Reklama

Reklama

Xi you ji da jie ju zhi xian lu qi yuan

  • Hongkong 西遊記完結篇仙履奇緣 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Film začína v okamžiku, kde první díl skončil. Joker se ocitne 500 let v minulosti a zjistí, že ho osud předurčil k tomu, stát se opičím králem. Jeho pandořinu skříňku na cestování časem mu ukradne nesmrtelná čarodějka Zixia a zajme i jeho jako svého sluhu. Jokerovi se po čase podaří utéct a ve městě narazí na předky svých pomocníků Pigsyho a Sandyho. Spolu s nimi musí porazit mnoho protivníku, aby dostal skříňku zpátky a mohl zachránit svoji umírající ženu Jing Jing (Raztubyl)

(více)

Recenze (8)

konous 

všechny recenze uživatele

Plnohodnotná (i když trochu rozjívená) čínská pohádka inspirovaná legendami za velikou zdí. A jako klasické pohádce (i prvnímu dílu) nechybí zde barvičky, krásné kostýmy, vtip, "létající" akce, atrakce, romantika, fantasy potvůrky, sympatičtí hrdinové a solidní záporáci. Byl to lehkej mišmaš, ale jelikož tvůrci rozdělili smínek do dvou filmů, vytvořili si dost prostoru. Není to takový granát jako Tygr a drak, ale na jeden večer nenáročné rodinné zábavy asijského stylu to bohatě stačí. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

K druhému dílu Čínské Odysey by se dalo napsat v podstatě totéž co k prvnímu dílu (laciné triky & šílené titulky). Pokračování už ale není tak komediální jako díl předchozí. Je existencionálnější a hlavní myšlenku filmu je, že nejbolestivější věcí na světě je… na to si přijďte sami. A jako poslední věc. V tomto filmu je více citu a lásky než ve všech korejských romantických filmech dohromady. 100 % České titulky k oběma dílům, která dávají smysl, jelikož jsou přeložené z větší části z čínštiny, naleznete na mých stránkách. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Odesseya 2 neni ani tak druhej díl jako spíš druhá část příběhu, kterej byl rozehranej v prvním dílu a nebyl ukončenej, nicméně objektivně musim uznat, že tohle je prostě slabší a neskutečná prdel 2 se rozhodně nekoná, jelikož na úkor střeštěných Chowových komedilních kousků a nápadů přibylo víc romantiky a fantasy prostředí, či postav a už to neni zdaleka taková sranda. Ale jelikož mam žánr fantasy rád a Stephena Chowa taky, tak jsem se i tak výborně bavil a nebýt horšího konce, tak bych dal i plný hodnocení ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Pokračování bohužel navazuje na tu horší, ne tak zábavnou, polovinu z prvního dílu. Spíše než na humor přichází na řadu city a souboje (a i těch není příliš). Také mi bohužel chyběly ty správné WTF momenty z jedničky (souboj s pavoukem ve vesnici). Nechápu jak mohou být přímá, současně točená dobrodružství tak úplně odlišná. 40 % ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Čínská odyssea a její druhá část je malinko jiným filmem než byla první část, sice ubylo znatelně humoru, i když tam stále nějaký je a není ho úplně nedostatek (změna postav kouzlem a jiné), co se mi ale líbilo, byl dotažený příběh do konce. No, počas celé odyssey jsem si docela oblíbil Chu Athenu. Jinak i když by se celkově tahle část slabší po komediální stránce, tak naopak po příběhové a romantické stránce je lepší (konec byl skvělý). 90% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama