Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Recenze (132)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes je 17.11.14 a tato mega sračka má 45% v hodnocení. Dokonce jsem si všiml, že někteří uživatelé jsou schopni dát tomuto filmu 4 hvězdy. To jako myslíte vážně? Vždyť je to katastrofální bobří humus. Hrozní herci, kteří opět ukazují v celé své krásné typického amerického puberťáka, který myslí jen na dupačku a na chlast. A už vůbec se nebudu bavit o tom, že je to kokotina roku 2014! - 0% ()

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Ok. 1) Lexi Atkins je samica a pol hodinu sa v kľude spolu s jej kamoškami môžu predvádzať bez toho aby som sa naštval, 2) má to 77minút - čiže priveľa, 3) snaží sa to byť zábavná chujovina, ale zábavná až tak moc nie je. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Barevná ptákovina na sobotní odpoledne. Hezké herečky, jedny kozy, jednoduchý scénář, trashovej nápad. To já vše rád, takže bez problémů dokoukáno, nicméně mě tam trochu otravovala ta práce s těma postavama, menší telenovela v pozadí se tam vůbec nehodila, zvlášť když pak největší hrdinka se sama promění v bobřici. Sorry za spoil, ale prostě překombinováno. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná jednohubka, která se nebere vážně. Problém je v tom, že i když se nebere vážně, obsahuje na můj vkus příliš málo absurdních situací, a není tedy moc důvodů ke smíchu. Jednou stačilo. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Takový ten druh filmu , který se musí brát s humorem. Na těch bobrech sem se dost nasmál , ale jednou mi to vidět stačilo. ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Popsat ten film je vtipnější než se na něj koukat. Přesto, že je to o zombie bobrech, který když kousnou člověka je zněj lidskej zombie bobr a taky je tam medvědí zombie bobr, tak se film bere víc vážně, než by měl. Je to nuda. Téměř nekoukatelné. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Absolútne poctivo "zarobených" 45%! Už z názvu musí byť jasné každému, kto niekedy niekde videl aspoň nejaký film, že asi nepôjde o intelektuálny rozhovor na tému "Úloha súcna v dekadentnej spoločnosti počas konjunktúry". A pokiaľ si to niekto predsa myslel, dobre mu tak! To ja, akožto veterán film.. No dobre, veterán asi nie no ako člov... Seriem na to. Proste ja som čakal kozičky a kozy a nejakú riťku a bobry (ha-ha, dvojsysel, že?) k tomu vybielenú lebku hlavných.. no, "hrdinov".. a to ako zvonku tak zvnútra a to ako po smrti tak za života a nebol som sklamaný! Na druhú stranu boli moje očakávania tak nízke, že by to musel točiť Uwe, aby ich podliezol. Takže z mojej strany spokojnosť. A ak si si po dopozeraní myslel, že už si videl všetko, lebo však mäsožraví zombí bobrovia a zmutovaní.. no nebudem predbiehať, tak ten nech si pozrie potitulkovú scénu! (Áno dámy a páni, naozaj tu máme pototilkovú scénu, navyše takú, z ktorej bude nejeden intelektuál srať ježkov..) ()

dragoliz 

všechny recenze uživatele

Zombeavers nie je vôbec až tak zlý film. Neviem, ako si ho môže niekto pustiť a myslieť si, že ide o horor. Veď to je celkom parádna paródia uťahujúca si práve z tohto žánru. Už len ten absurdný námet ľudožravých zombie bobrov ma celkom pobavil, nehovoriac o dvojici chlapíkov na začiatku a konci filmu. Toto je proste parádna BLBOSŤ na odreagovanie, nie zlý film, ako tu podaktorí píšu. ()

fila.tes 

všechny recenze uživatele

Na horor hrozně nesmyslné, na komedii příliš trapné. Největší pozitivum celého filmu jsou hlavní hrdinky, tedy jejich lidské podoby. Film se u mě zachránil před odpadem poslední scénou: Vidíš tu holku??? :D :D ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Magořina podobná pár let staré Pirani a její následovnici. Suprově parodující spoustu hororů a jednoznačně ukazující absurdnost představy vzheldu všech amerických vysokoškolaček. Obsazení hereček je bezkonkurenční, díky jedné z nich jsem se dokonce k tomuhle flmu dostal... Celkově herecké výkony byly suprové, myslím, že musí být docela těžké točit tak absurdní scény s plyšovými bobry, psem hrajícím si s bobry místo toho, aby se jich bál, a prostě obecně s bobry, kteří jsou nakonec všudypřítomní, to ani nemluvím o Billym Burrovi a jeho malé roličce, která pěkně zahajuje a ukončuje film! Je to kravina, to nemůžu popřít, ale tak proč nestrávit něco málo přes hoďku timhle podivným céčkem?! ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

toto je jeba" ! kde zacit? no absolutne prelomovy post becko, s imspiraci v padesatkach a ty dialogy. a reflexe tendenci... . rrah! ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Superstřelená hororová komedie, která bravurně balancuje na hraně zábavné stupidnosti až místy sebeparodie (za všechny úseky pak úvodní vs. závěrečná scéna), kdy se nepřestáváte smát a čekáte, co za zrůdnost přijde v další scéně. Btw, kromě zombie bobrů se dostane taky například na zombie medvěda takže rozhodně neváhejte! :-) Nejzábavnější kravina roku! ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl " Skautského průvodce zombie apokalypsou" a tam byl zombie-jelen a zombie - kočky, zombie-bobři jsou tedy pro mne novinkou. Jenže "Skauti" byli zábavný a vtipný film na rozdíl od této neuvěřitelné stupidity. Jedna hvězda za několik dobrých, slovních vtípků, jinak je to spíš na odpad. ()

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako na houpačce. Chvilkami nehorázně zábavný a chvilkami nehorázně trapný. Jinak proměna v zombeavers lidi potěšila . . . ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Dulezite upozorneni, trailer lze! Film se nesnazi parodovat sam sebe, naopak se pokousi o opravdovy horror. Jen s minimalnim rozpoctem a proto vsechny efekty vypadaji strasne amatersky. Ale o to je to zajimavejsi, protoze vetsina triku nejsou delana digitalne, ale jde o praci s kamerou. Pomerne dobre napsany mi prisel scenar. Postavy jde charakterne odlisit od sebe a dokonce mezi sebou resi nejake konflikty, ktere me celkem zajimaly a prisly mi povedene doresene. WTF momentu a dialogu je ve filmu opravdu velmi malo (Par uveznen v horici chate a pohlcen panikou, zacne soulozit..) Ale opakuji, zombobri si opravdu ze sebe delaji legraci jen minimalne. POSLEDNI SLOVO: Presto, ze o nejakem strachu ci napeti nelze hovorit, me to bavilo a pusobilo to na me jako nejaky fajn studentsky filmik. +prsiště ukaze nejhezci za slecen, za me pohodove 3/5*. ()

Reklama

Reklama