Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima a TV JOJ právě přichází největší česko-slovenská pěvecká show X FACTOR! Diváci se mohou těšit na nekompromisní porotu ve složení Ondřej Brzobohatý, Sisa Sklovska, Oto Klempíř a Celeste Buckingham. Dvacítka finalistů bude rozdělena do čtyř skupin – dívky, chlapci, starší 28 let a skupiny. Vítěz soutěže získá více než pět milionů korun! Moderuje Martin Pyco Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (51)

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Přínos talentových soutěží bezesporu byl a je. Nemyslím pouze v ČR, ale celosvětově. Třeba by se nikdy neobjevili lidé, nebo skupiny, kteří mají životní poslání bavit masy. Ale už je toho pomalinku dost. Ten prvotní dobrý nápad najít nové talenty již dokonale přebila snaha o co největší zisky z hlasování, a o tom určitě by ta soutěž být neměla. ()

Sfinkter odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší ročník nejen X Factoru, ale všech pěveckých soutěží, které se dodnes v ČR vysílaly. Už v semifinálových kolech téměř nikdo neuměl zpívat - asi zásluha poroty, kde se o kvalitě dá hovořit pouze ve spojitosti se Sisou Sklovskou. Klempíř ze sebe udělal šaška, Brzobohatý zas úlisného kašpara bez nutné dávky kritiky. Hrůza. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo skvelá porota (Ondřej milo prekvapil odbornosťou, Sisa ako porotkyňa zaujala nevídane a to som ju pred tým príliš nemusel. Oto, skvelý Oto. On je pán....A Celeste - zlatíčko malé, neokresané...) ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Dobrá kulisa, Pyco jako moderátor, občas fungující porota......jen to hraní na city už je trošku trapné. Kde vůbec ty naše televize berou ty neustálé fronty přihlášených??? Ale zase na druhou stranu, lepší jak nováckej Hlas, kde ještě měli tu drzost si u zakoupeného formátu překopat pravidla, až je to hnus. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní mi dovolte, abych citoval můj erudovaný komentář k podobně světově proslulému velepořadu "Hlas Československa"...................."Aneb jak pobavit vylízané masy a nalézt spoustu talentovaných kokotů, kteří jsou vybíráni ještě většími kokoty................ moje hodnocení = 0 z 10. ()

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha lidi přestaňte už konečně na tyhle krávoviny xfactory, hlasy, superstary aj. čumět, třeba pak snad začnou dávat něco pořádnýho. Pro mě absolutně nepochopitelný jak to ještě vůbec někoho může bavit, stejně tak jako zprávy TV Nova, tipoval bych to na stejnou sortu lidí. ()

RomeroIsGod odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další navoněný hovno. Normalizační umělkyně Sklovská, vykouřenej (a nesoudnej) Klempíř, "nějakej" Brzobohatý (údajně skladatel, ale nic vod něj neznám) a k tomu puberťačka Selesta. Dementní porota soudí stejně dementní "soutěžící", ve skutečnosti hovna, co chtěj prorazit na naší popový scéně. Už jenom ze spojení "naše popová scéna" se mi zvedá kýbl, takže nechápu proč to dělaj. ()

Olík

všechny recenze uživatele

Nepřišel jsem hodnotit pořad jako takový, neboť mu nehodlám osobně věnovat ani minutu svého volného času, ale co si o významu takové estrády myslet, když v porotě usednou náctileté děvčátko, které samo zpívá dva dny, herec z nekonečných seriálů (možná někdo bude namítat, že i hudebník, ale já jsem nějak nezaregistroval, že by po něm zbyla nějaká díra do světa), vyzobaná slunečnice z Lúčnice a Oto……..no Otomane, ty jsi mě zklamal :( Ne sorry, běžte se slzami v očích obejmout své nejbližší, právě jste postoupili mezi další X tisíc……už jste velcí zpěváci, bulvár rozprostírá stan před vaším domem a babička dělá nad krbem místo pro Zlatého slavíka. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Hmmm.... pozeráme spevácku šútaž alebo Modré z neba?? Jedna známa, speváčka že by ste spadli na zadok šla pred dvoma rokmi do Hlasu ČSR. Postúpila speváckym kolom, no nevysielaným nezverejnením "novinárskym" kolom neprešla, lebo žiaľ pán novinár povedal, že nemá dosť zaujímavý život... Hmm... Tam aspoň tie zaujímavé životné príbehy idú postupne na povrch či už občas nejakou poznámkou do kamery alebo neskôr vo veľkom cez médiá. X Factor však absolútne bezchrbťácky postaví ľudí pred porotu a oni sa sami "zničoho nič" rozhodnú rozprávať o svojich životných traumách aby potom vypálili pieseň a naplno a plačúca porota ich poslala ďalej... Všimnite si aj ten hollywoodsky sen ktorý X Factor stále ukazuje... Príde sebavedomý spevák čo sa chce dostať čo najďalej, sú tam takí traja ktorých rýchlo prestrihnú, ukážu ich škrekot a pošlú ich domov. A sú tam chudobní ľudia, bez rodičov, bez peňazí, po chorobe ktorí nemajú v živote nič len spev a posielame ich ďalej... Nemám nič proti nim, verím, že príbehy sú skutočné (možno trocha prifarebné pre komerčné účely) a mladí speváci ich hovoria lebo to majú v zmluve, ale tá Superstar aspoň ukazovala realitu (dvojminutová dokrutka o babe ktorá sa vzoprela nevernému chalanovi ktorý vravel, že na to nemá, šla do Superstar a tam zistila..... že na to fakt nemá) X Factor je hnusná citová manipulácia obalená v nablískanej show a mne ostáva len dúfať, že časom to už bude naozaj len o speve.... Hviezdičky za sympatickú porotu. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Po tom, co porota vybrala finalisty jsem se na to přestal v podstatě koukat. Vyhodili ty nejlepší a osobnosti a nechali si cosi, o čemž si mysleli, že z toho budou umět vymodelovat hvězdy. Žel, tak šikovní nejsou a soutěžící zůstali soutěžícími. Kdo vyhrál jsem se dozvěděl s týdenním zpožděním. ()

emdvojka odpad!

všechny recenze uživatele

Česko-Slovenské projekty, ktoré sa pred pár rokmi radovali sledovanosti, dnes ponúkajú ohrane témy pre masu "federácie", ktorá, ale postupne o tieto bludy stráca záujem a tak ako upadol náš spoločný štát, pomaly, ale isto upadne aj naša spoločná spolupráca. Či je to X-Factor, Hlas, Súboj Národov, Vyvolení, alebo čokoľvek "nové" čo si producenti vymyslia už bude dopredu pochované aj keď sa vtom ocitáme ako konkurenti- bratia. Nieje to už zaujímavé pre nikoho. ()

miawallacova odpad!

všechny recenze uživatele

další televizní pořad, kde neznámí lidé zpívají známé písně. Máme tu hendikepované, outsidery, lesby a gaye. V porotě je hodnej i zlej polda, mladá i stará zpěvačka, tak co tomu chybí, že je to tak špatné? ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušné a dá sa to bez problémov pozerať. Oproti tomu bahnu na Nove a Markíze je poznať veľký rozdiel. A už len MARTIN "PYCO" RAUSCH je samé o sebe záruka, že je tu kvalita. ()

andysek88 odpad!

všechny recenze uživatele

Spodina té nejzrůdnější zábavy. Jako bonus navíc extrémně nesympatická porota - v čele rádoby chytrý, pleškou prasátka házející slizoun Ota Klempíř a exhumovaná Sisa Sklovská. btw. Pane Klempíř, "Konec korunuje dílo" je výrok Cicera? Ten natáhl bačkory dřív, než tento výrok spatřil světlo světa. Mein gott! ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Nevidím žiaden rozdiel medi touto reality show a ostatnými speváckymi súťažami. Teenegarov to zaujať môže, ale pre mňa je to lne strata času. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Zas a znova to isté. Jediný, kto v tej "nekompromsnej porote" za niečo stojí, je Celeste, zvyšok mi nič nehovorí alebo už je za zenitom (Sklovská). PYCA som sa navyše už pri súťažiach takéhoto typu prejedol. Takže štandardne Odpad - a to bez milosti. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Po DoReMi, několika ročnících Superstar, Hlasu Československa, Česko zpívá a co já vím kolik dalších srágorovin podobného typu už v telce běželo tu máme další, zcela originální, novátorský projekt. x factor (a dokonce už po druhé :-) Chápu, že pro komerční televize je podstatné nějak zaplácnout čas mezi reklamami. Efekt pořadů tohoto typu je dvojí. Jednak se tu mohou sebeprezentovat některé naše hvězdy coby porotci, přičemž se primárně řeší, co měly který den na sobě a jaký měla která z nich účes. No a jednak tyto pořady jsou dokonalou fabrikou na klepy a drby, čímž umožňují přežít několika desítkám bulvárních plátků, které si lidé u nás kupují častěji než denní tisk. Vůbec bych se nedivili, kdyby takový Blesk, Spy, Aha a další podobné pořady sponzorovali. ()

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Jak zabít kvalitní pořad... Když se rozhodla Prima, že půjde proti Nováckému Hlasu, měl jsem celkem jasno, že to bude výhra pro Primu. Talent umí, pravděpodobně nejlepší zpracování v ČR/SR. U prvního dílu se mi to splnilo, porota parádní a nová, nikdo koho jsme v téhle pozici mohli vidět. Ale první díl byl asi jediný, kdy aspoň pro mě byl X Factor lepší než právě Hlas. Další díly to šlo z kopce, žádné talenty. Porota postupně trapnější - obzvláště Oto Klempíř, který se mi ze začátku líbil. No a vrcholem bylo, že do žíváků šlo celkem osm uskupení a finále v šesti lidech. Finále tak v podstatě ani nebylo finále.. Totálně zabité ()

Reklama

Reklama