Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení a opět ukázka, jak se dá na minimu prostoru s pár herci natočit parádní horor. Atmosféra hustá, že by se doslova dala krájet, že něco není v pořádku je čím dál tím více jasné a posledních cca 25 minut už se jede nonstop tíživá, znepokojivá pecka, která člověka nenechá vydechnout až do titulků. Veliké plus za to, že film není snadno předvídatelný a divák tak může dumat, co se vlastně děje. Prokouknout se to dá, ale to nemění nic na tom, že snímek patří mezi těch pár originálnějších. Osobně mi to hodně připomnělo jeden starý kultovní horor, ale zmínit ho nemohu, jelikož bych zkazil veškeré tajuplno. Herci své role zvládli parádně a já jsem absolutně spokojený. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Uf, atmosféra tohoto snímku by se dala krájet. Obvykle se nepouštím do filmů s hororovým nádechem, ale nelituji, že jsem si tohle pustila (i když jsem si to mohla pustit jindy než ve 2 ráno za bouřky). Ústřední herecké duo je perfektní, atmosféra (jak už jsem zmiňovala) je dokonalá - plíživá a znepokojující, závěr je úžasně vygradovaný. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Romantický úvod velmi rychle přerůstá ve velice znepokojivý thriller, který dokáže za pomocí minimalistických prostředků velmi slušně napnout a vyděsit. Atmosféra houstne až do docela drsného vyvrcholení, které mi už však přišlo spíše zvráceně vtipné, než děsivé. Samotná pointa navíc nepřekvapí a úplný finiš je takový nedotažený a působí zbytečně béčkově. Nicméně do poslední chvíle dost dobrý a funkční horor s velmi sympatickou ústřední dvojicí. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydařený počin. V tomto filmu se sešli dva herci, kteří hrají ve dvou mých oblíbených seriálech. Rose Leslie je už z notoricky známé Game of Thrones, za to Harry P. Treadway je z Penny Dreadful. Už jen proto jsem stiskl tlačitko "play" na svém dvd přehrávači. Nutno říct, že jsem na konci nelitoval. Medové týdny, jak to přeložil nějaký tvůrce titulků, by se daly označit jako film s přívlastkem atmosférický. K tomu napomáhal fakt, že byl skvěle ozvučen. Samotný příběh není nějak světoborný, ale stavbou a aspekty v chování postav se dá popsat slovy konkurence schopný, za mně 60%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další překvapení přímo z nebes mi přistálo na mém harddisku. Honeymoon je přesně ten typ filmu, kdy nevíte nic, dokud film neskončí a proto Vás baví sledovat každou sekundu. Atmosféricky velice napjatý, herecky výborně zahraný a dějově dobře napsaný, možná až na ten konec, ale ten mi nějak dojem filmu nezkazil. Tohle doporučuji všem, kteří se nepotrpí jen na gore a střeva, ale na dobrý příběh či atmosféru. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)
  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)

Reklama

Reklama