Reklama

Reklama

Hvězdy zastavárny VB

(pořad)
  • Velká Británie Pawn Stars UK
Reality-TV
Velká Británie, 2013, 23 min

Obsahy(1)

Hvězdy zastavárny VB hromadí stovky let historického bohatství a přidávají anglický styl oblíbenému americkému seriálu Hvězdy zastavárny. Tento seriál sleduje Marka Manninga a jeho partu ze zastavárny Regal Pawn v Chesteru, jak nakupují a prodávají úžasné historicky cenné předměty, handrkují se, vyjednávají a hádají o každou penci. Mark řídí podnik spolu se svou dcerou Viki, nejlepším kamarádem Little Markem, svérázným kamarádem a historikem Simonem a s nováčkem Liamem - který má rád historii, chce se učit řemeslu a je nebývale drzý. Od dopisů královny Alžběty I., po zbytky parníku Lusitania nebo figurínu Waltera Whitea z Perníkového táty... příval fascinujících věcí nikdy nekončí. Otázkou zůstává, zda z toho kouká kšeft, nebo ne. (History Channel)

(více)

Recenze (5)

wlad81 

všechny recenze uživatele

Toto sa mi nepáči. Celá tá záložňa totiž vyzerá len ako filmové štúdio, nie sú tam tuším nikdy zákazníci a aj hlavný "záložník" tiež nie je zrovna sympaťák. Hviezda za občasné ozaj historické predmety. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Souhlas s rafixem. Je to stejné jako Pawn Stars LA a Cajun. History HD zde recykluje již jinde vyzkoušené formáty, ale jde na to chytře. Zatímco v USA se v zastavárnách jen výjimečně objevují starší věci a spíše jde o záležitosti z války Severu proti Jihu, Anglie coby kolébka západní křesťanské civilizace nabízí artefakty mnohem staršího data. A pro mne rozhodně jsou hvězdami zastavárny né ti exoti co prodávají, ale ty všechny úžasné věcičky, které kdyby mohly vyprávět asi bychom se divili.... * * * ()

Harapes 

všechny recenze uživatele

Ispirace Pawn stars USA je více než zjevná.Bohužel výkupčí zastavárny jsou prostě suchaři(...no angličané,jak jinak) a neumějí tak zabavit jako Chumlee v Usa. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Odnož seriálu History Chanel "Hvězdy zastavárny / Pawn Stars" tentokrát z Velké Británie. Sestava není tak zajímavá ani zábavná jako v originálním seriálu. Ovšem vynahrazují to zajímavé věci, které se v této zastavárně vyskytují. To že to ovšem nestačí a jaký poklad doopravdy jsou Harrisonové a Chumlee Russel ukazuje počet sezon této odnože Hvězd zastavárny - 2. ()

Reklama

Reklama