Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima a TV JOJ právě přichází největší česko-slovenská pěvecká show X FACTOR! Diváci se mohou těšit na nekompromisní porotu ve složení Ondřej Brzobohatý, Sisa Sklovska, Oto Klempíř a Celeste Buckingham. Dvacítka finalistů bude rozdělena do čtyř skupin – dívky, chlapci, starší 28 let a skupiny. Vítěz soutěže získá více než pět milionů korun! Moderuje Martin Pyco Rausch. (TV Prima)

(více)

Diskuze

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

ešte sa ani nestihli rozbehnúť lif-ky a už je tu veľké finále a s ním koniec?!No toto,ale viete čo..?Ne-va-dí!!

Zenei

Zenei (hodnocení, recenze)

Otrasný výber poroty :/ Mne sa ešte Celeste zdá byť možno aj najlepšia. Len by pri sebe potrebovala porotcov, ktorí by do toho vniesli inteligentný humor, detailnejšie ohodnotenie spevu... Zo všetkých našich speváckych súťaží (okrem talentmánie či čo to bolo) je táto pre mňa jednoznačne najslabšia.

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

A apropo najlepšia speváčka síce môže byť,to môže byť 90 % spievajúcich ľudí,pokiaľ budú mať za sebou tých správnych ľudí ako má Celeste,a to ona má!!No musím povedať,že až takým hlasovým fondom nedisponuje,je to o tom aké má songy..či sa uchytia a budú sa páčiť.Pretože ak je dobre napísaná pieseň,nemusí byť ani super hlas.Napr.také svetové spevácke hviezdy ako Robbie Williams,tiež nemá bohvieaký extra hlas,všetci to vedia,nikto to nerieši a nepohoršuje sa.Jednoducho počúvajú melodie,ktoré sa im páčia a + ked je ešte pekný text,v ktorom sa veľa ľudí nájde,nie je čo riešiť!

Celeste podľa mňa má nedostačujúce vystupovanie,zlé vyjadrovanie,ani nehovoriac o jej postoji ked je na podiu.miestami až hrozné,človek by povedal,že s jej skúsenostami,by mohla byť suverénnejšia,ale nie je.Takéto chyby si môžu dovoliť ľudia,ktorým kamery nič nevravia.Ale ona??!!Príde mi ako také malé nevyliahnuté kuriatko,ktoré sa má veľa toho ešte učiť.

mikehoblog

mikehoblog (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Je jí sice jen 18, ale těm soutěžícím rozumí nejvíce z porotců. Ona si prošla velmi podobnou soutěží, takže jim dokáže poradit co a jak. A také, jak už tu bylo zmíněno, je to nejlepší slovenská (i česko-slovenská) zpěvačka. A jelikož se dokázala prosadit i ve světě, myslím si, že do poroty patří. 

Uživatel mikehoblog smazal svůj příspěvek.

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Apollyon09

máš na mysli tú štetku,ktorá chodí po červenom koberci v L.A. a bola nominovaná za Objav roka na MTV?! hm tá teda ozaj nemá žiadne skúsenosti..Nechceš svoj názor prehodnotiť?

na příspěvěk reagoval mikehoblog

Uživatel peiton smazal svůj příspěvek.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Teraz pozerám, že tá štetka v porote má len 18 rokov? Čo tá môže so svojimi skúsenosťami hodnotiť? Ľudí, ktorí sa v šoubiznise pohybujú dlhšie ako ona chodí po tejto zemi? Trápne...

na příspěvěk reagoval jandomi10, peiton, peiton, mikehoblog

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Ani v Hlasu nejde o hlas - sice na začátku ano - ale potom jakmile jde do duelů tak je hlas to poslední... Ale X factor je strašný. Postupují lidé co by postupovat neměli. A je to nejhorší a nejarogantnější porota vůbec.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

V tejto súťaži nejde o hlas. Sledoval som to len chvíľu a nezdá sa mi, že by išlo o neviem akú novinku. Opäť 4 členná porota (myslím, že je to najdebilnejšia sebranka za posledných 20 rokov, čo sa dostala v jednom zábere na televízne obrazovky), retardovaní súťažiaci, ktorým nevadí sa rok čo rok celonárodne strápniť.

