Reklama

Reklama

Blink 182: All The Small Things

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Komedie
USA, 1999, 3 min

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

V dobách své největší slávy se partička kolem Thomase DeLonge, ačkoliv není tak jisté, kdo byl vlastně v tříčlenné skupině vůdčí osobností, navážela do fenoménů popových princezen a boy bandů, jmenovitě do Britney Spears a Backstreet Boys, ale ušetřena nezůstala ani skupina Bee Gees. Thomas DeLonge po vzoru Britney a jejího klipu "Someday" konečně zakusil jaké je to líbat se s reflektorem a ne s ní. A na letišti se jen ve spodárech promenádoval Mark Hoppus, když si svorně vychutnal Backstreet Boys. Idoly té doby to pořádně schytaly a dostaly naloženo v pořádně vtipném klipu. Písnička se v podstatě přes noc stala jejich největším hitem, který už překonat nedokázali. Chytlavá hymna dobyla vrcholky hitparád a zněla na hudebních stanicích i komerčních rádiích, kam byla tahle punk rocková trojka náhle nasazována, ačkoliv koncepčně příliš do playlistů nezapadala. To se potvrdilo, když jejich sláva postupně opadla a do rádií se už dostávali jen velmi zřídka a jmenovitě to byl např. tklivý singl "I Miss You" s atypickým soundem. Skupina s oblibou ve svých parodiích ještě nějakou dobu pokračovala a pro obveselení fanoušků si do svých klipů přisvojila maskoty v podobě liliputánů, kteří jsou k vidění také v tomto klipu. Skupina svoji kariéru výborně započala a jejich rozjezd byl hodně našlapaný a jejich originální vtípky v klipech dokázaly pobavit. Jejich současný hudební dojezd už je poněkud drncavý a jejich svěží hudební invenci už dávno odvál vítr do lepších punk rockových časů. Mé hodnocení: 100% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Označiť to možno už za legendu, pretože sarkazmus tento videoklip preslávil na celom svete. Tá partička má talent. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "All the Small Things" je v poradí ôsma skladba z tretieho radového štúdiového albumu americkej neo-punkovej hudobnej skupiny Blink 182. Album nesie názov "Enema of the State". Vyšiel prvého júna roku 1999 pod značkou vydavateľstva MCA Records. Ku songu "All the Small Things" bol natočený zábavný recesistický videoklip, v ktorom sa členovia kapely Blink 182 ironicky štylizovali ako sladké popové sexi hviezdy z boy bandov. **** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Píseň byla zařazena časopisem "Rolling Stones" mezi 100 Nejlepších popových písní a najdete ji také v knize ''1001 Songs You Must Hear Before You Die''. (figgo jr.)

Reklama

Reklama