Reklama

Reklama

Bosch - Season 1

(série)
Trailer 2
USA, (2014–2015), 7 h 14 min (Minutáž: 39–47 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jesse Voccia

Hrají:

Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Lance Reddick, Annie Wersching, Jason Gedrick, Sarah Clarke, Troy Evans, Steven Culp, Scott Klace, Madison Lintz (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S první řadou seriálu Bosch jsem spokojen velice velmi. Některé záležitosti jsem okomentoval již v komentářích k jednotlivým epizodám, takže se teď budu opakovat, ale musím znovu vyzvednout kvalitní atmosféru, kterou je cítit i přes to, že je místy seriál díky titulní postavě přímo pohodový. Tvůrcům se celkově podařilo namíchat takový zvláštní koktejl, když dokázali skloubit pohodu, napětí a jistou pochmurnost, zároveň se mi trefili do chuti i obsazením jednotlivých postav a já jsem velice spokojený. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii jsou dojmy prozatím vlažné, detektivka je to slušná, Harry Bosch (Titus Welliver) je sympaťák a vůbec ta krimi narace s odkazy na jeho pohnutou minulost celkem šlape, ale samotné finále řady mi přišlo poněkud banální, neřku-li odfláklé. Ale neházím předmět doličný do řeky a dávám Connellymu šanci ve druhé sezóně. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Možná jsem trochu přidal, ale líbilo se mi to. Atmosféra i chování Bosch(e) má nádech kriminálek z minulého století, a to se počítá. V závěru mě překvapilo, že starší policejní šéfka - běloška (sakra, zase jsem použil rasistický výraz) přizná, že má  láskyplný vztah s mladou černoškou. Bez toho by to neprošlo? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na Bosch-a sa vôbec nepozerá zle, no po štvrtej epizóde som to chcel zabaliť, lebo Ja rozhodne nie som fanúšik do oči bijúcich, primitívnych NE-prekvapení, i keď jedným dychom chcem dodať, že pre zápletku to bolo zrejme nevyhnutné. Prvá séria ide podľa otrepanej šablóny vyvolať záujem u diváka formou námetu - chyťme sériového vraha. Toto je určite solídny ťah pre úspešný štart nejakej viac sériovej krimi. Ja osobne vyslovene sklamaný nie som, má to dobrý, dirty-dark-look, sympatického žandára, akurát na ten temný nádych som nenarazil, lebo tu skrátka žiadny nie je. Nemýľme si vizuál s atmosférou. Ďalší faktor, ktorý zamrzí je fakt, že človek pozná identitu vraha príliš zavčasu, a tak sa celková hodnota opäť znižuje. Nuž čo už - "Tak možná příště Bosch-i". ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKDO TOMU CHLAPCI PŘELÁMAL TÉMĚŘ KAŽDOU KOST V TĚLE A PAK HO ZABIL. TO NEMŮŽU NECHAT BEJT…“ Celý to vypadá jak taková detektivka ze 70-80tejch let. Až na ty mobily, počítače… Je to takový… prostě normální. Normální vyprávění, který má získat sympatie pro Bosche, což funguje… máme držet palce i těm ostatním poldům… to taky funguje. A tím jednoduchým, nevtíravým projevem si mě to prostě postupně získalo, i když nejsem nějakej big fanda zrovna těhle věcí… „A co budeš dělat teď Harry?“ … „Zapomenu na tohle místo!“ … Tak jo, jdu do toho s tebou chlape!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) První řada se inspirovala knihami Dvanáctá oběť, Město kostí a Park ozvěn od amerického spisovatele Michaela Connellyho. 2.) Thx za titule „?????“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama