Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Recenze (132)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ten ukousnutej šulín mě pobavil, ale jinak je celej film o hovně a to doslovně! Jako kdybych koukal na film od Asylum, ale to by byla spíše pocta. 10% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zhruba hodinu je to celkem nuda, skoro bez vtipu (i když se to o něj ne zrovna povedeně snaží) a prostě to vypadá jako normální teen slasher, akorát se zombie bobry. Ti jsou dost amatérsky udělaní - záměrně, samozřejmě. Žádné další šílené nápady tam nebyly a postavit humor jen na tom nestačí. Naštěstí to celé zachránilo posledních 20 minut, kde konečně přišlo to, na co jsem celou dobu čekal - začalo to být správně ujeté a šílené, trošku jak Sharknado, ale Rubin asi neměl moc nápadů a nebo je nedokázal rozvrhnout na celý film, protože si člověk musí hodinu pronudit, aby se dostal k té povedené části. Je to škoda, mohla z toho vypadnout celkem zábavná blbost, jenže takhle ale víc jak lepší 2* nedám. SPOILER A dvojka se včelkami a apokalypsou asi nebude. KONEC SPOILERU ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Píseň v závěrečných titulkách je nejlepší z celého filmu, text: "Zombobři, zombobři, zombobři, zombobři. Veselá parta vysokoškoláků si myslí, že jsou na prázdninách. Místo toho se vyhýbají hladovým bobrům a čelí vlastní záhubě. Nezabarikáduj dveře a okna, příteli. Nic dobrého to nepřinese. Ti chlupatí, hnědí bastardi mají správnou výbavu. Jako nic se prokoušou dřevem. Rozluč se se svým zlatým retrívrem. Zombobři, zombobři. Vzmuž se, protože takové hlodavce jsi ještě nikdy neviděl. Ježíši Kriste, nemůžeš jim utéct. Cestu zablokovali stromy. Zkontroluj škrábance ostatním. Musíš dávat větší pozor. Jejich drápy jsou důvod k obavám. Když už jsi nakažený, tak je jen otázka času, než se proměníš v...Pozor, spoiler. Zombobři. Zombobři. Pozor, vylézají ze zdí. Tvoje holka ti ukousává tvýho ptáka. Zombobři, zombobři, zombobři. Zombobři, zlato. ". Jinač je to vtipně úchylně stupidní, jemně erotické a hlavně ujeté. Doporučuji si to dát jako relax a rozkouskovat si to jako seroš, třeba na 3x po dvaceti minutách. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně za trest. Efekty jak z osmdesátejch a ty příšerný dialogy, můj ty bože :D Ale jo komedie super, kdybych se u toho tak nenudil ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Keby aspoň tí bobríkovia za to stáli, keď už nič iné, ale tí boli hrôzostrašne amatérsky. Síce celé to bolo amatérske, komediálne hluché a ostatné radšej ani nespomeniem. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Céčkový horor, který si naštěstí!!! nehraje na nic víc. Tři kočičky, dvě kozičky a pár zábavných scén. Znám hodně rozhodně lepších hororových komedií, ale existují tuny těch horších. Těch 70 minut filmu je tak akorát na lehké pobavení, vzrušení a jedno leknutí se. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ze všech možných stupidních nápadů, jaké zmutované zvíře by mohlo na kameře ještě ohrožovat, či rovnou požírat zoufalé mladé neherce a pornoherečky, si tentokrát tvůrci vybrali snad to nejbizarnější. Bál jsem se jen dle plakátů, co nám tato nevídaná slátanina přinese, ona ovšem nečekaně překvapila. Nestala se ničím přeborným, stále se pohybujeme ve vodách velmi špatného hororového výsměchu, to napětí však film obsahoval a postupné ubývání hlavních postav také nebylo na škodu. Takže za mě i dodnes jedna z lepších komediálních přestřelek se strašidelným nádechem. ()

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

(122/2014) / Tento film krásne vystihuje hodnotenie odpad!. A zastrešené je to Universal Studios, to sa človek potom len diví, keď pozrie 20 minút tohto veľdiela. Ani vtipné, nedajbože originálne. Chce to byť asi odľahčenou žánrovkou typu Braindead, ale asi tak milióm svetelných rokov vzdialené. Po dlhšej dobe dávam s radosťou 0. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Člověk od toho moc nečekal a moc nedostal. Bylo tam několik chvilek, kdy se člověk musel opravdu zasmát té krávovitosti. Byly scény na které se hezky koukalo, byly scény na které se nedalo koukat a byly scény, které vyvolávaly úsměv svou nedokonalostí. Nicméně musím uznat, že zombie-bobři jsou originální a jedineční. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem zábavnou komedii, ale Zombeavers mě dost zklamal. Téměř nulový vtip a žádná scéna která by mi uvízla nějak moc v paměti. Z nápadu se dalo vytěžit o dost víc, protože to co jsem viděl nebylo nic což je velká škoda. 20% ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že hodně záleží na tom, zda kousek podobného kalibru sledujete sám a kolik promile máte zrovna v krvi. Protože beaver fever se mi osvědčilo jako nejlepší volba filmu na halloweenský večer s kamarády! Musím uznat, že na to, jakou kravinu jsem od toho očekávala, mě hned několik scén dokázalo překvapit. Dávám 4*, protože bobrem infikovaný člověk-zombie, co střílí ze vzduchovky už je i na mě trochu moc. Opravdu intelektuální záležitost. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Je až hrôza, že sa v 21. storočí natočí film s tak príšernými bábkami (Stan Winston sa v hrobe preobracal smiechom k druhému úmrtiu). Kukal som jak puk...Možno v 60 tych rokoch minulého storočia by diváci nadšeným tlieskali, ale v dnešnej dobe...čo je moc - to je moc. Keby to bolo aspoň strašidelné, keby to bolo aspoň srandovné, keby...... Film sa tvári až príliš vážne, teda režisér asi nevedel aký žáner má vlastne točiť. Tým pádom Zombeavers vyznieva až dramaticky smiešne. Jeden bod je za chalana z "baranicou" , ten sem - tam trepne niečo zábavného. 30% ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Škoda, že film působí až moc vážně. Jak už se tu zmínilo, kdyby se použilo víc humoru a vtipů, mohlo být líp. Abych ale jen neremcal, musim říct, že tak amatérské, ale zároveň vtipné loutky bobrů jsem už dlouho neviděl. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jako co si budeme namlouvat, když na tebe vyskočí film s názvem Zombí bobři, co máš prostě dělat? Zombí bobři? To zkrátka musíš ty vole za každou cenu vidět, přes to vlak nejede a upřímně, dostal jsem naprosto přesně to, co jsem očekával, co jsem chtěl a jsem tudíž naprosto spokojený. Sami tvůrci si totiž od začátku byli vědomi, že mají v rukách fakt úlet, a tak k tomu i co se týče zpracování přistoupili, no a výsledek není, samozřejmě v rámci všech okolností, vůbec špatný. Je to sice tedy prvotřídní konina, která má ovšem spád a je po celou dobu vážně zábavná, a i když se již na první pohled jedná o opravdu lacinou podívanou, tak musím uznat, že je natočena poměrně profesionálně, což ovšem nepotvrzují efekty, konkrétně tedy zpracování samotných zombíbobrů, kteří mají podobu třesoucích se plyšáků, ale ani to mě jakkoliv nerozhodilo, jelikož opakuji, i tvůrci věděli, že seriózně něco takového pojmout nelze, a tak je to celé spíš jen jedna velká, úmyslná srandojízda, která svou pitomostí a neskrývanou teatrálností upřímně baví od začátku až do konce. K tomu pak musím připočíst i fajn herce, respektive hlavně herečky, vyloženě mimo není ale ani atmosféra, a když se na konci filmu začnou pak jednotlivé postavy měnit v lidské zombíbobry, byl jsem již na vrcholu odvázanosti a jako filmový úlet budu tuto jízdu fakt všude doporučovat, jelikož přesně takovéto filmy se označují jako nezapomenutelné kultovky 8D. ()

sQelle odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem k tomu napsat nějaký moudrý komentář, ale nějaký ZOMBIE<>BOBR<>MEDVĚD mi asi vyhlodal slovní zásobu. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

To mi nejak nesedlo. Komedie mam rad, horor taky, ale tahle kombinace byla az moc hloupa, nez abych se dokazal zasmat. ()

Reklama

Reklama