Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během rutinního zastavení dodávky zjistí policisté něco velmi neobvyklého. Mezitím se Bosch a jeho kolega Jerry Edgar snaží rozlousknout případ s kostmi. Bosch díky soudu musí čelit svému nadřízenému, Irvinu Irvingovi, a také si začíná romantický vztah s Julií Brasher. Raynard Waits, podezřelý z vraždy, učiní šokující přiznání k Boschovu případu. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem kecala, no, takže další díl sem. Vážně mě to baví, hodně moc. Hlavní linka, která se asi bude táhnout celou sérii, je prostě dobrá a je u ní čas na odbočky a slepé uličky. Dobře zahrané a natočené. Navíc bylo vtipné: "Ten film Černá ozvěna, byl sračka!" :D to bylo dobrý... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první části druhé epizody jsem byl trochu rozhozen změnami v obsazení, vůbec jsem například netušil, proč té úplně cizí ženě v soudní síni říkají Miss Chandler, než mi došel pravý stav věcí. Na příběh a jeho skvělou atmosféru tyto změny každopádně neměly vliv. Příběh má napětí, nedá se u něj nudit, a přesto ve mně díky titulní postavě vyvolává pocit naprosté pohody. Fakt zvláštní. Často se ve svých komentářích vyjadřuji k nesmyslnému obsazování černošských herců do rolí severských bohů apod., tentokrát musím ocenit obsazení Lance Reddicka, výborná postava Irvina Irvinga je díky němu dokonalá. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Help us out, Harry. Crate thinks that the well-known injunction not to fish off of the company dock means the same thing as the less-well-known, but more personally beloved advice, not to get your nookie where you get your cookie." ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama