Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

misterz 

všechny recenze uživatele

Námetovo celkom zaujímavé, len škoda, že myšlienka nie je pretavená do dobrého scenára. Ťažko povedať o čo ide. Dalo by sa povedať, že snímok je akýsi mix žánrov od psychologickej drámy, horor až po sci-fi. Žiadna žánrová zložka však nenadchne, všetko je akoby zbúchané na kolene, len aby bol čo najrýchlejšie film. Spočiatku ťahá snímok aspoň zvedavosť, pocit tajomna a pár nevysvetlených otázok, ale nevydrží to dlho. Nudná dejová linka a podpriemerná atmosféra dajú všetkým nádejám rýchly koniec. Na mieste režiséra by som sa zameral viac na sci-fi a horor, ale to by chcelo totálne prekopať tento šedivý scenár a riadne pridať na atmosfére. 55/100 ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Nenudil jsem se ani chvíli, což se mně už skoro nestává. Počáteční romantická idyla vygraduje přes postupnou psychologickou hru k znepokojivému thrilleru se střídmě (ale o to účinněji) dávkovanými hororovými prvky. Udělení plný pálky tak zabránil jen ne příliš uspokojivý závěr. Celkově ale každopádně velmi příjemný překvapení! ()

Reklama

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Začátek je skvělej. Zrzavá bohyně z Downton Abbey a Game of Thrones jede na líbánky na chatu u jezera (kamarád má podobnou. Chatu). Dávají si společně sprchu, možná i najde odvahu požádat o anál (to se musíte podívat sami), prostě klasický líbánky na chatě. Pak ale natrefí na jejího divného přítele z minulosti, věci se zkomplikují a jednou v noci Rose není v posteli. Její přítel jí najde nahou v lese (jedna bradavka) a Rose je najednou hrozně divná. A až do konce filmu je čím dál divnější. Je to na vás. Pokud máte rádi nahé zrzky, asi jo... ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Jedna lokace víceméně odříznutá od světa. Dva vynikající herci. Tajemno a perfektně zvládnuté drama. Tohle je malý nezávislý horror, který více než ne lekačky na na zneklidňující atmosféru a fakt, že vám na hrdinech záleží. Rose Leslie je skvělá jako zpočátku zamilovaná Bea, které se cosi přihodí a vy netušíte, proč se chová tak divně a jestli je to stále ještě ona. Stejně tak nezklamal Harry Treadaway (který mě zaujal už v Penny Dreadful) - jeho Paul snažící se vyřešit, co se stalo jeho novomanželce, je středobodem filmu. Leigh Janiak odvedla skvělou práci s poctivým budováním napjaté, tajemné atmosféry, která divákovi brnká na nervy. A na konci se to vyplatí. Doporučuji jako hororovou fajnovku. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadala každá nízkorozpočtovka, svět nezávislého hororu by byl hned příjemnějším místem. Honeymoon je hezky natočená "indie", jíž bohatě stačí chata, les, jezero a jedno herecké duo (plus jedno vedlejší). Režisér však s tímhle málem dokáže kouzlit. Prvotní romantika mimo civilizaci se pro mladý pár velmi rychle mění na husté drama poté, co mladá dívka začne vykazovat známky podivného chování. Jaké že zlo číhá v lesích, však snímek divákovi úspěšně tají až do vyhroceného závěru, ve kterém dojde i na jednu menší hnusárničku. Tempo sice pomalé, za to pekelně atmosférické. Navíc příjemně tajemné. Za mě teda palec nahoru. (70%) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)
  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)

Reklama

Reklama