zvedaví na ich bobry, netušiac, že onedlho ich samotné bobry ohrozia. Špeciálne, zmutované zombie bobry. Chválim veselý nápad na uletenú hororovú komédiu, ale čakal som to trochu zábavnejšie. Síce som sa nenudil, bolo to fajn natočené, na dievčatá sa pozerať dalo, bobríci boli srandovné bábky - žiadne chabé CGI, ale aj tak... Keď si to porovnám napr. s takým Sharknadom 1 či 2, tak tie mi prišli podarenejšie. Aj keď zase boli pojaté v extravagantnejšom štýle, toto sa miestami trochu snaží aj o nejaký ten hororový moment či napínavejšie vystavanú scénku, hoci pre to sa takéto úlety moc nepozerajú. Uchádzajúce 3*. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě si příště raději dám osmdesátkové všežravé potvůrky z vesmíru nebo Piraňu 3D od Aji, než si zopakovat tohle, i tak ke mně ale tahle látka přistupovala férově. Co jsem s pivem v ruce čekal, to jsem dostal. Tihle toxičtí zombie bobři nestihnou nudit, místy jsou legrační, stejně jako trojice slečen (než se k nim připojí trojice chalanů). Jenže zatímco zmíněný Francouz Alexandre Aja své dítko pumpoval nepřeberným množstvím originálních nápadů a hlavně na kost okousané končetiny lemoval i slušným rancem zábavy pomocí klišovitých scén parodujících samotný sub-žánr, Zombeavers velmi rychle poleví. A k obnaženým slečnám se smyslem pro černý humor brzy vyjma útočících vodních hlodavců přihodil (pozor, spoiler) naprosto zbytečně i stejně „postižené“ Homo sapiens. Naštěstí se tahle jednohubka nebere pranic vážně, ale na nápadech, o kterých by si diváci po projekci pobaveně povídali, se tu mělo rozhodně zapracovat. Takhle tu máme jen trikově pitomoučké bobří figurky bez nároku na zápis do divákovy paměti a pár scén, které potěší. I tak tři revoltující hvězdy dám. Fajn dovětek. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kravina je to solidní, ale s nadhledem se to zkouknout dá, a to hlavně díky dvěma kladům - pěkným holkám a pár povedeným hláškám. "Nesmíme se rozdělit, to je přesně to, co ti bobři chtěj!" :-D 40% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem zvrhlé porno a ona se z toho vyklubala pěkná taškařice! Původně jsem uvažoval o dvou hvězdách, ale Jenn s bobřími zuby mě dostala. Pravda, bobři vypadli z Muppet Show, na druhou stranu s nimi byla legrace. Pro vulgarismy se nejde daleko (což v případě tohoto snímku nevadilo), na krev, ukousnuté končetiny, vykousané tváře i uhryznutý penis (zajímavé, netušil jsem, že na to lze zemřít) rovněž dojde. A v momentě, kdy se bobří zombie nemoc začne přenášet na vše živé....není o legraci nouze! Sice by člověk pod záštitou Universalu čekal kvalitnější efekty, ale nakonec ona nedokonalost byla vtipnější, než špičkové efekty. V pokračování budou mít zřejmě hlavní roli bobří zombievčely.... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zombeavers jsem měl v hledáčku a dost jsem se na něj těšil, hlavně na to, že to bude sranda, která ale překvapivě téměř žádná nebyla. Jen první a poslední scéně se dalo zasmát, ale jinak v průběhu se nedalo zasmát ničemu. Takže nevím, zda to měla být komedie, nebo klasický horor, ale když si vezme někdo stvoření jako je bobr do parády, tak bych spíš čekal, že se u toho nasměju. Obrovská škoda. Díky GaRaNe za titule. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na uletený námet som čakal viac srandy. Nemôžem však poprieť, že som sa pri pár scénkach nezabavil, len škoda, že toho bolo tak málo. Sem-tam sa našiel aj celkom podarený hororový prvok, k tomu keď ešte prirátame pekné herečky, tak to na ten slabučký priemer hádam aj stačí :). 50/100 ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale jo... Je to sice blbé jak vrata a musím říct, že jsem to čekal mnohem zábavnější, ale na druhou stranu mají zombie bobři příjemný oldschool look, kupu pěkných holek, nějaké ty kozičky se také objeví, pár slabších gore scén, takže, pokud máte rádi staré, klasické eko-horrory, proč ne? ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jediný bobří Horor, takže trochu nadhodnotím. Plusy: pěkný herečky, nahota, výborná stopáž, hudba a zvuky jak z 90tkového Hororu, sem tam dobré Gore (ukousnutý penis top scéna), některé scénky vtipné. Mínusy: bobři mohli vypadat lépe (maňáskové divadlo), ale budiž, Gore mohlo být šťavnatější, některé efekty. Ve výsledku, je z toho ale celkem vtipná oldschool, hororová podívaná, při které stačí prostě vypnout mozek. Já se bavil. Potěší nepovedené záběry a potitulková scéna. (Full HD) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ano, ano.Dočkáme se opět polonahých štětek, ukousnutých genitálií, zmutovaných živočichů a hlášek, jenže to tentokrát není vůbec sranda.Námět výbornej, jenže zpracování tragédie, herecké obsazení přímo katastrofální s příšernými výkony, mizerným režijím vedením, debilní hudbou, plno stupidního chování postav a návalu tuny klišé a zoufalé trapnosti.I tenhle žánr se prostě musí umět a tady se nepovedlo až na tři hlášky vůbec nic.Další Piraňa se ani náhodou nekoná a i pokračování Pirani, které bylo naprosto zoufalé mělo aspoň Miče Bukanýra.Hold si musíme počkat na veverky, ty snad budou mít více sebereflexe a režisérského umu, prostě každý nemůže být Aja.20%. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Zombobři" jsou neskutečně ulítlá ptákovina (b)obřích proporcí a je vidět, že i samotní tvůrci vnímali tento netradiční animal horror jako naprostý bizárek na entou. Parta veskrz nesympatických vysokoškoláků, po nichž by člověk ta bobřiska házel už jen z principu a ze srandy, si udělá výlet do (zdánlivě) nezkažené přírody, nicméně jim jejich nadržené plány naruší partička zmutovaných bobříků (odvahy), a všichni zúčastnění se dostávají do šíleně hlodavého kolotoče událostí. Ve výsledku jde o nevídanou černohumorně-fekální pitomost bez úcty k čemu- i komukoli živému, která si však úspěšně dělá srandu i sama ze sebe. P.S. Duo buranských řidičů a "beaverbear" to zabili! ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Beaver Spoiler alert! Opisnejší názov filmu by mohol znieť Zombeavers, Zombeaver guys, Zombeaver girls and Zombeaver bear. :) A pes pomenovaný Gosling zomrieť proste musel, tak dúfam, že za to ostentatívni ochranári nebudú strhávať hviezdy. Film je to všeobecne zábavný, myslím si, že je hodnotený negatívne prevažne preto, že tí bobry vyzerali strašne lacno. Pripisovať mu len kvôli tomu nálepku "amatérsky" je podľa mňa prehnané. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Už tu byli piraně, mravenci, pavouci, ale zombie bobři tu ještě nebyli. Film se nese v takovém oldschoolovem driveu a tak nechybí banda žhavých pipinek, dementní kluci a papíroví bobříci. Ono by ani nevadilo, že to není CGI, to je spíš výhoda, ale prostě mi to přišlo umělé až nějak moc na dnešní dobu. K tomu přidejte hrozné gore, dvě vtipné scény a jedny kozy. Očekávání bylo celkem velké a tak mě mrzí, že jsem u filmu 2x zaspal nudou. Jdu si spravit náladu nějakým šťavnatým bobrem(If you know what i mean) ()

Reklama

Reklama