Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

He Jin Yin je dobrácký, ale zbabělý poslíček, kterého každý v okolí jen využívá a bije. Jednoho dne potká dívku Li a okamžitě se do ní zamiluje, ta ho však odmítne, protože nemá ráda zbabělce. He proto vyhledá kung-fu mistra a začne cvičit, jeho učitel je však podvodník prahnoucí po penězích. Přesto však He v masce Garfielda porazí judo mistra, který obtěžoval Li. Jediné, co mu zbývá, je dokázat Li, že pod maskou byl skutečně on. (Raztubyl)

(více)

Recenze (8)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné. Skoro ve všech svých filmech hraje Stephen Chow totéž, přesto se mi pořád neomrzel a pokaždé je k sežrání (čistě heterosexuálně :)). Tentokrát se jako zbabělý poslíček An Ho učí Kung Fu, aby ochránil dívku svého srdce Lily (Christy Chung) před nadrženým mistrem juda (Joe Cheng) a zákeřným mistrem karate Lauem (Ben Lam). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezaslouženě zapadlá skvělá komedie se Stephenem Chowem, kterej zejména v prvních 3/4 filmu předvádí super komediální kousky a nenechává téměř vydechnout. Jediná kaňka je pak až závěr, kterej sice neni vyloženě zkaženej, ale mohl být určitě ještě vtipnější a zábavnější, nicméně to nic nemění na tom, že to je jedna z nejlepších komedií s Chowem ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých troch ranných Chowových filmov je tento najfunkčnejší. Hlavný hrdina je uveriteľný a celý film pekne balansuje medzi typickou komédiou a paródiou na Rockyho a iné akčné filmy (Terminátor napr.) Ale nie je to tá rezanica nápadov na akú som od Chowa zvyknutý. Myslím si, že jeho neskoršie filmy majú čaru a dokážu preskakovať z jednej emócie na druhý, bez toho aby to narušilo príbeh, ktorý mení nálady a dejové súvislosti ako na bežiacom páse. Tieto jeho tri ranné filmy beriem ako prípravu na to, čo v jeho tvorbe ešte len príde. Má to fajn vtipy. Hlavne v prvej polovici. V druhej to potom trošku zbehlo do rutiny. Ale stále je to pozerateľné a dá sa na tom zasmiať. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Další komedie Stephna Chow a já nemohu jinak než plný počet, ten chlápek je prostě skvělý a žeru ho i přes to že tady zase hraje toho stejného debílka :D Jinak celý film je hravý má to skvělý humor, hudbu a prostě je to fakt kvalitní sranda. Doporučuji všem co si chtějí užít ujetou srandu na večer :D ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Skvělý nářez, kdy jak to tak bývá většinou, loser Chow chce, aby se do něj zamilovala jedna dívka jménem Li, která ho políbila. Film má super vtípky, u kterých jsem se hodně smál (scéna s hovnem, nebo Garfieldem a narážka na Jackyho a Cecilii Cheung:-)), navíc komediální spolupráce Ngem je opět skvélá, to co předvádí ti dva dohromady v závěrečné bitvě v ringu je komediální dokonalost sama. 95 % ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie/parodie, která si bere na paškál všechny MA film se schématem (lempl - trénink - bouchač). Ostatně vždyť hned na úvod vykoukne logo Shaw Brothers. Jenže by to nebyl Stephen Chow, aby nakonec všechno nebylo úplně jinak. Invincible fireball je neničivější technika v dějinách filmů. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow si po vzoru Žhavých výstřelů vypůjčil klišé i ikonické scény z různých filmů a namíchal z nich mix akce, komedie a ulítlé romantiky. ()

muti 

všechny recenze uživatele

perfektny narez, svely humor, falosne kungu Invincible Wind and Fire Wheel! co viac dodat, pripravte sa aj na terminatora :) ()

Reklama

Reklama