Reklama

Reklama

Tao xue wei long zhi long guo ji nian

  • Hongkong 逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (více)
všechny plakáty
Promo

Obsahy(1)

Boháč Million Wong je zavražděn sekáčkem na led a k případu je povolán i Chow Sing Sing. Na místě se ukáže, že oběť vypadá stejně jako on a velitel rozhodne, že Chow bude vyšetřovat v přestrojení za Million Wonga. To se však vůbec nelíbí Chowově přítelkyni Ah Man. (Raztubyl)

Recenze (5)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Po skomírajícím druhém díle vzal třetí díl do svých rukou mistr komedie Jing Wong a výsledek je hned znát. Spousta bezvadných vtipů, soudržnost celého filmu a také většina jeho dvorních herců ve vedlejších rolích v čele s Pak-cheung Chanem, třešničkou na dortu je Leung Kar Yan v roli policejního náčelníka. 80 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nato, že se jedná o třetí díl, tak mě tohle celkem bavilo, dokonce více než druhý, a to hlavně asi proto, že zde bylo docela dost sexistických vtipů, který mi prostě sedí. Zasmál jsem se, hlavně v první polovině snímku, a to mi vystačilo i na ty další části. A přitom je snímek místy i docela drsný a má celkem dramatické finále. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tak co jiného čekat od Chowa ve třetím pokračování něž obvyklý nášup humoru (nejlepší asi při scéně s vysáváním, kde Chow vysaje papoucha a o něco později šaty, či super parodie na serii God of Gamblers, prostě mazec) . Sice podle názvu tohle pokračování nemá nic společného se školou, ale opět je tu Chow v utajení. Zajímavé je i obsazení Anitou Mui, která byla skvělá herečka, nebo komediální Wong Chau-Sang. Celkově se ale nedokáže rovnat legendárnímu prvnímu filmu, ale i tak skvělé. 80% ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow se v tomto díle utrhnul ze řetězu. Tento díl už neni o návratu do školních lavic, ale přímá parodie na Základní instinkt. Navíc se zde paroduje vše možné, včetně Hong Kongské klasiky God of Gamblers. V momentu kdy Stephen vleze do výtahu a začne řadit rychlosti jako v autě, aby sjel co nejrychleji dolu jsem málem umřel smíchy. Některé gagy se mu opravdu povedly a některé jsou popravdě řečeno průměrné. Celé je to naprostá šílenost. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Závěr trilogie je variací na Základní instinkt v mezích přijatelných pro cudný honkongský film (tedy odhalené ramínko a dětské polibky). Bohužel už není tak vtipný jako předchozí díly a rovněž akce je méně. Potěší účast Anity Mui a Anthonyho Wonga. ()

Reklama

Reklama