Reklama

Reklama

Mozart in the Jungle

(seriál)
Trailer
Komedie / Drama / Hudební
USA, (2014–2018), 18 h 16 min (Minutáž: 23–31 min)

Hudba:

Roger Neill

Hrají:

Gael García Bernal, Lola Kirke, Malcolm McDowell, Saffron Burrows, Bernadette Peters, Hannah Dunne, Peter Vack, Bob Dishy, Makenzie Leigh, Nora Arnezeder (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Sex, drogy a klasická hudba - toto spojení ukazuje, že co se děje za oponou symfonie, může být stejně fascinující jako to, co se děje na jevišti. (..Lucas..)

Recenze uživatele bllm k tomuto seriálu (1)

Mozart in the Jungle (2014) 

Škoda, Škoda, že se tvůrci nedokázali rozhodnout o čem to má být, není to ani moc komedie, ani drama, ani romantika, a není to ani nijak zvlášť o hudbě, jak by se podle námětu mohlo zdát. Takže první série je tak trochu o ničem, k symfonickému orchestru sice nastoupí supergenální dirigent, ale my se ani nedozvíme v čem vlastně ta jeho genialita spočívá. V tom že slyší hudbu ve zvucích města? V tom že ho napadne vzít hudebníky a hrát venku v přistěhovalecký čtvrti? Bohužel se v seriálu o hudbě jen prázdně plká. V druhé sérii už se autoři trochu rozhodli, takže je to trocha romantiky a trocha dramatu, no nebylo to rozhodnutí nejlepší, ale aspoň nějaký. Takže jedinou devízou seriálu je 2 a půl hodiny s GGB, což vzhledem k tomu, že s těma šedinama vypadá líp než kdy dřív, není zas až tak k zahození. Vidím to mezi 3 - 4. // 3. série - první 4 epizody s afektovanou divou jsou takřka k nevydržení, pokud by se v Benátkách takto odehrávala celá sérii, nevím jestli bych se donutila to dokoukat. Ale v půlce se vše vrátí do starých kolejí k orchestru, do starých kolejí fádního děje, kdy se vlastně nic moc zásadního nestane a poslední epizoda dala předzvěst tomu, co se bude dít v následující sérii. ()

Související novinky

Režisér Já, Tonya a remake 101 dalmatinů?

Režisér Já, Tonya a remake 101 dalmatinů?

05.12.2018

Režisér Craig Gillespie (Já, Tonya, Do posledního dechu) podle všeho jedná o režii hrané verze klasické disneyovské pohádky 101 dalmatinů. Snímek zatím nese neoficiálně název Cruella, a to především… (více)

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama