Reklama

Reklama

Million Dollar Listing NY

(pořad)
  • Slovensko Hľadá sa dom pre milionárov - New York
Reality-TV
USA, 2012, 45 min

Prehliadka najdrahších nehnuteľností New Yorku! Realitní makléri Fredrik Eklund, Ryan Serhant a Luis D. Ortiz zastupujú predajcov nehnuteľností v New York City. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

wlad81 

všechny recenze uživatele

u mna je toto pomerne vysoko navykova zalezitost.. bavi ma to, len skoda, ze vymenili toho michaela, co tusim nic nepredal, a zrejme aj kazdeho nudil :) ()

kriplozoik

všechny recenze uživatele

Stejně jako na IMDB je tadyta show rozporuplná, co se týče hodnocení lidí. Na jedné straně vidíme (více či méně zkreslený obraz) přehlídky špatných vlastností - od krvelačné honby za penězi v podobě provizí makléřů - nejtučnější z nich víc než co si člověk vydělá za půlku produktivního věku - stejně jako masáž jejich ega, přes nabubřelost a móresy některých zbohatlých kupců a prodejců až po různé osobní slabůstky a úchylky, které radši ani nechcete slyšet. Na druhou stranu, ono to opravdu strhává pozornost mnohých - to, jak tento běžnému smrtelníkovi vzdálený svět zhruba funguje, že někdy 50 nebo 100 tisíc dolarů (tj. 4 roky práce průměrného Američana) může být přičteno nebo odečteno z ceny jen vlivem silného vyjednávání na poslední chvíli, nebo to, jak vlastně vypadá byt, jenž je vyčíslen sedmicifernou (někdy i osmicifernou) částkou. ()

Reklama

Reklama