Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Recenze (132)

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Název sliboval mnohé, ale tak úplně to nevyšlo. Nápad je to skvělý. Sem tam padne slušná hláška nebo se objeví vtipný moment, ale čekal jsem trochu víc. Za klad považuju, že i s titulkama to má krásných 77 minut, na holky se dobře kouká a výborný závěrečný song. ()

m.xFuck 

všechny recenze uživatele

Fakt hlína :D Slabé a mizerné ve všech možných ohledech, ale bavil jsem se docela dobře. Pro milovníky obskurních hororů můžu doporučit. ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Není vůbec o co stát, ale přesto to něco splnilo, trapné a vtipně bobříky a sexy holky, mně k malinkému štěstí stačí :D ()

HrabeKrvesaj 

všechny recenze uživatele

Libově pitomá záležitost, natočit to v devadesátkách, je z toho teď legenda. Plus se ušetří trapné scénky s mobily a neuvěřitelně tupá mládež by navodila atmosféru sociologického sci-fi. Nicméně, čekal jsem blbost na kvadrál a mé očekávání bylo splněno na výbornou. Rozhodně bych ale víc využil potencionálu bobroidních mutací a nechal vychcípat alespoň třikrát víc lidí. Dal bych 4* ale počet promarněných šancí které to mohli změnit na kulervoucí jízdu je příliš vysoký. ()

mucho3 

všechny recenze uživatele

Na tuhle ptákovinu jsem se docela těšil,no je to ale "kvalitní" hovadina,radši bych se díval na bobry těch slečen/svlečen :-) ()

Catella odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli máte pocit, že jste viděli nějakej hodně hodně hodně hodně špatněj film a nevíte co se sebou, tak si pusťte tohle dílečko a půjdete se rovnou zastřelit. Protože jak někdo mohl natočit takovouhle kokotinu, to mě hlava teda nebere (a taky mi není úplně jasný, jak je možný, že to má v hodnocení 45% ??????????????????????????) ()

Kovalevka 

všechny recenze uživatele

Film s rozpočtem 44000 dolarů asi nebude velkofilm a horor se zvířaty (sharknado a podobné filmy) je už dnes skoro jistota, že o dobrý film nepůjde. Přesto jsem podlehl námětu, který by mohl uspět, ale je to víc než hrozné. Do doby než se objevili bobři, tak se jednalo o hrozný film, pak už to byl jen doslova příšerný film. Jednu hvězdičku dávám za snahu, ale opravdu se to nepovedlo. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Evil Beaver! Neskromne dám o jednu hviezdičku viac ako si táto zombedy zaslúži. Predsa len sledovať ako si to pri chatke ten zombobor zákerne plieska svojim ploským chvostom a rafinovane sa s parťákmi smeje, keď prehryzú na zem padajúci strom je naozaj dosť zábavné. K tomu sparodovaných pár hororových klasík a o jednoduchú zábavu je celkom postarané. ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Komplet všechno maximálně za 1 hvězdu a to rozhodně neubírám,herecké výkony nestály za nic,zombie bobři to samé,snad jen ten námět byl "zajímavý".A ve finále dům obklopen těmito "zombíky" a klus s holkou nemají nic na práci,než že si to chtějí rozdat,tak to byl vrchol celého filmu :) ()

pato15 

všechny recenze uživatele

Za masky a že to nemá s hororem vůbec nic společného bych dala odpad, ale za hlášky a tak stupidní chování všech filmových představitelů bych dala tak 4 hvězdy .... i když jsem si chvilkama řikala ať už je konec ..... moje hodnocení - 0 + 0 + 80 % = zlatých 25 % na konci tedy suma sumárum 2 a půl hvězdy ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Je to docela srandovní,i když námět a podoba bobrů by mohly být propracovanější. Jen zapojit mozkové buňky na fabulační schopnosti a vznikl by z toho zajímavý horor bez částečně komediálního žánru. ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Každý holt není Peter Jackson nebo snad Tommy Wirkola. Nevím, jestli je chyba ve scénáři nebo v režii, ale vtipy nefungují. Což je škoda, protože bobři samotní jsou fakt vtipní. ()

Smashed 

všechny recenze uživatele

Hloupej, nelogickej, ale přesto docela dobrej film. Taková odreagovačka. Spíš než abych se bála jsem se bavila tím, jak vypadají zombie bobři. A když se pak na bobry začali přeměňovat i lidi a medvěd. Nó... Sranda to byla :-) ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Zku_veně dobrá zombie komedie! :D Nejlepší zábava pro všechny! Čerstvé maso nadržených vysokošlolaček a jejich kluků se právě žene na vaše DVD nosiče. Naprostá pecka. Ani trochu jsem si nemohla stěžovat, protože je to opravdu nadupaná zombie komedie. Zalezte do svýh domovů, protože právě teď přichází... "Zombobři" :D Nutná dávka akce, humoru a napětí v jednom. Žádný horrorový fanda by si nedovolil brát tento film vážně a pokud ano, rozhodně si ho pustí jen na vlatní nebezpečí, protože bude zklamaný a znuděný faktem, že film je jen pouhá "komedy-parodie". Začátek vám objasní, proč jsou "Zombobři" tak šílení a zvrácení ;) Asi po 10 minutách se Vám představí parta vysokošlolaček, která vyrazila na víkend k jezeru. Pořád nemáte dost? První zombobří útok se odehraje v koupelně poté, co si to mladé dívky rozdají se svými hochy nahoře v ložnici... Pak následuje to právé peklo. Jeden z mladíků přijde o nohu. Ostatní se snaží odjet autem, ale nepodaří se jim to (jak překvapivé ;) ) Následuje zombobří masakr a dívkám, chlapců, sousedům i medvědu Grizzlymu začne hrabat tak šíleně, že jim z toho začnou růst bobří zuby i ocas. Triky v tomto případě byly velice zdařilé a já si jich opravdu vážím. Klišé se nám představí jako v klasickém horroru a fakt, že "přežije" jen jedna dívka nám dokazuje, že film v tomto případě nemá opravdu nic společného s horrorem, načež poslední scéna je tak k smíchu, že se o žádným přežiším nedá hovořit ;) Zombobří akce se vinula 70 minut a byla opravdu šíleně zábavná :) ()

Zeuke 

všechny recenze uživatele

Kdyz uz nekdo vymysli takovou nehoraznou koninu,mel by to pojmout vic vtipne a ne smrtelne vazne,pak by to mohla byt aspon sranda.. ()

Reklama

Reklama