Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Celkem vydařená komedie řekl bych. Taková naivní, ale dobrá. K nějakému tomu odreagování myslím, že tohle je vhodný film. No rozhodně sem se nasmál. Hlavně mě dokázela rozesmát scéna, když ten fotbalový tým hrál úplně první zápas v soutěži. Soupeři se jim smáli a sotva to začalo, tak dali góla a soupeři se ani nehnuli. To mě fakt dostalo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Výborná sportovní komedie s neméně dobrou hudbou. Je vidět, že si tvůrci s triky dali opravdu záležet a hlavně v posledním zápase je to brutálně znát. Hned jak začal tak sem se řezal smíchy až do konce. Tak výbornou fotbalovou scénu jsem ve filmu snad ještě neviděl. Ale nedá se upnout jen na tuhle část filmu. Celý film stojí za shlédnutí například když se začínají učit fotbal. Opravdu originální téma na zatím nepříliš využitý sport ve filmech až na pár vyjímek. ()

Reklama

sonnak 

všechny recenze uživatele

Po zvážení jen 2*.....pár dobrých vtípku a akcí se našlo, ale koukat se na digitálního mičudu omrzí dřív než by se mohlo zdát. Ale což, ona je většina parodií dementní, jenže když si celé mužstvo stoupne před branku a snaží se dát gól zatímco obránci místo bránění čumí a fandí gólmanovi, člověk se začne nudit.....fotbalu je v tomhle filmu minimum, zápasy připomínají spíš šachy kdy se týmy střídají a chvílemi ring, protože se to tam všechno mastí. U mě jasně vyhrála Kung-Fu Hustle...už proto že tam neprznili fotbal. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nemal rad humor Stephena Chowa, ale Shaolin Soccer mi ako jeden z mala jeho filmov pred rokmi sadol. Vtedy som videl tu kratsiu verziu. Dnes som si po dlhej dobe pustil film znova v tej dlhsej verzii a uz ma to prilis nebavilo. Futbalove sceny su sice stale celkom zabavne, ale trva polovicu filmu kym sa nejaky zapas zacne. Dovtedy musime sledovat neustale ponizovanie kladnych postav, co sa mi nepacilo a pripadalo mi to divne. Rovnako sa mi nepacilo jak hnusne namaskovany xicht mala Wei Zhao. Nedalo sa na nu vôbec pozerat. Mimo futbalovych zapasov uraduje ten klasicky trapny Chowov humor, ktory mi nesedi. Takze dnes som sa uz prilis nebavil a vidim to na cisty priemer. 5/10. ()

MrMar 

všechny recenze uživatele

To jsem blázen.. Ač jsem k tomu přistupoval hodně tolerantně, celej film mi přišel jako totální ptákovina. Takhle bych vymýšlel scénáře sportovních utkání tak v deseti letech - Míč letí až se z něj kouří? Dobrá, zpátky už bude hořet a pak trhat zem a čím dál víc a víc... A jestli to má být parodie, tak nevím na co... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Wei Zhao , která ve filmu hraje Mui, v době natáčení neuměla kantonsky, a proto je její postava ve filmu jediná, která mluví standardní čínštinou. (Raztubyl)
  • Když mladý Fung nevstřelí na začátku gól, na výsledkové tabuli objeví jména soupeřících týmů: Universe (což je distributor filmu) a The Star (produkující firma). (Morien)
  • Aby její hlava vypadala jako oholená, musela Zhao Wei denně strávit v maskérně 8 až 10 hodin. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama