Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě upírky lákají nicnetušící cestovatele do svého vznešeného venkovského sídla pod příslibem sexuálních orgií, ze kterých ale tuhne krev v žilách. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět sexy krvák a to jsem taky do poslední kapky dostal. Příběh je tu celkem o ničem, ale to mě vůbec netrápilo, protože to hlavní na Vampyres, jsou ty dvě lesbické upírky, které se nebály nahoty a chvilkami jsem měl pocit, že koukám na porno. Mám slabost, pro tyhle low erotický krváky, takže neváhám jít na 3*. Scéna ve vaně vážně povedená, fap, fap. (64. hodnocení) ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Remake filmu Vampyres z roku 1974. Po všech stránkách slabší než originál, snad jen hlavní představitelky bisexuálních upírek jsou stejně sexy v obou verzích. Děj doznal malých změn, ale jinak je to prakticky přetočené slovo od slova, až to chvílemi působí skoro jako parodie. Ale za shlédnutí to stojí. Obzvláště fandům postarších erotických euro-hororů, jaké točili například Jess Franco nebo Jean Rollin, lze tento obskurní retro krvák doporučit. Dnes se takové filmy už netočí a tento jim vzdává pěkný hold. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová nenáročná upírská jednohubka, která je mimojiné sympatická i tím, že se ze sebe nesnaží dělat něco víc. Holky, i když to nebyly žádné extra krasavice, měly něco do sebe a ukázaly toho dost, krev tu cákala také dostatečně a do toho všeho hrála parádní muzika, které je pro podobné kousky asi i škoda. Moc jsem nečekal, takže jsem docela spokojen.55% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Trojica priateľov prichádza do hlbokých hôr, aby objasnila temné tajomstvo starého statku. Utáboriť sa v blízkosti starej chatky však nebolo najlepším rozhodnutím. Obzvlášť, keď je uvedená oblasť teritóriom dvojice sexuchtivých upíriek, ktoré neustále vyhľadávajú svoje obete. Originál zo 74' som nevidel, porovnávať nemôžem. Ako to už ale býva zvykom, každý snímok si nájde svojich obdivovateľov. Mňa osobne najviac zaujal hudobný doprovod počas prvej hororo erotickej scény ala "tri švédske korunky", respektíve záverečná tretina filmu, kedy sa konečne začalo niečo diať. Gore ked sa objavilo, nebolo veru najhoršie, o tom potom, no mohlo ho byť aj viac (oblizovanie krvavých tiel nerátam). Od filmu ktorý má tak krátku stopáž som ale čakal viac. Neviem no. Ako to napísal ten ricci.s? "Nenároční môžu skúsiť?" Tretia ☆ s odretými ušami - 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Vampyres“ nemá být objevný snímek, ale je to snímek, který navazuje na starou mytologii/historii – hraběnka Báthory – ale i na tradici podobných filmů, jako je například „Les lèvres rouges“, abych zmínil jeden, který je součástí „101 hororů, které musíte vidět, než zemřete“. V tom, co od filmu očekáváte, dostanete určitou satisfakci, ale nic navíc než lesbický upírský snímek to není. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Ve Španělsku byl film promítán pouze v 15 kinech a vidělo ho 750 diváků. (Kudly4)

Reklama

Reklama