A čo je na týchto súťažiach úplne pomýlené, tak to je, že nejde vôbec o talent či spevácky výkon. Ako som si všimol aj zo zahraničných dielov - ide hlavne o to aký dojímavý príbeh si so sebou súťažiaci prinesú! Najlepšie je ak to je sirota, ktorej v mladom skorom veku zavraždili rodičov, alebo ich našiel nejaký dobrák v krabici. Takí to majú jasné, nemusia ani spievať a postup je samozrejmí! Je jedno, že kvília a jačia k nevydržaniu, dojímavá storie sa predáva lepšie ako hlas, ktorému aj tak 90% divákov absolútne nerozumie...

na příspěvěk reagoval Patw

Uživatel Apollyon09 smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Nic extra to rozhodně není, ale toho jednoho dílu, kdy jsem viděla asi půl hodinu záznamu výběrů talentů, kteří stejně vydaj max. jedno cd a pak skončí v muzikálu, tak té půlhodiny nelituji. Snad už se nepodívám, když to někdo bude mít puštěný a nezměnila hodnocení spíše níž než výš.

mikehoblog

mikehoblog (hodnocení, recenze)

No pardon, ale když je něco lepší, než zbytek podobného ražení, mělo by se to náležitě ocenit. Neříkám, že by to mělo být v červených číslech, ale lepší modrá je tomuhle předurčená. Jednoznačně nejlepší pokus o pěveckou soutěž. A to i na světové poměry, vždyť na ty americké blivajzy se taky nedá koukat. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Abiosis

Abiosis (hodnocení, recenze)

Príležitostne si pozriem relácie ako Farma, Superstar, Hlas či X Factor a používateľ Kubrickon mi určite rád vysvetlí, ako to prispieva k tomu, že ma to na IQ stupnici stojí pekných pár bodov. Je to rovnaký typ často povrchnej zábavy, ako napr. hollywoodske filmy, ktoré tak radi všetci pozeráme.
Takže ma ušetrite svojich sofistikovaných výrokov a rovnako aj svojich "vešteckých" hodnotení, ktoré tu pribudli pred tým, ako ste to vôbec mohli vidieť (Kubrickon, DJ Rocco iNc, patrisha178, cobolak, Lapa, MartasZLA).

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Chevees

Já bych tyhlety lidi nějak alespoň na nějakou dobu vždycky zablokoval. Jinak já se na X Factor těším, britská verze je skvělá, tak uvidíme, co česká.

Chevees

Chevees (hodnocení, recenze)

Hmm, koukám že už tady jsou tradiční věštci... Pořad ještě nezačal a už má na svém kontě 4x odpad a jednou 3*

na příspěvěk reagoval ..Lucas..

Lapa

Lapa (hodnocení, recenze)

pro náctileté dobrý, jinou cílovou skupinu si nedovedu představit

Uživatel peiton smazal svůj příspěvek.

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

peiton

Teraz im nič iné nezostáva ako predávať tento formát do zemí, kde sú ľudia dostatočne hlúpy, že sa na to pozerajú. Neverím v Iluminátov, ale zdá sa mi, že sa niekto sústavne pokúša osprostievať ľudstvo!

na příspěvěk reagoval peiton

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

No som samá zvedavosť,čo s tohto vzíde.Ja počula,alebo kdesi čítala,že v Anglicku neviem po  kolikáte pokračovanie X Factora stopli v polovici kôli nízkej sledovanosti.Jednoducho rating a číselká sledovanosti nepustia.Tam sa s tým s prepáčením nedrbú..

na příspěvěk reagoval Kubrickon

Reklama

Reklama