Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě upírky lákají nicnetušící cestovatele do svého vznešeného venkovského sídla pod příslibem sexuálních orgií, ze kterých ale tuhne krev v žilách. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než původní britská verze z roku 1974. Příběh je velmi podobný, jen místo zámku je zde dům na samotě poblíž hřbitova. Celé to vypadá, jako by film natočil Jesús Franco v době, kdy ještě tvořil obstojná béčka. Takže opět dvě upírky bez špičatých zubů, které si vypomůžou tu nožem, tam střepem, ale nevadí jim zahryznout se do oběti zuby, které mají. Kromě podříznutí dojde také na kopí, jenž je prohnáno hlavou oběti a hrot vyleze ústy. Nahotou se nijak nešetří, upírky si to rozdávají s oběťmi i samy se sebou. Pěkná je krvavá trojka v posteli či vanová scéna s rudou sprchou (kdo by si nevzpomněl na jeden díl Hostelu a kosu). Tedy dědka s kosou jsem neodhalil, zda jde o alegorii na smrt nebo co, nevím. Jediné co bych uvítal, by byla lepší kamera. Jen v pár scénách měla náznak poetiky, dobré byly i krátké snové. Jinak ale tuctová televizní. Oddechovka na jedno podívání. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová nenáročná upírská jednohubka, která je mimojiné sympatická i tím, že se ze sebe nesnaží dělat něco víc. Holky, i když to nebyly žádné extra krasavice, měly něco do sebe a ukázaly toho dost, krev tu cákala také dostatečně a do toho všeho hrála parádní muzika, které je pro podobné kousky asi i škoda. Moc jsem nečekal, takže jsem docela spokojen.55% ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Dvojice starobylých upírek se na Víctorovi Matellanovi během natáčení evidentně pořádně vyřádila, jelikož jeho režii lze označit za naprosto bezkrevnou. Kromě pár zdařilých náznaků hororového erotična nemá snímek Vampyres co nabídnout. Vedle hlavního upířího příběhu divák sleduje ještě dvě víceméně zbytečné postranní dějové linie a to všechno za doprovodu poněkud jednodušších dialogů, nevalných hereckých výkonů a především v závěru již unavující repetitivnosti scén. Hororovou atmosféru zde pochopitelně rovněž nehledejte. Jakožto zdejší hlavní odborník na žánr horor tak uděluji snímku pouhou jednu hvězdu a ke zhlédnutí ho v žádném případě nedoporučuji. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto patrí k tomu lepšiemu z tohtoročných hororov, aj keď názov dosť odrádza. Príbeh o dvoch cicatých lesbo upírkach, ktoré lovia svoje obete v blízkom lesíku, unášajú ich a kŕmia sa nimi v pivnici, prípadne v posteli alebo vani pri fajnových orgiách. Je tam dostatok podrezávačiek, krvi a erotiky. Našťastie sa na tie dve mrchy pozerá dobre (najmä tá Fran v podaní Marty Flich je parádna, tej by som aj možno dovolil, aby ma kúsok "povysávala"). Nenároční môžu skúsiť. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na Vampyres se můžete dívat různými způsoby: Třeba jako na ukázku filmu, ve kterém je od scénáře až po herce všechno špatně a který by takový Lojza s Frantou z Horní Dolní dokázali vymyslet a natočit za týden s tatínkovou turistickou kamerou, s dronem vypůjčeným od staršího bratra a s ochotnými ochotnickými sousedy. A nebo si ho můžete naopak zvráceně vychutnat jako ukázku filmu, který je tak špatně napsaný, nemotorně zahraný a topornou angličtinou namluvený, až je vlastně rozkošný a naprosto kouzelný. Já si tedy hned zkraje vybral ten druhý úhel pohledu, už jenom proto, že miluju lesbické upírky, navíc když si berou příklad z Elisabeth "Bejtory". Chtěl bych být taky lesbickou upírkou, krásnou, bledou, hubenou, s tmavýma hlubokýma očima, havraními vlnitými vlasy, výrazným řeckým nosem... Co jsem to... Jo už vím, ten film... No jo, je to fakt hodně, ehm, svérázná záležitost, kterou bych si netroufl nikomu doporučovat, leda opravdu vytříbeně perverzním náturám. Ale jakožto obdivovatel špatných filmů jsem si fakt dobře smlsnul. Nejlepší okamžik: Dvě lesbické upírky líbající se ve vaně a zároveň zkrápěné krví podříznuté chrčící oběti. Nejhorší okamžik: Když jsem zjistil, že ta hezčí lesbická upírka má silikonové cecky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Ve Španělsku byl film promítán pouze v 15 kinech a vidělo ho 750 diváků. (Kudly4)

Reklama

Reklama