Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harleen (Katrina Kaif) pracuje v bance a žije sama se svou starou babičkou. Sní o tom, že se podívá do světa, ale stále to odkládá. Protože nemá ani žádného partnera, jednoho dne se rozhodne pro schůzku s Vickiem z online seznamky. Do restaurace dorazí mladý muž, který Harleen okouzlí na první pohled. Ona však netuší, že to není Vickie, ale Rajveer (Hrithik Roshan), kterému se podařilo ukrást vzácný diamant Koh-i-Noor z londýnského Toweru. Od té chvíle je její život vzhůru nohama a hlavně v neustálém nebezpečí. (andiek05)

(více)

Recenze (35)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Táto Bollywoodska verzia, je vysoko pozerateľnejšia ako originál. Zabavila, niektoré akrobatické scény som im aj uverila :-). Hrithik... ako tajný agent naozaj skvelý, škoda že Katrina hrá tak, že má človek pocit, že pozerá stále ten istý film, ale ako pekná kulisa k hlavnému predstaviteľovi stačila. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vizuálně je to hezký, ale proč furt mrhají možnostmi na takové slabomyslné debility, to nechápu. Holt jiný kraj, jiné kari.Déle než hodinu i s posouváním ffwd jsem to nevydržel a šel si do koupelny udělat lobotomii raději sám a rychleji. Sice jsem čekal neskutečnou hovadinu, ale furt, já blázínek, věřil, že tentokrát to bude jiné, i takové výjimky potvrzující pravidlo se vyskytnou - no, tentokrát se pravidlo potvrdilo na n-tou. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Má to svoje kúzlo, ale som skôr priaznivcom hollywoodskeho originálu, ktorý bol svižnejší a v humore nebol tak kŕčovitý a patetický, ako tento indický remake. Zo začiatku som dúfal, že sa predsa len pri takomto žánri nedočkám obľúbených ..tanečkov,, ale opak je pravdou. Tie ultragýčovité pesničky a tanečné scény, kde ešte každý vyzerá, ako keby vypadol z módneho časopisu, proste v akčnom filme otravujú. Podobne aj akčné sekvencie moju dušu hladnú po extrémnych scénach ala Bollywood, neuspokojili. Čakal som treskutejšiu zábavu. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tu sa úroveň mojej streštenej zábavy vyrovnala Shahrukhovmu Happy New Year. Tiež to malo svoje muchy v logike (čím nemyslím prepálené akčné scény, pri nich ten nadhľad vítam), ale odpúštam. Aj povinnú dramatickejšiu notu, či občasné až komicky neuveriteľné digitálne triky. Dobre, teraz som sa obhájil a idem ospevovať. Hošan Rošan je tak prudko sympatický, tanečne nadaný, akciou uveriteľný a jaký je vymakaný?! Pri pohľade na ten jeho sixpack sa aj mne, čo sa považujem za hetero chlapca otvárala huba. No a na Katrinu nemám ani slov. Neskutočne nádherná a tu prejavila pre mňa novinku a teda jej komediálny talent. S jej obdobou z originálu (Cameron Diaz) vyhráva na KO. A keď už som pri tom origináli, nevidieť pred tým ten, zážitok by to bol asi taký, že sa plieskam o stôl "na dangla". "Bang bang" v úplnom závere... proste finále ako má byť na takto uletený skvost :-) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na (pseudo)romantické komedie fakt nejsem, ani na ty bollywoodské, ale na tuhle mě nalákalo ústřední duo Roshan & Kaif a mnohé pochvalné komentáře. Ale slabomyslná červenoknihovní zápletka, prorostlá celým dějem jako rakovina, mi celý spektákl příšerně otrávila, na tenhle druh "zábavy" holt nemám buňky ani pajšl. Hrithik podal svůj dobrý standardní výkon, ale Katrina mě vyloženě zklamala. Dosud jsem ji znal jen jako špičkovou tanečnici z několika hudebních klipů (vede geniální Chikni Chameli z Agneepath) a těšil se, že ji uvidím i jako herečku. Ale ouha, mimo videoklipový taneční parket je z ní rázem vcelku tuctová, nezajímavá a nevýrazná buchta, která upoutá leda tak svým permanentně zmejkapovaným xichtíkem. Ani mdlá muzikálová čísla mě nebavila, naopak. Dvě malá plus za pražské lokace a za záběr na Hrithikův fascinující zmutovaný palec. Zatím můj bezkonkurenčně nejslabší bollywoodský kousek, od komedií se napříště držím dál. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film se díky projektu ministerstva kultury zaměřenou na spolupráci s indickými filmaři natáčel i v Českém Krumlově a v Praze. (marrjaana)
  • Společně s filmem se také v indických multikinech propagovala Česká republika kampaní agentury CzechTourism s názvem "Objev svůj "Bang Bang" příběh v České republice" . Plakáty a krátké spoty o České republice lákaly na romantické pobyty v Praze a Českém Krumlově. (unobandito)

Reklama

Reklama