Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima a TV JOJ právě přichází největší česko-slovenská pěvecká show X FACTOR! Diváci se mohou těšit na nekompromisní porotu ve složení Ondřej Brzobohatý, Sisa Sklovska, Oto Klempíř a Celeste Buckingham. Dvacítka finalistů bude rozdělena do čtyř skupin – dívky, chlapci, starší 28 let a skupiny. Vítěz soutěže získá více než pět milionů korun! Moderuje Martin Pyco Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (51)

misacvrk 

všechny recenze uživatele

Je to takřka po dlouhé době a je to solidní pokračování X-Factoru v jiné režii. TV Prima a TV Joj takové show umí dobře dělat. V neděli večer tam stejně v ostatních televizích nic nehraje, tak proč se na to nekouknout. ()

Tomik00 

všechny recenze uživatele

A tak jo, dá se to. Jsem zvědav, jací tam budou další adepti. Podle mě je to lepší než Superstar, nebo Hlas Česko Slovenska. Porota je zde více funny. ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Hodnotím velmi pozitivně, neboť složení poroty je vůbec nejlepší v rámci všech českých nebo československých talentových soutěží vůbec! Sisa je skutečnou profesionálkou a přitom je pořád kost, Ondra je sympaťák, který hudbě rozum víc než si spousta lidí myslí. Oty jsem se bál, ale je dobrý - přísnější, ale není arogantní a zlý. Nejistá byla i mladičká Celeste, protože jsem viděli, co předvedla o něco málo starší Ewa Farná. Celeste Buckingham je skvělá. Vyspělá, není trapná a mluví k věci. Všichni mluví k věci a to se mi líbí! Pyco, který byl sice atraktivnější, ale za to o dost nudnější polovinou moderátorů talentovek, kupodivu zatím funguje dobře. Mám z toho dobrý pocit a fakt, že všichni členové poroty spontánně zazpívali při vystoupení jednoho ze soutěžících, tomu jen a jen přidal. Víc takovýchto talentových soutěží. ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Až na Ondru Brzobohatého slabá pozérska porota na čele s Buckingham, ktorá sa zo sympatickej superstaristky vyprofilovala na pipku prvej triedy, ktorá môže komentovať tak maximálne zápasy v bahne. Od Sklovskej nikto nič nečaká, možno aby len vzdychala vtedy kedy má a rozplývala sa nad každým druhým súťažiacim. Pyco to ťahá rutinne, nezaujato a tvorcovia nám predkladajú každý druhý diel nejakú emociálnu vykrádačku. Oproti tomu vyzerá scéna Jacka ako sa topí v ľadovej vode ako nezaujatý záznam udalostí. X factor podľa JOJky a Primy je trápnym pokusom o zavedenie formátu Simona Cowella, ktorý sa uchytil a má akú-takú úroveň. Tu ide len o nezaujímavý vývar, doslova a do písmena zabitý čas pred telkou. Chudák Ondro je jediný, koho verbálny prejav má hlavu a pätu - to ešte ako-tak zvláda aj Otto K., superproducent Slávikovského razenia - a nepokúša sa súťažiacich zhadzovať - tým sa už Ota pochváliť nemôže - ale ani im prehnane nadržovať. Ondro, vypadni odtiaľ kým sa Titanic pohybuje ešte vo vodorovnej polohe. ()

nikinikiniki odpad!

všechny recenze uživatele

Žádní talenti, žádní zajímaví lidé, porotci trapně vysmátí (nedivím se, když za to, že dřepí v křeslech, dostávají nechutný prachy! ), prostě fraška a nic jinýho! ()

xenon96 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrajou si na obrovskou SHOW a i v nějakým malým pořadu na novým ČT "Déčko" je víc lidí (dětí). Proboha kdo vybral do poroty toho rádoby frajera Otu Klempíře kterej si hraje na přeborníka ve výběru pěveckých talentů a přitom má na účtu dva scénáře a dva filmy kde účinkoval jako herec. Toho člověka jsem nikdy neviděl, ani pani Sisu Sklovskou. Obrovska show na kterou má koukat celý národ. Pche. Jen lituji chudáka Rausche že kývl na angažmá zrovna v týhle parodii na show. ()

The M

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nikto nehnevá... Dve série so Simonom Cowellom som aktívne pozeral - a to bolo niečo! Mne sa zo (česko)slovenskej produkcie a hlavne od JOJky asi nezavďačí už nič. Z poroty som úprimne kvalitne sklamaný. Celeste mám celkom rád, ale nemyslím si, že je tá pravá na takúto úlohu. I keď v očiach divákov milá, mladá tvárička, takže asi aj hej - svoj účel splní. Dvoch českých kolegov úprimne nepoznám... ale keď som počul meno Sisa Sklovská, štyrikrát sa mi otočil žalúdok. Prvú časť som si pozrel, ale nie, nepôjde to. Nebolo to na odpad, ale z tej Sisy by mi bolo len zbytočne naprd. A takmer som zabudol, pán neznámy Oto sa veľmi snažil byť drsný a vtipný zároveň, no nešlo mu to. Ujo scenárista, ktorý mu tie super hlášky napísal sa prerátal. Trapas. No nič, nechávam bez hodnotenia. ()

Maja0101 

všechny recenze uživatele

X Factor převzatý k nám vůbec nefunguje, soutěžící jsou vybíráni podle jejich emotivniho pribehu, místo aby se zamerovalo pouze na hlas. A porota? Hrozně nesympaticka a arogantní. *1 ()

sedlis odpad!

všechny recenze uživatele

Snažím se neporovnávat s US verzí, vzhledem k rozdílným možnostem, rozpočtu, sponzorům atd. to není ani dost možné, ale nejde to... Ta snaha se podobat originálu ve všech směrech je evidentní, bohužel i s přihlédnuitím k našich skromějším poměrům je výsledek tragický. Po shlédnutí Ewy Farne v jedné podobné porotě, jsem myslel, že hůř být nemůže..Bohužel může -porota složena z nýmandů ve snaze napodobit hvězdy z amerického šoubizu (Klempíř skutečně nemůže napodobit Simona nebo hvězdného L.A. Reida ani v nejmenším, i když si voholí hlavu a vezme černý brýle a evidentně studoval americkou předlohu...Celesta přestala před týdnem nosit pleny a roli mladé hvězdy po dvou letech v branži ještě prostě nezvládá, i kdyby se culila sebevíc..její starší,vyšumělá teta ze solárka Sisa byl pro mne asi největší přehmat a bodrý synek známého českého barda pro mne prostě není dostatečná celebrita, i když brousí miss tohohle světa..) Celé toto potvrdil přesun do domu porotců, kde dva ze čtyř ještě nemají vlastní bydlení (divíte se?), tedy zvolili veřejná místa a vilka p.Klempíře za Prahou připomínala tak trochu boudu pro psa L.A. Reida..tedy kde jsou hvězdní porotci? A hvězdní hosté těchto porotců mne dorazili - dorazil i božský Karel, který už nějaký čas sklouzává po stěně komerce níž a níž(nic proti, je to stále borec) a jako jediný lze být považován za celebritu a účast v takovém pořadu nebo reklamě na vodu mu přeci nemůže uškodit, ale pro boha co ty dva protekční spratci z Nightworku - Prachař se Soukupem, komu oni chtějí radit, nevím..odpad, díky neschopnosti poskládat solidní porotu, nasměrovat pořad v souladu se skromějšími poměry, neschopnost najít vlastní lajnu..upřímně zajímavých zpěváku je stále dost pro podobné kabarety.. ()

Reklama

Reklama