Reklama

Reklama

Bosch - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 31 min (Minutáž: 51–52 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jesse Voccia

Hrají:

Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Madison Lintz, Lance Reddick, Troy Evans, Paola Turbay, Paul Calderon, Arnold Vosloo, Gregory Scott Cummins (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (15)

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Stále najlepšia bežiaca kriminálka v "bedni" a vývoj a psychológiu hlavnej postavy mu proste musia závidieť aj jeho najväčší konkurenti. Naviac tvorcovia si evidentne šetria strelný prach do 4. série. Nováčikovia tiež nesklamali a najmä Paul Calderdon idúci Boschovi po krku je proste skvelý. Bosch tie kriminálne klišé podáva s takou gráciou, že má bližšie k TD1 ako televíznej zábavke typu Criminal Minds alebo NCIS a k tomu sa dokáže venovať čas aj ďaľším postavám a zabaliť to do skvelého vizuálu. Prekvapuje to niekoho pri Connellym a E. Overmyerovi (The Wire)? Bosch je presne ta látka pre seriál, kde si užívate tú partiu na policajnej stanicii, zákulisné hry.... chválabohu, že to Hollywood posral a vrátil práva Connellymu, ktorý ich predal Amazonu. 9/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

oproti dvojce lehčí ústup ze slávy. Jako obvykle i tentokrát se řeší hned několik případů, ale jeden není zas až tak zajímavý, druhý je zase extrémně překombinovaný a třetí se nijak neuzavře (leda že by to byla připravená půda pro další série). Sám Bosch je tu navíc ve vší své tvrdohlavosti a umíněnosti chvílemi skoro až otravný a jeho charisma jede sotva na půl plynu. Na druhou stranu si díky tomu pro sebe krade víc prostoru Jerry a ten si ho docela zasloužil. Bosch je stále výborná kriminálka, ale po prvních dvou sériích sem čekal přeci jen trošičku víc...75% ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Harry Bosch je zkušený detektiv ze staré školy, s nímž to nemají jeho nadřízení dvakrát jednoduché. Nyní však musí v ulicích Los Angeles vyřešit vraždu bývalého vojáka. V seriálové adaptaci populárních kriminálek spisovatele Michaela Connellyho se představí neprávem přehlížený Titus Welliver. Za mě 90% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třeří Boschova série si drží úroveň té druhé. Sice bych si jako Connellyho velký fanoušek dokázal představit adaptace jednotlivých románů místo míchání případů z několika knížek, stejně jako zasazení do devadesátek (a Harryho vietnamskou minulost), ale jinak si člověk nemá na co stěžovat - jde o parádní kriminálku staré školy a Titus Welliver prostě JE Harry Bosch. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál naprosto ničím nepřekvapí. Jedno klišé vedle druhého. Pro mě je v kriminálkách čím dál těžší potýkat se s bezvýznamnými dialogy puberťáků s jedním z rozvedených rodičů, což už je takové pravidlo. To prostě nikdy nesmí chybět. Stává se z toho klišé tak odporné, že mi to dokáže zkazit celý seriál. Je to vata, ve které se ti dva buď nenávidí nebo se zbožňují, tatíček fízl chodí v noci přikrývat 16ti letou pipinu, má ochranitelský syndrom nebo se potomkům neustále za něco omlouvá otec i matka, ale matinky mají s dcerami vždy problém a tak "dítka" cestují, pokud možno, přes celé státy od jednoho ke druhému na zmrzliny a čínské hotovky v igelitkách, aby se vzájemně ujistili, jak moc si chybí nebo jak moc si nechybí a podobné naprosto bezduché kecy. Nesmím zapomenout na fakt, že rodiče, ač rozvedeni,  jsou vždy v idylicky přátelském vztahu. Zvracím. Pak se asi po 15. epizodě přihodí konečně jedna akce a  v dalších dvou se řeší otázka, jak se cítí náš chlapec, který si poprvé vystřelil?  A opravdu se nemůžeme vyhnout manželským šarvátkám ohledně bezpečnosti rodiny, když  ta pinda  věděla , že si bere policistu? A opravdu k tomu musí nakonec dojí? Bože, to je všechno tak strašně otřepané. Téměř každou scénu můžete předvídat. Je to dokonalý koncentrát  všeho, co jsem kdy v  kriminálkách i jinde už viděla. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama